Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nana24

SKOŃCZYŁAM 15 TYDZ.I CZUJE RUCHY! CZY TO NIE ZA SZYBKO? NAPISZCIE JAK U WAS BYŁO

Polecane posty

WCZORAJ POZZNYM WIECZOREM POCZYŁAM BARDZO DELIKATNE, JAKBY MUSKANIE MNIE OD SRODKA BYLO ICH NIEWIELE. JESTEM TAKA SZCZESLIWA I JESZCZE NIE WIERZE!

ja poczułam ok 18-19 tygodnia...chociaż wczesniej czuła takie jakby łaskotanie w brzuchu...jakby motylki:) Możliwe ze poczułaś już...każda z nas jest inna...życzę Ci tego, żebyś czuła Maleństwo jak najczesciej bo to wspaniałe, przecudowne, fantastyczne i niezapomniane uczucie:)

DZIEKUJE , TAK SIĘ CIESZĘ I ŻYCZĘ TOBIE I DZIDZIUSIOWI WSZYSTKIEGO DOBREGO:)

wzajemnie...a takie prawdziwe ruchy dopiero poczujesz...jak dzidzia bedzie miała coraz mniej miejsca...ja codziennie patrze na mój brzusio jak sie porusza i faluje...mała się tak rozpycha...zyczę Ci tego, bo to niezapomniane przzycie:) No i lekkiej ciąży:)

Gość ja34
czułam pierwsze 15/16 tc

ja też tak poczułam, ale \"doświadczone\" mamy mnie wyśmiały że sobie coś wkręcam i sama pomyślałam że to pewnie nie to. Teraz wiem że to były pierwsze ruchy - jestem w 25 tygodniu, pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.

Gość babka jagodzińska
ja poczułam w 16 tc

Gość bziczek
moja córa też szaleje na całego :) Jak jej nie odpowiada moja pozycja w której siedzę albo śpię to na całego wali takie kopniaki że nie sposób nie zareagować;) A oczywiscie najmocniej widać jak leżę na plecach, wczoraj uśmiałam sie na calego. Mała chyba na głowie staneła bo aż trudno mi było uwierzyć że mam tak elastyczny brzuch :):)

Gość dziwne że czujecie motylki
A nie osy czy pszczółki :D ;)

Gość U mnie pierwsze ruchy
były w 16 tc. Później chyba przerwa i bardzo wyraźne i regularne ruchy od połowy 18 tc. Pozdrawiam