Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ofelka_

WAŻNE-tabletki

Polecane posty

Gość Ofelka_

Dziewczyny,blagam,poradzciemi cos!Pisalam juz topik o braku miesiaczki i ze biore na to Cilest.Ja juz nie potrafie dac rady z tymi tabletkami.Ja jestem przez nie cala struta.Biore je juz tydzien czasu.Myslalam,ze to przejdzie po tym czasie,ale ja juz nie dam rady.To jest dla mnie straszna meka.Caly dzien jestem ospala,ciagle mnie mdli,mam straszna niestrawnosc,boli mnie brzuch.Najgorsze sa te problemy z żoladkiem,w ogole nie mam apetytu. I w zwiazku z tym mam do Was kochane pytanie.Do lekarza moge zadzwonic dopiero w poniedzialek,teraz jest weekend.I zastanawiam sie czy moge przerwac na pare dni,tak do poniedzialku,przyjmowanie tych tabletek?Czy nie wplynie to jakos zle na moj organizm?W poniedz.poprosze doktora o jakies inne leki,bo z tymi nie dam juz rady.To jest ogromna męka.Naprawde:(. Prosze,poradzciemi cos.

Gość lalalal
a czemu nie masz miesiączki??

Gość idz do gina da ci inne

Gość Ofelka_
To wszystko wina mojego beznadziejnego odchudzania :(.Zepsulam sobie zdrowie :(.

Gość Ofelka_
ale mi chodzi o to czy na te dwa dni moge zupelnie przerwac przyjmowanie tabletek?

lepiej nie przerywaj teraz! do poniedziałku jeszcze 1,5 dnia, a i dolegliwości nie przejdą tak od razu. to nie jest tak że jak dziś nie weźniesz to jutro będziesz się czuła jak \"młody bóg\". poczekaj do poniedziałku i idź do lekarza. wtedy on ci powie co masz zrobić.

przerwać na dwa dni i brac znow? absolutnie, tak sobie namieszasz w organizmie, że mogą Cie dorwać jakies plamienia

Gość lalalal
kurcze najlpiej w necie poszukaj jakiego forum, w którym mozna porozmawiać z ginekologiem albo endokrynologiem... tutaj Ci raczej nikt fachowej pomocy nie udzieli, wszyscy się będą mądrzyć...

wiesz jak teraz ich nie weźniesz to organizm zareaguje tak jakbyś ich po prostu zapomniała, czyli nijak, mogą się jakieś plamienia dotatkowo przyplątać a na to chyba ochoty nie masz prawda? :)

Gość emylaaa
nie polecam, zupełnie rozregulujesz hormony które pewnie w Twoim przypadku są i tak rozregulowane odchudzaniem. Tez biorę Cilest. miałam nudności ale tylko jak jadłam je na pusty żołądek. Może to coś da. a poza tym to dopiero tydzień, organizm musi się przyzwyczaić. może nie za każda cenę, ale o tym zadecyduje lekarz. na razie nie przerywaj. to tylko 2 tabletki.

Gość Ofelka_
Emylaa,dobrze,sprobuje jakos wytrzymac te dwa dni.Ale tojest dla mnie taka okropna udreka,caly dzien jestem czuje sie wrecz tragicznie.Nie wiem czy mam sily dalej sie leczyc.Te leki mnie wykoncza.Moja mam tez jest taka smutna jak widzi jak sie mecze. Ja biore Cilest na wieczor,przed snem.Gdy budze sie w nocy lub nad ranem mam straszne mdlosci.Dziwne,bo one utrzymuja sie przez kolejny caly dzien.I to uczucie sennosci.Koszmar :(.

Gość jenny21
Ofelka tez zaczełam brac cilest 1 opakowanie wziełam 10 tabl czuje sie fatalnie od wczoraj mam straaszne bóle głowuy wogóle jestem nie do życia chyba to rzuce ....pozostanie mi strach i gumki trudno