Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siqrka

byla mojego faceta..

Polecane posty

Gość ex dziewczyna
wiec lepiej byc ostroznym faceci sa okropni duza czesc

ex Ty go znasz to mozesz sie domyslic pewno o co mu chodzi.. jesli czujesz ze o seks to nieciekawie.. naprawde...

Gość ex dziewczyna
nieciekawe takze dla jego dziewczyny a po 2 uwazam, ze jezeli chce sie ze mna spotkac to znaczy ze cos mozna podejrzewac od tak po roku sie odezwal i chce mnie zobaczyc?:) yhy, widzialam orla cien...

hahah:D z rodzeniem tez cos takiego mialam ale nie pamietam dokladnie.. :D ex, mialam pisac ze \'faceci sa okropni i nie mozna im za bardzo ufac chyba nigdy jednak\' ale napisalam wczesniej wiec pff..

Gość pppphh
Do ex : no włąśnie rychłowczas, ciekawe co teraz moze od Ciebie chcieć..

Gość pppphh
naprawde czasami to miałam takie sny , ze jak rano się budziołam to niewiedziałam czy mam się śmiać czy płakać, tak to właśnie my kobitki potrafimy sobie głowe zawracać byłymi naszych facetów, że nam się one śnią po nocach, he he..:)

Gość pppphh
najlepszym rozwiązaniem bedzie ex jak się z nim spotkasz,..wtedy okaże się o co mu chodzi

no to sie nazywa miec wyobraznie.. facetom tego chyba brak.. ;)

Gość pppphh
No tak..każdego faceta trzeba sobie wychować:) to oni mają nas sie słuchać a nie my ich :D

naprawde mi sie popprawil humor troche.. przez te sny pewno ;P ide spac moze mi sie przysni cudna ex .. ;) dzieki wszystkim:**** i dobrej nocy ! :)

Gość pppphh
no właśnie może nam się przyśnią te ex.. hehe.. Dobranoc:)

Witam, chodzi o byla mojego faceta. Byl z nia pol roku i z tego co mowi prze wiekszosc czasu na sile. Tzn kiedy chcial ja zostawic straszyla samobjstwe itp a na sam konic wymyuslila ciaze wciagajac w to jego i swoich rodzicow a takze znajomych. Wiem ze to prawda bo nawet jego mama mi o tym mowila. Problem pojawil sie mniej wiecej po 2 tyg naszego bycia razem ona zaczela wydzwaniac i wypisywac do mnie, do niego... Skonczylo sie to dopiero nieco ponad miesiac temu( czyli trwalo 8 miesiecy) kiedy w koncu z braku innych pomyslow chcialam ja juz pobic... CHocc nie calkiem sie skonczylo bo nadal wstawia rozpaczliwe wyznania na fb. Ale nie w tym rzecz... Ja chyba zwariowalam. Dostalam obsesji na punkcie tej dfziewczyny caly czas sie do niej poronuje, co 5 min sprawdzam fb zeby zobaczyc czy czegos nie napisala lub nie wstwila zdj. Caly czas o niej gadam i mysle. Dodam, że mioeszkam z moim chlopakiem i caly czas sie o to klocimy ja caly czas wyciagam jakies zdarzenia z ich wspolnego zycia... Wiem ze to moja wina ale nie umiem przestac.On mowi ze kocha mnie ze jej nienawidzi i nic dla niego nie znaczy i ze byl z nia na sile ze przy mnie jest szczesliwy i chce ze mna spedzic zycie- jej tez to powiedzla ( ale nawet kiedy mi mowi ze mnie kocha albo jakies mile rzecvzy to ja np. pytam czy jej tez tak mowi itp.) Blagam pomozcie! bo nie wiem juz czy zwariowalam czy to jakas kobieca intuicja. bylam wczesniej z facetem ktory wczesniej byl w zwiazku 6 lat i nie bylam zadzrosna wgl

Gość kobietkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam to samo!!!!!! Obsesja na punkcie glupiej eks!! Moje poczucie wlasnej wartosci jest na tyle niskie ze czuje sie gorsza od niej, mimo ze to ja jestem na wygranej pozycji bo jestem z nim juz 7 lat, tamta go kopnela w dupe dla inego typa a teraz po 8 latach zaluje, bo nagle zaczelo jej sie pieprzyc w zwiazku i jak to ona bardzo kocha mojego, macie pojecie! Gdyby nie to to moze jeszcze jakos bym to ogarnela a teraz czuje zagrozenie, bo co jak sie poklocimy, jak sie zacznie walic to moze on do niej wroci, a co jak spotka ja przypadkiem w miescie itp. Mimo ze on mnie zapewnil ze ja ma gleboko gdzies, ze to dla niego kompelemnt ze ona teraz dostrzegla co naprawde stracila, ale nie wyobraza sobie jebnac naszych 7 lat bo tamta nagle zaluje... Wiem, ze powinnam mu wierzyc, wiem ze mnie kocha, prawie codziennie mi to powtarza. Jest bardzo inteligentnym, madrym, zaradnym facetem, zawsze moge na niego liczyc, ale mysl o tej lasce nie daje mi spokoju :((( Ciagle zyje w strachu ze mnie zostawi.. moze powinnam zaczac brac jakies leki uspokajajce? porazka......