Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yeniffer A.

Co byście wybrały?licze na pomoc

Polecane posty

Gość Yeniffer A.

W tym roku wybieram się na studia i nie wiem na co sie zdecydować.Myśle nad dwoma kierunkami zupełnie niezwiązanymi ze sobą.Kazdy z nich tak samo mnie ciekawi i nie moge sie przez to zdecydowac.Nie wiem, który bardziej by do mnie pasował ani po którym, w przyszłości miałabym dobrą prace? Pomóżcie mi prosze gdybyście mieli do wyboru iśc na 1.Rzeczoznawce majątkowego 2. Zdrowie publiczne który kierunek byście wybrali? Plis pomóżcie bo nie mam już czasu:(

Gość kanapka z serem
1

ja bym wybrala rzeczoznawce moj kolega jest na zdrowiu publicznym, mowi ze banalny kierunek

Gość Ale pasquda
ja stawiam na rzeczoznawce.

ooo napewno 1 kierunek.. ja teraz zaluje ze nie przemyslalam sobie wszystkiego dokladnie.. tylko wszystko tak na hop siup :)

Gość Yeniffer A.
Myślicie, że po pierwszym mam szanse na znalezienie pracy bez znajomosci?

Gość kanapka z serem
w tym momencie w ogóle cięzko o pracę, a zwłaszcza o pracę w zawodzie ale kto wie nikt nie jest w stanie przewidzieć co będzie za jakiś czas i jak sie nam zycie potoczy ale pierwszy kierunek wydaje mi się konkretniejszy

Gość Yeniffer A.
Powiem wam, że ten pierwszy jest rzadko spotykany.Przynajmniej ja nie znam wielu osob, ktore to studiuja, wlasciwie znam tylko jedną.U mnie w mieście jest tylko jedna uczelnia prywatna z takim kierunkiem.To chyba dobrze czy wrecz przeciwnie?

Gość Yeniffer A.
aha jest jeszcze trzeci kierunek, ktory bralam pod uwage 3.Doradztwo zawodowe.

Ty sama musisz podjąć decyzje... ale jakbym wybierala miedzy tylko tymi to 1.:-o

Gość jakakak
Co do rzeczoznawcy, to sprawdź, ale ja mam wrażenie, że same studia nie dadzą ci uprawnień do wykonywania tego zawodu. Musisz zdać jeszcze egzamin, który jest trudny i drogi. Ale może się mylę.