Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

co robic kiedy mama zaczyna czuc sie zle

Polecane posty

od dwoch dni czuje sie oslabiona ,karmie piersia i boje sie stosowac jakikolwiek lekow ,wyskoczyla mi opryszczka i czuje pomalu ze mam goraczke .Bylam w aptece kupilam sobie musujaca witmine C ale na ulotce pisze ze przed zastosowaniem skonsultowac z lekarzem bo wit C przenika przez pokarm,wiec postanowilam nie ryzkowac i wycisnelam sobie cytryne a pono mama karmiaca nie powinna pic ani jesc cytrusow co robic??nie wiem co moge brac a nie chce sie mocniej rozchorowac,pomozcie

Gość lubie duzo osob
idz do lekarza ! moze masz anemię trzeba wyniki zrobic wtedy nie mozesz karmic dzieciatko najwazniejesze ale przeciez mama tez !!

a ja mysle ze albo bierze cie przeziebienie albo zapalenie piersi Objawy na to wskazuja Od jak dawna karmisz piersia?

z tego co sie orientuje to witamina c jako jedyna jest bezpieczna bo jest wydalana z moczem wiec nie mozna jej przedawkowac wiec malemu nic nie powinno byc

Gość a ja jestem do niczego
sztuczna wit. c wcale nie jest bezpieczna. idź do lekarza, może powinnaś brać witaminy dla kobiet w ciąży albo rozszerzyć dietę?

nie radze karmić piersią kiedy masz wirus opryszczki, ale najważniejsze to to byś poszła do lekarza...

kobiety nie przesadzajdzie jak w ciazy to nic nie wolno jak karmi to nic nie wolno...najlepiej polozyc sie i nie ruszac zeby czasem palca nie zwichnac...normalnie wez jedna polopiryne i rutonoscorbin mozna spokojnie brac ja w ciazy sie strasznie przeziebilam i bralam rutinoscorbin 3razy dziennie po 2 tebletki bo mi sie krew z oslabienia ciurkiem z nosa lala...a potem karmilam malego i jak poczulam ze mnie bierze przeziebinie to polopirynka i rutinoscorbin i dwa dni i bylo dobrze.a jak sie boisz takich lekow to popros w aptece o homeopatyczne tylko ze one albo zadzialaja albo nie...