Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

Sorry,że tak wolno pisze ale mam gości i jestem tu z doskoku. No niestety do Poznania mam jakiś kawałek drogi, więc na tą imprezkę się nie wybiore :/

ja mam 250km ale dobrej imprezki nie odpuszcze:) dziewczyyny skad jestescie?

Owszem, dałam sobie z Nią spokój...no bo co ja moge ? Mam latać za Nią i prosić ? Powtórze się i napisze, że to obydwie ze zstron muszą czegoś chcieć. :) MAŁOPOLSKA !!! tu na południu gorąco, sasasa...

Marliyn dobrze robisz z tą koleżanką i skoro ona nie chcez Tobą gadać to znaczy,że nie wie co traci. Jeszcze sama przyjdzie do Ciebie. Wpdali w odwiedziny ciocia z wujkiem-bardzo w porządku ludze :) W fajnym miejscu Gregia mieszkasz :)

blisko do mielna ;-) czesto ludzie w polsce bardziej wiedza gdzie mielno niz koszalin:) ale ciesze sie ze do morza tak mam blisko!

marilyn zgadza sie:) alez mnie teraz zaskoczylas kurcze felek no:D ale mi sie teraz milo zrobilo:) jescze raz dziekuje za ksiazeczke!!!

tak bym chcial przeczytac diabel ubiera sie u prady ze ja chyba kupie na allegro:) fim jest swietny bardzo polecam tym paniom kotre jescze nie ogladlay tego filmu!!

Też byłam kiedyś w Mielnie na kolonii, ale to było dawno i nie pamiętam zbyt wiele :/ Czytałam Diabeł ubiera sie u Prady-książka jeszcze lepsza niż film. Polecam :)

Gość irekkkkkkkkkkkkkk
A co ty wiesz o życiu

Nie. Dokładnie to była miejscowość koło Mielna-Chłopy o ile pamiętam i spaliśmy w ośrodku kolonijnym.

dziewczyny przyjedzcie do mielna to sie spotkamy i pojdziemy an gruba imprezke bez facetow!!!!

a w Mielnie, na wakacjach byłam rok temu. Było fajnie. Chociaż trochę dziura, ale mi się podobało =)

merilyn moze byc nawet an riolkach:D wazne by sie spotkac!!