Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeee

wielka kłótnia- zapraszam

Polecane posty

Gość pink ponk
to może mnie tak wyliżesz że sie nie będe musiał myć?? Bo wiesz ja mam taką awersje do wody

Gość bułka paryska
pink ponk- dowody? na co?

Dziewictwa należy się wstydzić, bo jeśli kobieta jest dziewicą to znaczy, że nikt jej nie chciał i musi być wyjątkowo beznadziejna. Ale na żonę tylko dziewicę, żeby przypadkiem nigdy nie dotykała innego faceta. Oczywiście faceci mogą się seksić bez ograniczeń, bo wtedy są :classic_cool:

Gość bułka paryska
kobitki się kurwią- a faceci testują

Gość pink ponk
bułka paryska- mam dowody na to że Ci jedzie z paszczy

Gość bułka paryska
pink ponk- teraz to facet przeginasz! To ja do ciebie rękę wyciągam, a ty mi palec odgryzasz?

pod kolanem tworzy mi się dziwny guzek czy to może być ciąża pozamaciczna?!

Gość bleeeeeeeee
tipsiary pindziary tipsiary wypierdziary tipsiary smrodziary tipsiary głupie są... i kurde rym mi sie skończył:P

A księdza proboszcza widziałyście,mam INTERES do niego.A może panią katechetkę.

Gość bułka paryska
Mój chłopak spuścił sę w gatki i ja je wyprałam. Czy mogę być w ciąży? Proszę o pomoc bo bardzo się boję!

Gość bleeeeeeeee
lilka 18... masz osiemnaście lat i uprawiasz seks?? a gdzie byli rodzice?? nie czujesz sie jak dziwka?? nie szkoda ci twojej cnoty?? nie lepiej być czystym jak lilia??

Gość taaaaaaaaaakkkkk
MAM 170 I WAZE 96 KG. A CZUJE SIE PIIIIIEEEKNAA! WY WSZYSTKIE CHUDE LASKI MOZECIE SIE SCHOWAC! FACET MUSIMIEC ZA CO POTRZYMAC!! ACHHH!

słuchajcie, a kto mi w przystępny sposób jeszcze raz wyjasni jak sie bierze tabletki anty? Czy od razu jestem zabezpieczona czy musze uzywać dodatkowo gumki caly czas? Boje sie ze bede w ciąży 😭 znalazlam 833 topiki na ten temat ale pomyślałam ze, ach, musze miec tez swoj na ten temat :D no i z tych 833 topików niby sie dowiedzialam ale wolalabym jeszcze to uslyszec od was ;) dodam, że czytałam ulotkę ale jednak wolałabym mieć pewność :)

Gość bułka paryska
Lahkoona - to było niepokalane poczęcie, historia zna takie przypadki!!

Gość bleeeeeeeee
drogie dzieczyny apeluje o spokój a więc tak tablekti antykoncepcyjne wkałada sie w pochwe... seks przez telefon czy pranie męskich katek powoduje ciąże mnogie, dlatego najlepiej zróbcie sobie testy...

bleeeee - wlasnie... dziwnie sie czuje.. moj chlopak chyba jest zawiedzony, ze tak szybko mu sie oddalam? czy powinnam miec wyrzuty sumienia?! moja przyjaciolka powiedziala, ze zachowalam sie jak dziwka, a ja przeciez zrobilam to z milosci... a teraz ten guzek pod kolanem... ja nie moge byc w ciazy... pomóżcie..

Gość bułka paryska
Mam 12 lat i ciągle jestem dziewicą. Czy to nie wstyd?

Gość bleeeeeeeee
toś sie puściła moja droga... jak jeszcze napiszesz że miałaś orgazm to już naprawde prawdziwa z ciebie dziwka... zapamiętaj kobieta niemoże mieć orgazmu! a ciąże to masz za kare, trza było w domu siedziec... seks jest dla dorosłych... dobrze Ci tak strętna g**niaro!

Gość bułka paryska
Tak to jest jak dzieciaki sex przez telefon uprawiają! A gdzie rodzice ja się pytam???!!!!

a jesli biore tabletki anty to musze dodatkowo uzywac gumki? Bo biore tabletki juz rok, uzywamy gumek i jeszcze dodatkowo mam zalozona spirale. Ale ostatnio boli mnie brzuch i boje sie ze to moze byc CIONZA ;( dodam ze mam 16 lat

Gość pssssyyyyyyyyy
rodzice pewnie kase zbijają a dzieciak musi sam sie chować... czy nie lepiej żyć pod mostem ale miec siebie?? po co ludziom kasa nie wystarczy sama miłość

Gość bułka paryska
właśnie znalazłam: wodzislawia na tym topicu piszemy o swoich obawach zwiazanych z seksem do konca (pomimo tabletek), o nabieraniu do nich zaufania... wypowiadajacie sie dziewczyny dobre, dobre!

tak... mialam orgazm... dlatego moj chlopak stwierdzil ze go wykorzystalam... czuje sie podle... w ciazy jestem dlatego, bo przeczytalam na kafe ze stosunek z prezerwatywa to nie jest seks...