Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilia.....

do ludzi którzy mają nr w Orange

Polecane posty

Gość emilia.....

sluchajcie, dziś zmienilam numer, z sieci Plus przerzucilam się na Orange, bo znajomy polecał ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji: - ile kosztuje wysłanie SMSa No i jak ktoś moze mi powiedzieć - ile MMS i ile minuta rozmowy do sieci Orange i poza? Nie mam włączonych żadnych taryf - jeśli przy okazji możecie polecić mi jakąś to bardzo proszę. Najlepiej z jak najtańszymi SMSami, bo rozmawiam sporadycznie. A może jest obecnie jakaś fajna promocja? Jestem na stronie www.orange.pl ale na razie się na niej gubię :) a oże tu ktoś jest bardziej doświadczony

Gość jestem w orange od 6 lat
Najszczersze kondolencje.

Gość jestem w orange od 6 lat
A tak w ogóle do zadzwoń do biura obsługi i zapytaj.

orange jest kiepski, jak daje kase to do wykorzystania tylko w orange. ciezko ustawic jakas taryfe, zeby byla oplacalna do nr z innych sieci. ja teraz aktywowalam sobie orange go i place 60gr/min do wszystkich sieci i 18gr za sms do wszystkich sieci, wiec juz jest lepiej ale to od niedawna wczesniej placilam chyba ponad 1zl/min. teraz mysle o PLAYu

Moim zdaniem ciekawą opcją jest taryfa Nowe Orange Go pod warunkiem, że doładowujesz konto za 100 zł raz na 5 m-cy (ceny za połączenia i sms-y są uzależnione od wartości doładowania). Wówczas masz tak: sms w Orange 1 gr, poza 18 gr; minuta 60 gr, w Orange i na stacjonarne 20 gr.

Gość emilia.....
no wlasnie czytam o Nowe Orange Go i chyba faktycznie najlepsze? tak się sklada że moi znajomi mają telefony glownie w Orange, więc SMS za 1 gr jest opłacalny :)

Gość Kadecia
Juz pedzę z pomocą ;) Ja Orange mam już od 2 lata na stronie do dziś ciężko mi coś konkretnego znaleźć ;( To jeszcze zależy czy masz telefon w: Twój Plan -->http://www.orange.pl/portal/map/map/private_costs?type=PRIVATE_HM_TALK&stamp=1185627349267 Mix -->http://www.orange.pl/portal/map/map/mix_costs?type=MIX_HM_TALK&stamp=1185627414071 Go -->http://www.orange.pl/portal/map/map/og_costs?type=GO_HM_TALK&stamp=1185627159445 Pop -->http://www.orange.pl/portal/map/map/homep?SECTION=POP&stamp=1185627423032 hyhy Myśle że choć trochę Ci pomogłam ...SMS-y przewaznie po 20 gr chyba ze wykupisz sobie za 1gr :D a mninuta to ja nie mam pojęcia wiem ze jest coś takiego że do 3 osób możesz mieć za 0,15 gr NAPRAWDĘ POLECAM

Gość emilia.....
mam jeszcze pytanie Jak to jest z kwotą której nie wykorzystam? Załóżmy uzupełnie o 100 zł, po 5 miesiącach zostanie mi 30 zł i doładuję np. kilka dni po terminie, to te 30 zł przechodzi do doładowanej kwoty czy przepada?

przez 5 miesięcy nie wykorzystasz 100 zł? To ja cie moge zaadoptować :D

Gość emilia.....
no to świetnie :) właśnie przerzucilam się na taryfe Nowe Orange Go, za chwilę uzupełnię konto kwotą 100 zł (wg promocji o której jest napisane na starterze który kupiłam dostanę dodatkowe 15 zł) i SMSy będą za 1 gr :)

Gość emilia.....
no raczej nie wykorzytsam :) oszczędna jestem Tym bardziej - skoro będę miala 135 zł (100 doładowania, 15 z promocji, 20 zł początkowe), a SMS za 1 gr... o Boże... idę liczyć... 13 500 SMSÓW?????????????!!!!!! eee... chyba coś źle obliczyłam

W Orange Go jest 5 dni po terminie na doładowanie, jak nie doładujesz, to przepada. W Nowe Orange Go chyba tego nie ma, ale nie jestem pewny(?).

aaa i mozna jeszcze sobie sciagnac opcje 10% od kwoty doladowania wiec bedziesz miala 10 zl dodatkowo. to sie aktywuje pod 113 tesc smsa\"wiecej\". o kurde ile kasy bedziesz miala :P ja tez kieys bylam oszczedzna 50 zl na 3 miechy mi starczylo, ale teraz jak mialam 100 zl do wydania w orange to juz nie potrafie sie opanowac zeby nie napisac smsa :P

Chodzi o tele przelew z konta innego użytkownika, tylko nie wiem czy takie doładowanie przedłuża ważność konta tak jak zwykły kod (np. o 5 m-cy przy 100 zł). Piszą, że jeśli zostało mniej niż 5 dni to przedłuża tylko o 5, a w pozostałych przypadkach...? Nie wiem.

Gość emilia.....
napsalam do niego, bardzo szybko odpisal że nie przedłuża o 5 mscy tylko o 5 dni :( szkoda no nic, kupie za 92 gr a usługę "Więcej" już włączylam

Gość emilia.....
mialo byc 92 zł :)

Gość konaWaliiia
a ile płacice za sms w Orange za granicę???bo ja do niedawna płaciłam 0,20 gr i tak od 3 lat,aż tu płace 0,61gr!!!!!!!!!!horror!!!!!!!!a wysyłam je czesto i bardzo dużo,zbankrutuje:o

Gość konaWaliiia
wielbiciel... proszę podaj mi numer jak tylko znasz jak zmienic na Popa,kiedys miałam ale sie skusiłam na Orange Go i sobie narobie zaraz długów:D

Gość konaWaliiia
Dzękuję Ci pięknie :):):) :classic_cool: