Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiorex

dlaczego polki leca tylko na kase -dla niej ochajtały by sie nawet z diabłem!!

Polecane posty

Gość basiorex
przejżał na oczy i sie z nią rozwiódł a ona zmadrzała chyba bo żałuje że straciła tak wspaniałego faceta -no ale troszke za późno:0

jest tez niestety ------> Jesteś z nim z miłości...to wszystko tłumaczy, ale to prawda , że czasmi lepiej żyć bez kasy, bo czasami jej nadiamr bardzo zmienia ludzi:( na gorsze..

Gość nikittta
Nie tylko kobiety lecą na kase!!!!!!!zauważyłam,że mężczyzni sa nawet bardziej interesowni niz kobiety!!!!!dla nach nie jest wazne ,że kobieta jest wrazliwa i wartosciowa tylko treaz wartoscią w oczach faceta jest dobre stanowisko i portfel kobiety!!!!!

Gość jest tez niestety
justine - świeta racja, lepiej zeby jej nie bylo. bylabym o niebo szczesliwsza... mieszkalam na studiach z parką, w której facet byl typowym przedstawicielem gatunku- jak dorobic sie zeby sie nie narobic.nie kochal jej, zreszta do tej pory jej nie kocha, ale ONA kupila za swoje pieniądze mieszkanie, siostra kupila mu samochod a jak go wywalili z kolejnej pracy, to jeszcze zalatwila mu prace u siebie w firmie. wiec faceci tez potrafią byc z kims dla kasy...w jego przypadku raczej tez z wygodnictwa ( bo oczywscie palcem w odmu nigdy nie kiwnąl...)

Gość meska szowinistyczna świnia
to banalnie proste kurwiszon daje dupy tylko za kase :-p

jest tez niestety ---------> Tylko ile Ci starczy siły, aby kochać kogoś kto nie jest dla Ciebie wystarczająco dobry? Musisz myśleć o swoim szczęściu.

Gość jest tez niestety
justine ja o tym dobrze wiem, ale jak można zrezygnowac z milości..nigdy nie myslalam ze mnie spotka cos takiego, zawsze marzylam o normalnym związku. i tez związek jest normalny ( wiem ze mu na mnie zalezy) ale sa momenty kiedy mam ochotę wyc, nie rozumiem co z niego wtedy wychodzi, tak jakby calemu światu chcial pokazać - tak to ja, mam kase, jestem fajny, nikt mi nie podskoczy...a przez wiekszosc czasu to normalny, fajny facet, który ma swoje problemy, lęki, uczucia... jest strasznie pogubiony, a ja tez mam swoje problemy... no w kazdym razie nikomu nie zycze takiej milosci, czy ma kase, czy nie ma...

Czasmi ludzie muszą zrezygnowac z miłości...gdyż ona ich niszczy. Mam nadzieję, że jednak Ciebie to nie spotka.