Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteście niesprawiedliwe

Wiecie co wkurzają mnie kobiety, które nie mogą mieć dzieci.

Polecane posty

Nie chcę zostać źle zrozumiana, bo naprawdę nic do tych kobiet nie mam, ale wkurza mnie ich podejście do życia. Któraś kobieta napisze: "nie chcę tego dziecka", "boję się, że nie pokocham mojego dziecka", "dziecko zrujnowało mi życie", "jestem złą matką", "chcę usunąć ciążę", "chcę oddać dziecko do adopcji", to zawsze znajdzie się taka, która stwierdzi: "ciesz się z tego co masz, bo ile ja bym dała, żeby mieć dzieciątko". To kobiety, które nie chcą mieć dzieci, wpadły i nie kochają swoich dzieci mają pokutować za to, że one nie chcą, a ktoś inny chce, a nie może? A nie pomyślałyście, że tym kobietom też może być przykro? W końcu nie chciały dziecka, wpadły i można uznać, że los niesprawiedliwie się z nimi obszedł. To tak jakbym miała trądzik i obwiniała osoby z gładką cerą, że im natura niczego nie poskąpiła, a mnie pokarała trądzikiem.

Gość Skoro nie chcą mieć dzieci
to niech się zabezpieczają zamiast dawać się dupczyć komu popadnie. Jęczeć potrafią, że wpadły i nie chcą dziecka. A co, przed daniem tyła nie pomyślały? Naprawdę bieeeedneeee....

Gość a wiec
chyba myslisz pojecia ?? w tytule napisalas ktore nie moga miec a potem piszesz o wpadkach i niechcianych ciazach

Wkurzają mnie te, które nie mogą mieć dzieci, bo czepiają się tych, które mogą, ale nie chcą. Co w tym jest do rozumienia?

Gość a wiec
a myslisz ze to nie dziala w odwrotna strone????

Ale gadasz bez sensu. Czym innym jest wolny wybór : chcesz czy nie a czym innym niemoc posiadania dziecka.

Ja już mam dziecko i sprawa mnie nie dotyczy. Piszę o swoich przemyśleniach i sprawach, które zauważyłam tutaj na tym forum.

Carlanika---> Uważam, że każdy ma prawo żyć tak jak chce. Nie wtrącam się do życia swoich znajomych, przyjaciół. Mogę wyrazić swoje zdanie, ale w życiu nie powiedziałabym: "nie usuwaj, bo ja nie mogę mieć".

No właśnie, to może lepiej, żeby kobiety, które nie mogą zajść w ciążę zachowały te przemyślenia dla siebie?

Według mnie takie kobiety ktore zaluja ze sa w ciazy powinny byc bezplodne. --- Koniec tematu ---

Gość
Też mnie denerwują, obwiniają osoby , które nie chcą mieć dzieci, mam dosyć ich uwag i pretensji do całego świata.

Gość gfhggggg
Wpadly bo sie bzykaly, chyba glupie nie sa i wiedza skad sie biora dzieci.

jesteście niesprawiedliwe - opier...ol takie idiotki raz a porzadnie to sie zamkna i tyle

Gość
Potraficie wyzywać ludzi, którzy mają odmienne zdanie.

Potraficie wyzywać ludzi, którzy mają odmienne zdanie - nie łudźmy sie - ludźmi trzeba czasem porzadnie potrząsnąć...