Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeee

wielka kłótnia- zapraszam

Polecane posty

Gość mial
co sądzicie o gejach?? bo dla mnie to zwykłe szmaty...

Gość mial
z księżyca spadłaś pindo?? i ty sie nazywasz polką??

Pindą to Ty jesteś,i wcale nie jestem w 100%polką,więc mogę mówić co mi się chce.Zresztą przysnęłam przy kompie.

Gość bleeeeeeee
a wpierdol ktoś ci kiedyś dał??

Gość bleeeeeeeee
mnie kopnął mój facet jak mu źle loda zrobiłam... i to prosto w ryja... i co teraz powiesz?? cwaniaro...

:D nie czytałam całej waszej kłótni, ale mam taką prośbę! pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!! doradźcie mi błagam!!!! co kupić na imieniny stryjka Wacka? czy taki rower jest ładny www.alllegro/taki_ładny_rower_jest_dla_stryjka.pl co o nim sądzicie???? pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy moze lepiej kupić ten drugi www.allegro/drugi_rower_dla_stryjka.pl Dodam tylko, że stryjek ma 82 lata. Liczę na waszą pomoc!!!

Gość pauuuulina
Kiedy ranne wstają zorza przyodziewam strój Shreka zakupiony w pobliskiej Stokrotce i udaje sie do miejskiego parku.Tam przysiaduję na ławce i z niezwykłym skupieniem stawiam parującego kloootza po czym chowam sie w krzakach i obserwuje jak obsiadaja go muchy.

Lahkoona jak jesteś taka mądra to pomidorowym sobie polej wiesz! nikt mi nawet nie chce doradzić, wiedziałam, że na was można liczyć

Gość dama zagipsiona
paznokć mi się złamał:( a jutro musze do sklepu po cukier iść:( jak ja się ludziom na oczy pokaże:(

Lahkoona - uwielbiam Cie... jak urosnę chce być taka jak Ty... :-D

Gość mnie zastanawia to
wszyscy mi zazdroszczą bo jestem taka piękna, mam idealne wymiary, w odpowiednich proporcjach to kopia butelki coli, pasztety spadać :P :P butelki dwulitrowej ;) aha i oceńcie moje 100 zdjęć na fotce :P eee tzn zdjęć mojej przyjaciółki

Gość mial
co to za pasztet na tych zdjęciach?? skąd ta laska wylazła?? co za ryj!

Gość bułka paryska
Dziewczyny! Pomocy! Czy ja już rodzę???? Jak się pochylam to widzę główkę i rączki dziecka. Czy to możliwe że to już poród??? A może dziecko tylko się obsunęło??? Napiszcie jakie były wasze pierwsze objawy porodu, błagam!!!

Gość mnie zastanawia to
co do mojej naklejki to jest 200% MARKOWA EXTASY WEAR mam ją na wszystkich ubraniach na różowo żeby nikt nie przegapił mojego lansu a ciuchy tańsze niż 300 zł to WIOCHA ;P

Gość wy nieuki
nie umicie urzywać znakuf inteprunkcyjnych, nauczcie sie najpierw pisac a potem sie wypowiadajcie niedorobione muły, do szkoły wont przeprosić sie z ortografiom!!!!!!!!

Gość mnie zastanawia to
Nie to nie jest lumpeks jak juz chcesz wiedzieć to ciuchy prosto z Paryża tak dokładnie pisze na szyldzie więc sama widzisz że to pierwsza klasa top trendy... ja to jeszcze nic ja jestem średnia krejzolka ale jakbyś poznała moją psiapsiółę Gabryśkę z którą wczoraj byłam na lansiku w Koszalonie to byś zobaczyła krejzolstwo :D :D NIOOOCH!! Ej ja się znam na ortografii i tym drugim też więc trochę się zbłaźniliście i wice wersa!!

Gość wawkaaaaaa
tak zgadzam siemm wszystkie typiary spoza Wawy to WIOCHMĘKI :D :D :D

Gość bleeeeeeeee
stolica?? chyba stolec... tak to sie powinno nazywać

Gość aga-jaga
tak! solec smierdzacy solcem smierdzacym! im dalej od stolicy tym mniej smierdzi! wy... wy... wy... wy jestescie antykrejzolowate wypierdki! w ryj dac moge dac! a Gabryśka to daje dupy pod latarnia i ma hemoroidy! wstyd! a tfu! nawracajcie sie ludzie!!!! i celibatujcie sie do konca waszych dni! pis lof end ekstazi! jaaał!