Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tirarira

jestem dziewica...

Polecane posty

Gość tirarira

a słysze na imprezach czy dyskotekach ze jestem zajebista, piekna itd, czasami kolesie chca mnie przeleciec... ja nie chce, bo wiadomo ze nie chce z pierwszym lepszym nie jestem taka, ale nie wiem nigdy co powiedziec kolesiowi, poprsotu ze jestem dziewica? wstydzie sie troche tego, ale ciekawi mnie wlasnie jakby zareagowali... mieliscie podobne przypadki?

Gość tirarira
Oczywiście gdybym dziewicą już nie była, rżnęłabym się z każdym, kto o to poprosi, co wkrótce już zamierzam uczynić :)

Gość bylammmmmm
nie podszywaj sie.... ale nie zaprzeczam ze moze czesciej bym to robila, ale na pewno nie z kazdym, bo nie kazdy zaslugje na mnie, nie chodzi tu o sam wyglad, ale o samo bycie soba, wiem czego jestem warta, znam swoje dobre cehcy charakteru, zdolnsci i ambicje... a sex.... wydaje mi sie ze jesli nikomu tym sie nie szkodzi to, a tym bardziej sobie to po co sobie odmawiadc przyjemnosci, zycie jest jedno i nie widze czegos zlego w sexie, chyba ze zdradzam, ale to juz inna sprawa;]

Gość tirarira
moaja mama pierze w rzece

Gość janeczka55
ile tirarira masz lat?

Gość wlasnie najwazniejsze pytanie
ILE MASZ LAT od tego trzeba bylo zaczac tą historię...

Gość Odpycha mnie to
Ale dajcie sobie spokój z przygodnym sexem. Pomyślcie sobie w jakims "stanie" dostanie wasz przyszly. Nikt nie chce miec mocno uzywanej zony z duzym przebiegiem. Im mniej partnerow miala kobieta tym lepiej. A przygodny sex wykluczony. Takie co maja przygodny sex na przebiegu odpadaja

Gość Odpycha mnie to
co oczywiście nie przeszkadza mi w znajdowaniu przygodnych znajomości z kulturalnymi panami po 50 wzamian za talerz ciepłej strawy

Gość tiarira
18 skonczone w tym roku

Gość seweryn1985
ja cie moge zrznac