Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

W sumie Marilyn to tak jest-ja go bardziej traktuje jak kumpla niż jak potencjalnego kandydata na męża. Bo jako kumpel to on jest naprawe w porządku, jest wesoły, zabawny, lubie z nim gadać-tylko nie na poważne tematy bo o tym nie da się z nim pogadać :( Może on naprawdę ma już cechy starego kawalera? No własnie Gregia jak tam K?

ma żylaki powrozka nasiennego i to sie leczy operacyyjnie:( nie leczone prowadzi do bezplodnosci

Wiem coś o tym. U mnie na oddziale chłopcy bardzo częśto mają na to operacje.

andzia moze sie cos wiecej na ten temat dowiedziec? kiedy jest konieczna operacja i wogole? bo ja osiwieje

musi go zobaczyc urolog a u nas terminy sa dopiero na wrzesien wolne kurwa mac!!!!!!!!!!!!!!!!

Wlasnie rozmaiwam na gg z moim, w piatek przyjezdza do tesciow na obiad :D i zostaje u mnie do niedzieli ;) :):):) Ja uwielbiam brzoskwinki, mozesz zapodac :) A moze ktos chce emenemsy :P:P:P:P:P:P:P Andzia no wlasnie czy to jest związek? :O

Gregia nie mart się-wszystko będzie dobrze. To nie jest jakoś strasznie poważny zabieg-przynajmniej dla małych chłopców. jutro popytam moich doktorów jak to jest u starszych i dam Ci znać. A Ty się na zapas nie martw!!!!! Proszę *22* oto brzoskwinka :) Matko, mam wrażenie,że jestem jakś otłumaniona czy coś bo mam kompletną pustke w glowie i nie wie co mam robić z tym związkim. Nie wiem, może sie jeszcze głupio łudze,że ten związek się zmieni. Nic już nie wiem :(:(:(

To super Marilyn,że z nim rozmawiasz no i że ma prace :) Gregio będzie dobrze - zobaczysz

Marylin to pewnie dumna jestes ze ma prace ;) ---------------------------------------------------------------------- A ile macie lat i skad klikacie Kobietki??????