Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cant judge book

nowe pokolenie?

Polecane posty

Gość do cant judge book
powiem ci, ze z tym uriahem przesadzilas troche;] to nie jest taki znany zespol, ja sama odkryłam ten zespol z taśm mojego ojca i to czystym przypadkiemi to całkiem niedawno, a mam wiecej wiosen niż ty.

Gość honey moon
a jak Ciebie jakiś 20 latek albo i młodszy zapyta kto to WSZ i też ni ebędziesz wiedzieć :P i beda z Ciebie szydzić, ze taka wapniaczka :P

Gość Cant judge book
wujek samo zło, nie jest ze mnie znow taka wapniaczka:P:P:P

Gość o rety kabarety
Autorka topiku poruszyła odwieczny problem przemijania, z którym każde pokolenie musi sobie jakoś poradzić. Na szczęście żyjemy w czasach, gdy można zapisać i powielić dźwięk i obraz. A więc droga wolna dla tych, którzy chcieliby zobaczyć i usłyszeć Eugeniusza Bodo i Jadwigę Smosarską, Edith Piaf, Marlenę Dietrich, Zbyszka Cybulskiego i Bogumiła Kobielę, Johna Lennona, Czesława Niemena, Annę Jantar, Marka Grechutę... Tak się bowiem składa, że niektórzy z tych, co odeszli, pozostawili po sobie legendę, a ci, którzy po nich przyszli, swoją legendę dopiero tworzą. Niektórzy z nich staną się idolami, ale już nie dla nas, lecz dla młodzieży. A więc nie trzeba się oburzać, lepiej podsunąć link czy podarować płytę...

Gość Cant judge book
o rety kabarety pieknie ujete ']