Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiorex

dlaczego polki leca tylko na kase -dla niej ochajtały by sie nawet z diabłem!!

Polecane posty

Gość basiorex

Nie wszystkie, nie wszystkie............Tylko płytkie i mało ambitne. Nigdy nie sprowadzaj wszystkich do jednego worka;)

Gość tak oczywiscie
lecimy tylko na kase, smierdzimy, mamy celulit, nadwage, zle sie ubieramy, beznadziejnie malujemy, mamy wielkie dupy i male cycki, kurwa moze wlasnie dlatego wolimy facetow, ktorzy maja dla nas troche szacunku a nie pieprza jak tacy zyciowy nieudacznicy -czyli ty :-O

Gość basiorex
tak oczywiście -nie bierz tego tak do siebie-chociaz chyba masz powody skoro tak żywiołowo reagujesz:)

Gość tak oczywiscie
po prostu mam dosc sluchania o tym jakie to kobiety w polsce sa beznadziejne, z reguly te uwagi wyglaszaja beznadziejni faceci, ktorzy sa sfrustrowani tym, ze zadna normalna dziewczyna ich nie chce :-P

Gość basiorex
a moze raczej ci ktorzy na własnej skórze doswiadczyli ze na polki mozna liczyc tylko w tedy jak sie ma kase

Gość tak oczywiscie
dostales po dupie od jedej czy drugiej ale nie uogolniaj, poprzedni facet mnie zdradzal na praw i lewo ale nie zakladam topikow, ze faceci to swinie tylko buduje zycie z innym czlowiekiem

Gość Kocham Rozczochrańca
masz problem ? to znajdz se kobiete z zagranicy o ile takowa cie zechce!

Gość słownik mądrości
Polki leca na kasę , dlatego,ze wiekszośc Polaków nie smierdzi groszem i nei ma nawet tyle rozumu, zeby sie zakręcić i jakaś kasę zarobić . Tyrają po 1000zł i jeszcze uwazają sie za wielkich panów. tak samo jak facet leci na urodę - żeby przedłużyć dobrze geny, tak babka leci na kasę - zeby miec za co wychować potomstwo. Jak ktoś tego nie rozumie, to na pewno jest to Polak płci męskiej.

Gość Yell
tak samo wy twierdzicie, ze Polacy to brudasy, brzydale, glupki, itd...

Gość basiorex
spokojnie ja tylko konstatuje rzeczywistosc :) nie generalizuje przeciez!!! ale widze w swoim otoczeniu mnostwo dziewczyn które nie sa zadowolone ze swoich zwiazków z mezczyznami kontynuuja je tylko dlatego ze mają juz dzieci oraz byc moze rowniez dlatego ze nie potrafiły by zyc samotnie na niskim poziomie materialnym

No nie wiem....nie wyobrażam sobie życia z kimś kto jest nadziany.......a nic nas nie łączy oprócz konta bankowego. Życie zrypane, mimo standard życia na wysokim poziomie.

Gość tak oczywiscie
jak wam nie pasuja polki to sobie szukajcie innych - droga wolna, nikt was nie zmusza do zwiazkow z nami

Gość słownik mądrości
No to sobie odpowiedziałeś - jak maja dzieci to spróbuj sobie odejsc isamotnie wychowywać dziecko w Polsce, zeby nei kntynuowac związku dla kasy - bo sie tak tobie podoba:P

basiorex , ale jest chyba różnica w tym, jeśli kobieta żyje w związku i nie odchodzi z niego z dziećmi, gdyż nie jest sama w stanie egzystować, niż w tym jak kobieta sie hajta bez miłości z bogatym frajerem...Znam wiele kobiet, które żyją w związach w którym miłości już nie ma, ale myśląc o dzieciach muszą spuścić głowę i żyć dalej - taka szara rzeczywistość.

Gość tak oczywiscie
basiorex - opisujesz calkiem inna sytuacje, co innego wyjsc za faceta tylko dl akasy a co innego tkwic w nieudanym malzenstwie kiedy sa dzieci, ktorym trzeba zapewnic byt i dac dach nad glowa :-O to juz nie jest wyrachowanie kobiet tylko raczej desperacja i poswiecanie sie dla dobra dzieci

Gość basiorex
justine1982 -własnie do tego nawiazuje ze kobiety co niektóre:) jako podlotki fascynuje nie tyle mezczyzna jako taki tylko to co on posiada i tylko szukaja okazji by zlapac takiego delikwenta w siec a dalej "jakos sie ułoży" tylko ze w takim zwiazku gdzie jest uczucie??????? tak oczywiscie -to juz jest niejako konsekwencja tego co wyzej opisałem Lahkoona :o

Gość słownik mądrości
A czmu tu sie dziwić? Skoro same nic nie mają, to szukaja tego, kto im to da, tak samo jak faceci szukaja urody w kobiecie, a nie szpetoty.

Jednak zauważ, że jeśli taki facet daje się jak to piszesz złowić, świadczy to tylko i wyłącznie o tym, iż to on jest tępy i mało spotrzegawczy...Daje się wykorzystać....No jak to ująć łatwy łup to mało wartościowy łup..

Gość basiorex
a tak serio to najbardziej kocham polki sa najpiękniejsze najmądrzejsze i znają chierarchie wartości czego brakuje nieczesto kobieta w innych nacjach:) a temat -choc nie pozbawiony obiektywizmu był żałosną prowokacja za co was przepraszam

Gość basiorex
:)

Gość basiorex
mnie nie ale mojego brata ciotecznego -tak i dlatego moze stworzyłem ten topik

Gość jest tez niestety
druga strona medalu....ja jestem z facetem który ma kase i orzy okazji ciezki charakter. zaloze sie ze wiekszosc ludzi mysli ze jestem z nim dla kasy ( bo kto by wytrzymal z takim charakterkiem) a ja go niesttey kocham, szaleje za nim i nie wyobrazam sobie zycia zkims innym.... kochalam go jak jej nie mial, kocham go teraz jak ma, tylko ze on sie zmienil w stosunku do mnie....chyba mu odbilo. i szczerze wolalabym zeby tej kasy nigdy si enie dorobil a wiem ze w oczach innych ludzi "jestem z nim dla kasy" tylko ze niestety pojawia sie tu jeszcze uczucie, jakby go nie bylo dawno juz zrezygnowalabym z tego związku