Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

dziewczyny u was tez taka pogoda jakby byl conajmniej padziernik albo listopad????? a ja ide zaraz do puby ze znajomymi a co jak szalec to szalec:)

Bo tak szybko Gregia piszesz,że mi nie nadążymy odpisyywać ;) Dłuuuu go już jesteście razem. Tylko pogratulować [kwiatek}

dziewczyny kupilam sobie dzisiaj jedwabisty podklad rozswietlajacy AA sluchajcie rewelacja i ma w sobie malunkie zlote drobineczki ale je widac albo pos loncem albo pod swiatlem bomba i jedyne 13zl w rossmanie!!!

Rzeczywiście niedrogi podkład sobie sprawiłaś :) To na to dzisiajsze wyjście do pubu? :) Marylin nie martw sie tym-fakt,że związki na odległość są trudniejsze ale to nie znaczy że się nie udają. Wystarczy chcieć :)

marilyn a ile jest teraz par ze 1 tu w polsce a 2 w anglii i jakos daja rade to jest dopiero odleglosc!!! milosc pokona kazda bariere zobaczysz ze bedzie good!!

andzia ostatnio moja kumpela miala tak ładnie buzke nim wymalowana ze sie napatzrec nie mogla jak naturalny i dobrze kryjacy efekt i za smeiszne pieniadze!!! przyznaje sie to do niej sciagnelam:P

Kochane jesteście :) 🌼 ❤️ a ten podkład to widziałam, już wiem jaki to i chyba recenzje czytałam. Ja musze mieć puder bo mam plamki po trądziku. Po wakacjach będe sobie jakieś peelingi robić, kwasy czy co.

Wiesz co Gregia wq tych zwariowanych czasach trudno powiedzieć czy to jest za długo czy za któtko :P Mysle,że najważniejsze jest to,że jesteście razem szczęśliwi :) mwłaśnie czytam o tym podkładzie-brzmi intersująco :)

dzaiecwzynki uciekam bo moje kochane wariaty sa juz po mnie moze potem jecze wejde jak kotras bedzie buziaczki dziewczynki 👄 milego wieczorku

No pewnie,że jesteśmy kochane ;). Ty zresztą też!:) Baw się dobrze Gregia! :) Marilyn może ON się jeszcze dzisiaj odezwie! wiem,że Ci ciężko ale musisz uzbroić się w cierpliwość bo nic innego zrobić nie możesz. A jak już nie możesz wytrzymać to może napisz do niego SMSa?

Zmykam już bo późna pora już (ale mie zrymowało :D) Odezwę się jutro po pracy, a Wam dziewczynki życze słoskich snów :) Marylin nie dołuj sie już, będzie dobrze, snij o swoim M. dobranoc