Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

Będzie tak Marylin zobaczysz :) Mnie też dupsko ostatnio urosło-a to bardzo niedobrze :(

ja kiedys wiecej jadlam i widze ze mi sie zoladek rozciagnal, bo jak zaczelam jesc mniej to w ogole nie mam apetytu, a kiedys to żarłam jak nakrecona;]

Wogole to z tym jedzeniem jest wszystko pokręcone. I niesprawiedliwe jak np. w przypadku mojego brat, który potrafii zjeść góry jedzenia a jest chudy jak nie wiem :>

Gość ognistokrocza
heheh ja tez wlasnie dwójke ogladam:D

Na TNV też jest jakiś koncert. Mój pewnie odpoczywa po wizycie jego małej chrześniaczki, która daje mu nieźle popalic :P

kiedyś mnie to wkurzało ale od jakiegos zasu ogladalam i nawet wciagnelo mnie:)

To akurat jestjeden z seriali, który można oglądac po kilka razy, Przyjaciele też należą do tego gatunku :) Ale wkurza mnie to,że serial leci jakiś czas, potem jest przerwa i po jakimś czasie puszczają powtórki zamiat dalszych części :>

tez mnie to wkurza, zwlaszcza w wakacje, puszczaja tez teraz moj ulubiony serial Miodowe lata, nie wiem czemu go tak lubie:D

Opuszczam Was drogie dziewczynki bo jutro musze wcześnie do pracy wstać :( Odezwę sie po 16 (chyba,że w pracy uda mi się coś tu naskrobać:P) Kolorowych snów. Dobranoc