Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

hewllooooooooo!! ja dopeiro teraz w domu maialm kaca leczyc ale ciagle go zapijam wiec tym tlumacze dotychczasowa rzadka obecnosc:P mam nadzieje ze jutro bede sie lepeij czuc pozdrawiam goraco 👄

bylam w sobote i w niedfziele w tej nwej dyskotece w mielnie Senso boe dziewczyny jaka swietna dyska i jaka muzzzzzza jak marzenie juz czekam na weekend zeby tam pofrunac:)

Nooo wreszcie ktos tu się zaczął pojawiać :Dbo już myślałam,że Was gdzieś poniosło ;) U mnie upał aja musze siedzieć w pracy (tzn. teraz jestem już w domu, ale w największy upał jestem w pracy :() U mnie ogolnie jest dobrze, ale nudno. Pozdrawiam i do pogadania :)

hej dziewczyny:) ja mam dzisiaj zajebisty humorek ladna pogoda zaraz ide sie opalac na balkon;) co sie stalo Gregia?

Cześć dziewczyny! :) Gregio co się stało? Marylin jak tam rozmowy z M? Pewnie cała w skowronkach jesteś? ;) Fajnie Ariane,że masz dobry humor:) Tylko za bardzo nie spal sie na tym balkonie ;) U mnie też pieknia pogoda ale ja niestety poopalać się nie moge bo jestem w pracy, kiedy jest najlepsza pora na opalanie. A teraz trzymajcie za mnie kciuki bo idę do dentysty :( Ogolnie nie boję się tam chodzić ale to jest bardzo nieprzyjmne takie grzebanie w zebach. I jeszcze to wiercenie... Brrr... Do później. Trzymajcie sie! Buźka

ok Andziu trzymam kciuki:) tez niedawno byłam i ehhh tez tego nie cierpie, ale jak trzeba to zaciskam zęby i ide:) do później;)

I już jestem PO-nie było tak źle.. ale przyjemnie też nie było :P Br... Za to jestem wśiekła ponieważ moja pani dentystka stwierdziła,że musze mieć założoną koronkę na ten ząb, a ta koronka kosztuje \"jedynie\" 500 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba kobita oszalała!!!!!Musze zmienić dentyste. W życiu nie dam za koronke tyle kasy!!! A co tam u Was? Bo wiem,że u Marylin jest cudownie :) 🌼 Pozdrawiam!!!!

no to faktycznie przesada! 500 zl? a niby czemu musisz? ta dentystka Cie przypadkiem nie naciąga?..

witajcie:) u mnie humorek duzo lepiej:) widocznie nie ta noga wstalam co tzreba:D wczoraj troche poimprezowalismy u mojego K na grilku bo rodzinka z poznania przyjechala i bylo bardzo fajnie tylko lekki kacyk po piwku:P

Cześć dziewczyny!!! Ale dawno mnie tu nie było i ka widzę Was też :( Jedna tylko Marylin pojawia się tu od czasu do czasu. Co tam u Was? U mnie spokój, nic ciekawego się nie wydarzyło, odpoczywam sobie przed kolejnym tygodniem pracy. Miłej niedzieli!!!

niee zadne prosic;] zagadalam sie , dorwalam sie do topikow a o naszym zapomnialam to sie nie powtorzy:)

a wiesz co u mnie na razie jest bardzo dobrze, w zwiazku super tesknie wlasnie za moim miśkiem troszke:) mama niedlugo wraca ze stanow pogoda troszke do bani ale jak dla mnie to moze padac caly czas:D ciekawa jestem gdzie sie podziała gregia i co tam z ta operacja czy wszystko ok...

Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie też dobrze :)...fajnie, fajnie, fajnie kurcze !!! A u mnie pogoda była bardzo ładna, dzisiaj się jakos pogorszyła...deszcz i takie tam. Może lać, jak dla mnie phiiii :D lubei taka pogode, lubie wtedy siedzieć w domu i sie byczyć. Hrhrhrhr :D