Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem wiem panikuje ale...

Pytanie do kobiet w związkach........ nt wyjazdów wakacyjnych

Polecane posty

moj facet wyjechal na 10 dni, dzis wieczorem wrocil ale zobaczymy sie dopiero jutro wieczorem bo powiedzial ze jest zmęczony smierdący i w ogole masakra... jest nam idealnie a to jest 1 sytuacja ktora mi sie nie spodobała, bo bedac w poprzdnim zwiazku (ktory jak ten trwal wtedy 5 miesiecy) moj facet przyjechal do mnie prosto w drogi chociaz na godzinke sie przywitac i przytulic z tesknoty.... ja umieralam za nim i on zawsze tez tak mial a teraz :O

Gość sandra 11111
pewnie musi sie wyszorowac po tej innej???:))

Gość O matko no
facet jest zmęczony, brudny i w ogóle i nei chce ci sie pokazywac w takim stanie a Ty od razu Bóg wie co wymyślasz! Na prawdę nei masz innych problemów?? No i musisz go porównywać do poprzednika?? to już jest nowy związek i daj facetowi zachowywać sie tak jaki jest a nei jak Twoj były i piszę ci to jako kobieta.....

no tak tylko ze najpierw chcial jeszcze dzis sie zobaczyc potem ze w nd rano a w koncu jak przyjechal ze jutro ale wieczorem... to boli :(

Gość ryszarda klawiecka
wkurzają mnie taki laski jak ty.... niektórzy nei mają nawet na kogo czekać i są samotni.. a Ty masz faceta i jeszcze sztuczne problemy urządzasz.... na prawdę aż mi żal faceta

opieprzcie mnie to moze mi przejdzie :P

Gość kati 25
moj po 4 miesiacach przyjechal i nie mialamam mu za zle ze najpierw sie chce umyc 10 dni to nie rozstanie

Nikt Cię nie będzie opieprzał, ale rzeczywiście mógłby jutro rano, gdyby naprawdę się stęsknił. :O

Gość wiem wiem panikuje ale
powiedzial ze musi sie wyspac a potem zjesc z rodzicami obiad bo obiecal a potem ja...

Perła no to mam teraz doła :O

Nie no przestań z tym dołem. Po prostu jestem empatyczna i próbowałam wczuć się w Twoją sytuację. No i gdybym była Tobą, to chciałabym, zeby przybiegł z samego rana. :)

Gość kanapka z serem
przesadzasz kiedy ja wyjechałam i wrocilam po tygodniu to najpierw tez chcialam sie od razu spotkac ale kiedy juz wrocilam stwierdzilam ze jestem zbyt zmeczona, brudna i niewyspana po kilku godzinach w samolocie, pociagu i samochodzie daj chlopakowi odetchnac, wyspac sie kiedy jutro wieczorem sie zobaczycie to on bedzie wyoczety i w lepszym humorze;)

no własnie Perła :(:( kurcze to jest 1 sytuacja, sprawa ktora mi sie nie spodobała "w nim" podczas naszego zwiazku...

Gość juznie
panikara - wyglada tak jakbys na te pierwsza sytuacje od dawna ze strachem czekala pomysl z jego puktu widzenia. pada na pysk a rodzice tez chca z synem zjesc obiad

ale myslalam ze w naszym wypadku brud i zmeczenie przegra z tesknotą... przeciez cholera jak sie nie widzielismy kiedys kilka dni to juz umieral z tesknoty a teraz? :(

no dobra moze uda mi sie zasnac papapa :(

Gość kanapka z serem
teraz to mi sie juz zaczyna wydawac, ze jestes toksycznym bluszczem dziewczyno, chłopaj jest zmeczony, on jest tylko człowikiem daj mu odetchnac, wyspac sie wolałabys zeby brundy, zmeczony i niezadowolony siedzial teraz jak pan pies przy tobie i wyznawal ci jak to nie tesknil?

pewnie masz racje.. dam sobie siana... dzieki

Gość ech to nie o to chodzi
zeby siedzial, chodzi o to zeby w ogole podejchal dac buziaka i tyle, a potem moze sobie jchac no ja pierdziele tak trudno to zrozumiec?

do poprzedniczki... wlasnie tego chcialam.... :(

panikuje- my kobiety bysmy chcialy niewiadomo co.. a to tak nie ma.. oni mysla inaczej i lepiej bedzie dla Ciebie jesli sie nauczysz nie denerwowac sie takimi rzeczami.. Bo on nie bedzie zawsze skakal na Twoje zawolanie.. niestety. Oni maja jakis taki swoj tok myslenia i chocby nie wiem co niegdy do konca tego nie zrozumiesz :)

Gość mimi 333
a dlaczego nie pojechałaś z nim?

Bo nie moglam... sprawy finansowe i chorobowe... Ale w sierpniu jedziemy razem na wakacje :)

Gość do a nie lepiej
czyli co mam o tym nie mowic tylko jak sie sptkamy cieszyc sie z tego ze sie widzimy wieczorem i zapomniec tak?

Gość prawdaa

Dziewczyno przestań robic igły z widły :P przecież to normalne, że po podróży człowiek jest zmęczony, spocony etc i najpierw chce się wykąpać, odpocząć, a następnie spotkać się z ukochaną osobą :) tak poza tym zrozum, że Rodzice mimo wszystko są ważni i to głupota być o nich zazdrosnym... lepiej nie porównuj obecnego faceta do ex bo to nie ma sensu - przeszłość to przeszłość, a teraźniejszość jest najważniejsza :)... radzę cieszyć się planowanym wspólnym wyjazdem, a nie mieć jekieś chore pretensje nie wiadomo o co :P... tak poza tym zgadzam się z \"a nie lepiej\" :)

Gość dziewiąteczka
Dziewczyno czy trzeba ci tłumaczyc podstawy? bądź elastyczna bo w innym razie zwariujesz faceci jak mówią ze są zmęczeni śmierdzący i t d. to właśnie tak jest!!!!!!!!! i nie interpretuj!!!!!!!! zobaczysz jak dzisiaj będzie wieczorem cudnie!!!!!!!

Gość dzieki zrozumialam
:)