Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiertołek

Proszę was uświadomcie mnie!!!!!

Polecane posty

Gość wiertołek

CZy opłacanie abonamentu jest konieczne? czy jeśli się nie opłaca można zapłacić karę? czy ktoś może sprawdzić czy się nie opłaca? Zaczęłam studiować i kupiłam sowie telewizor ale nie wiem jak to jest z tym abonamentem

jak narazie nie ma ustawy ,która nakładałaby przymusowe płacenie abonamentu,85% społeczeństwa takowego nie płaci.Decyzje musisz podjąć sama.

Gość wiertołek
ale czy napewno jak się nie opłaca to nie płaci się jakiejś kary? bo czytałam w gazecie że jak przyją z poczty sprawdzić czy się ma telewizor to moga ukarać jak się nie połaca

Sprawdzone - jeśli NIGDY jeszcze nie płaciłaś na swoje nazwisko abonamentu, to marne szanse aby cię namierzyli. Jeśli już KIEDYKOLWIEK płaciłaś i przestałaś, zaraz cię dorwą jeśli nie w domu, to przez skarbówkę. Więc jeśli to miałaby być twoja pierwsza rejestracja, to masz szansę nie płacić :-)

Gość wiertołek
ale jeśli kupiłam telewizor na swoje nazwisko i podałam też przecież adres to czy mogą to jakoś sprawdzić?

Gość bezbezbez
a jakim cudem ktokolwiek z poczty moze Ci sprawdzic czy masz tv!cały dowcip na tym polega ,ze mozesz im sie kazac całowac w d...nie maja takich uprawnien zeby Ci do domu zaglądac.Nie masz czym sobie głowy zawracac

kupując telewizor podałaś adres? Komu i po co? Chyba że tym co ci przywieźli ze sklepu, tak? Wiesz, ryzyko zawsze jest, ale zanim wpuścisz kogokolwiek do domu, to przecież chyba patrzysz najpierw przez lipko? Obcych nie wpuszczaj i po kłopocie. Straszą, że chodzą. Policja niby też namierza tych, co ściągają pliki z netu... Przyszła policja do ciebie sprawdzać komputer? Bo do mnie nie... Więc albo ryzykujesz, albo idziesz i sie rejestrujesz, skoro się boisz. Wybór należy do ciebie

Gość bezbezbez
Ludzie co z wami ???????nie ma jeszcze ustawy ,która by mowi la ,ze musisz płacic abonament!!!!!!!!!!!!Przestancie sie dawac okradac i zastraszac!!!!!!!

Gość wiertołek
podałam adres tym ze sklepu zeby mi telewizor przezieżli.Na dodatek nie mam kablówki podłączonej mam tylko 3 programy i nie chcem za nie płacić bo i tak nie ma co oglądać. Tylko się zastanawiałam bo w tej gazecie pisało że jak się kupi telewizor to tzreba go zarejestrować w ciągu miesiąca i opłacać abonament