Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radzcie

moja buzia strasznie sie blyszczy

Polecane posty

Gość radzcie

mam tlusta cere,stosuje kremy matujace,toniki i inne kosmetyki ale to daje efekt chwilowy,gora do godzini,pozniej nowu sie blyszcze okropnie i jedyne co sie sprawdza to papier toaletowy, czy znacie jakisc dobry sposob zeby twarz sie tak sie nie swievcila,tylko mial ladny matowy wyglad?

Gość radzcie
świeci mi sie dosłownie jak u prosiaka

Gość radzcie
prosiaki sie nie swieca

Gość Betsy
A oprocz swiecenia masz jakies problemy ze skora, np skolonnosci do pryszczy?

Gość radzcie
tak, czasami robia mi sie owrzodzenia, wrzody, a jeden szczególnie wielki zrobił mi sie na dupsku

Gość Betsy
Hm... Morze wiec to co Ci sie swieci na szyi to nie twarz tylko wielki wrzód??

Gość radzcie
nie raczej nie mam problemu z pryszczami,czasem jakis sie pojawi np przed miesiczka ale podszywacz widze ze ma straszne problemy

Gość radzcie
nie raczej nie mam problemu z pryszczami,czasem jakis sie pojawi np przed miesiczka ale podszywacz widze ze ma straszne problemy...oprócz tego jednego wrzoda na dupsku co ci pisałam, a zcasem na twarzy tez sie robia

Gość Betsy
A probowalas Acne Mat z firmy Lysanel? Albo jakiegos pudru matujacego? Ja uzywam podkladu Exipial-dosc mocno wysusza tluste partie skóry

Gość radzcie
nie prubowałam tych swińst co piszesz, i ty tez nie stosuj tych swinstw bo ryjka bedziesz miec zaropiaego albo moze juz takiego masz

Gość radzcie
nie probowal,ale nie uzywam podkladow na codzien ani pudru,szukam jakiegos dobrego kremu,ale maseczki..ale dzieki,bo dobry podklad tez sie przyda na szczegolne okazje

Gość Betsy
Niemam, wyleczylam juz tradzik i Exipial w koncowaej fazie leczenia bardzo mi pomogl nawet. ;) moze bibulki matujace?

Gość Betsy
Aha, zapomnialam dodac jezeli chodzi o maseczki- GLINKA ZIEELONA! idealna dla tlustej skóry!

Gość radzcie
ale te bibulki to sa czyms nasaczone??czy poprostu suche waciki do przetarcia?

Gość Betsy
suche, nakladasz na twarz- dokladnie to moja siostra bedzie wiedziala bo uzywala i jej pomogly. Ale wpisz sobie w google bibulki matujace i poczytaj- to chyba lepsze rozwiazanie niz papier toaletowy, przynajmniej jak jestes gdzies miedzy ludzmi ;)

Gość Betsy
Glinke zielona kupisz w aptekach lub sklepach zielarskich, rozrabiasz ją z woda i nakladasz na twarz ta papke. Jak dla mnie jest swietna, matuje i wysusza ewentualne wypryski, a takze przy regularnym stosowaniu oczyszcza. Gorąco polecam, jest calkowicie naturalna :)