Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahh...

wierzycie w przeznaczenie?

Polecane posty

Gość ahh...

Gość brzydsza niż noc
ja wierze w determinizm

ja wierze.. ale czasem mysle ze sama siebie oszukuje bo nie moge znalesc logiki dlaczego co i jak.. to mowie; ehh mialo tak byc bo gdyby tak nie bylo to byloby inaczej ..

Gość brzydsza niż noc
;) tak

tak czy siak, ja wierze i w Boga i w przeznaczenie, chociaz jak na moj gust to miedzy tymi zjawiskami jest pelna symbioza ;)

ja wierze w 100% w przeznaczenie i nie raz sie przekonalam, ze wszystko jest zapisane gdzies tam na gorze.........nie jestesmy kowalem naszego losu-bzdura...co ma byc to bedzie...moje zycie sklada sie jak puzzle...i zawsze ktos mna kieruje......i to ze postapie w danej chwili tak czy inaczej jest zapisane......PRZEKONALAM SIE NIE RAZ.....za duzo pisania

Gość brzydsza niż noc
ciężko pojąć aby zdarzenia miały miejsce bez jakiejkolwiek przyczyny ;) ingerencja sił wyższych nie próznuje

acha i nie ma tego zlego co by na db nie wyszlo- ZAWSZE SIE SPRAWDZA W MOIM ZYCIU

Gość elkakonskie
byłam na urodzinach kumpeli miałam wtedy 16 latek i powiedziałam karola chodz sie przejsc do parku bo wiem ZE SIE STANIE DZIS COS CZEGO NIGDY W ZYCIU NIE ZAPOMNE niechciała najpierw ale pozniej zgodziła sie usiadłysmy na ławce i ona zamachała do dwoch kolesi ktorzy szli przez jedna z alejek i wtedy usiedli soebie na ławce obok potem podeszli do nas zaczelismy gadac i....... jeden z nich jest moim chłoapakiem do dzis pokuciałam sie z koleznka o niego bo chciała zdobyc go ale jestesmy szczesliwi niewyobrazam sobie bez niego zycia chcem z nim byc na zawsze i stało sie cos czego niegdy nie zapomniałam ........ a ten drugi kolo jest moim najlepszym kumplem........pozdro dla seby!!!kKC ŁUKASZ JEDNAK PRZEZNACZENIE ISTNIEJE JA WIERZE

Gość edfdhd
elkakonskie >> i ile czasu upłynęło od wtedy? 2 ygodnie?

Gość elkakonskie
jestesmy juz 3 lata ze soba ja wierze w przeznaczenie jesli ty nie trudno mozesz załowac

Gość dokikokiko
Ja wierzę i w Boga i w przeznaczenie

Nie! Beznadzijenie byloby zyc z mysla ze cos mam przeznaczone. \"Daremne znoje, prozny trud\", i tak mam cos zapisne w gwiadzach. Za to wierze w Opatrznosc :) Pozdrawiam.