Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola22

Co mam zrobic Pomuzcie mi...

Polecane posty

Gość Ola22

Pomozcie mi bo niewiem co mam zrobic...Przedewszystkim witam was kochane Kobietki..Mam pewien problem mam nadzieje ze mi doradzicie co mam zrobic..bo juz dluzej tego nie wytrzymam.. :( Wiec zaczynam... Otóz jestem w związku z chlopakiem..juz 4 lata (ja mam 22 on 24) Mieszkamy razem..juz o 2 lat..do tej pory myslałam ze to jest ten jedyny itd.dopuki nie poznałam Kuzyna mojej Najlepszej przyjaciolki wtem cos we mnie drgnelo..niewiem co sie stalo Mysle o nim dniami i nocami..moja jedyna mysl to on (jest wolny) Ma 26 lat i jest poprostu cudowny..Spędzamy ze sobą kazdy dzien bo akyurat bywamy w tych samych kregach Ja moja przyjaciolka mój obecny chlopak i On..Dziwnie sie wtedy czuje..niweim gdzie mam schowac swoj wzrok chce mi sie plakac..Rozmawiałam o tym z przyjaciolka zeby wyciagnela od niego male conieco..bo chyba sie zakochalam :( No to jej powiedzial ze on nie chce mieszac sie w czyjs zwiazek bo juz raz tak zrobil i za dobrze na tym nie wyszedł..Zaczol sie czegos domyslac..Niewiem co mam zrobic jak postapic bo naprawde czuje ze mi na nim zalezy ale ja mieszkam z facetem... :( Jestem w strasnzym dylemacie Moja psychika juz tego nie wytrzymuje ile moge udawac przed swoim chlopakiem ze wszystko jest ok Nie mam juz sily na to Błagam pomuzcie mi

Gość bueheheh
pomÓzcie od pOmagac. nie bedzie chcial dziewczyny analfabetki, mowie ci. daj sobie na luz.

Gość Ola22
Po pierwsze nie mieszkam na jego koszt bo Pracuje jestem niezalezna nigdy nie pozwoliła bym facetowi aby mnie utrzymywał ;] Mój związek juz sie psuł zanim poznałam kuzyna mojej przyjaciólki..

Gość Ola22

Gość annachiara
Nie podejmuj pohcopnych wiosków. Swojego faceta znasz i wiesz co możesz siępo nim spodziewać a tamtego to tylko znasz prowizorycznie. Nie wiesz czy na prawdejest taki cudowny i czy będzie się umiał tobą zaopiekować i pokochać tak mocno jak ty jego. Ktoś obcy zawsze wydaje się lepszy bo nie znasz tej osoby do końca. Dlatego zastanów siępoważnie zanim zniszczysz swój związek.

Gość annachiara
Sorki za błedy ale się spieszę i nie patrzę jak piszę.

Gość elkakonskie
......... poprostu zostaw go nie dawaj mu juz wiecej nadzieii bo wiesz ciebie tez moze ktos kiedys zranic ........ daj mu spokuj a jestem pewna ze tamtego nie kochasz ale wspomnisz mije sława zobaczysz zostawisz go rozejdziecie sie ale bedzie ci tak bardzo jego brakowac ze mozesz sobie nie dac rady pamietaj na powrot moze byc zzapozno..