Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalunna

opiszcie z jakimi NAJDZIWNIEJSZYMI ZACHOWANIAMI LUDZI się spotkaliście

Polecane posty

Gość lalunna

bo mi sie zdarzylo byc swiadkiem: - starszy pan przezegnal sie i padl na srodek chodnika zaczynajac sie modlic, potem modlitwami przeniosl sie na lawke - czesto widze jak w pociagu starsze panie ostetntacyjnie robia znak krzyza i wyciagaja rozance i polszeptem modla sie caa droge - kobieta w pociagu obcinala sobie obcinaczem paznokcie, ktore lecialy gdzie popadnie w tym raz na bluzke siedzacej obok niej kobiety (fujjjj) - dwie dziewczyny jechaly autobusem w dwuczesciowych kostiumach kapielowych przepasane recznikami to na razie tyle na dobry poczatek :)

Dla mnie jednym z najdziwniejszych widoków jakie widziałam było następujące zdarzenie: Idę, idę,idę a tu patrzę a obok mnie stoi facet którt \"marszy freda\" a drugą rękę trzyma w buzi i się wije całym ciałem jak mała gąsieniczka podczas burzy ...Mówię Was...masakra!!

Koleżanka pomogła pacjentce dojść do łazienki,, na tak zwane dłuże posiedzeni, a ta powiedziała żeby została i później poprosiła ją żeby ..... nue mogę bleee

Gość mnie zastanawia to
facet stojący przed przejściem dla pieszych i naśladujący ludziki ze swiateł. Czerwone- staje na bacznosć, zielone- biega w miejscu.

Gość basiorex
mój sąsiad oddawał mocz przez balkon:o mój kumpel grzebie miedzy palcami od stóp i wącha smród

Gość Magdusia_85
Sprecyzuję: ta baba w kibelku to powiedziała kumpeli tak "Niech mi pani wytrze tyłek bo właśnie sobie paznokcie pomalowałam"

Gość w sklepie gdzie robie zakupy
stoje przy kasie ...a tu wchodzi facet...klęka obok koszyków i sie zaczyna modlić:D ten sam facet podchodzi do mnie i mowi bóg Cię kocha bóg Ci wybaczy itd....:D

Dziewczynka 12 letnia nawaliła kupę przed nasz samochód,jej mama przyszła odrobinę za póżno,ale nic jej nie powiedziała.To się zdarzyło pod Marino.

Nie, powiedziała, że jeszcze coś tam czuje i żeby jej to wygrzebać :O masakra. Koleżanka się wnerwiła i opierniczyła babsko. Rozumiem jeszcze wytrzeć, jak ktoś nie da rady, ale bez przesady :O

Gość fbxfbxfbx
Starszy facet masturbujący sie w pierwszej ławce w kościele. Nawet dzisiaj widziałam :( to obraza przeciw Bogu , ale trzeba brac pod uwagę że facet robi tak często , bo jest upośledzony ... wie że go widać

Kiedyś jak szłam na plac,to rzuciła sie na mnie kobieta,myślałam że zemdleje,ona tak wrzeszczała,ale widać bylo że była chora.

Gość a kto zacz
niski ,czerwony spocony facet kolo 50 tki złapał mnie za biust mijajac się ze mną na ulicy i usiłował mi wetknąc coś w rękę.tym czymś był banknot 200 złotowy.

Mnie kiedys, jak wsiadalam do pociagu jeden chlopak chwycil za posladek i wbil paluchy tak mocno ze nie moglam wejsc do pociagu.... Pozalowal :) Mam nadzieje ze do dzis ma slad mojej reki na twarzy :)

Jak byłam młodsza to widzialam pogrzeb,kondukt żałobny tak pędził jakby im się śpieszyło na autobus.

Gość pilnie potrzebujaca
Jak szlam do Zlotych Tarasow przy wyjsciu z centralnego kobieta i w plaszczu nagle...zaczela pod siebie sikac z blogim usmiechem.Dziwnie sie z tym czulam:)

Gość Dresówka
nie no , niezłe:) dla mnie dziwne zachowanie to picie alkoholu przez dziewczyne na poziomie, albo chociaz bez umiaru

ja od paru lat spotykam faceta ktory przed swietem BN podchodzi d ludzi i krzyczy wesolego dyngusa vel alleluja a przed wielkanoca bredzi cos o sw mikolaju:O

U nas taka dziewucha biegła za autobusem,krzyczala:zatrzymać się.Autobus zatrzymał się,otworzył drzwi a ona machnęla ręką i powiedziała :już mi się nie chce wsiadać.Ale ją kierowca wyzywał.

Gość a ja widzialam
jak chlopak na przystanku zdjal spodnie i w samych bokserkach wparadwal do autbusu. dodam, ze bylo to w wyjatkowo upalny dzien wiec jest jako tako usprawiedliwiony :P takze w autobusie zaobserwowalam kiedys starsza pania, ktora cala droge lizala sobie zewnetrzna strone dloni

Gość jhgg
moj byly chlopak, ktory onanizowal sie na poduszce :D

mojej kolezance chcialo sie bardzo siku w drodze na dyskoteke,jechalysmy autobusem podmiejskim bylysmy na jego koncu wiec kucnela ii...chyba sisiu sie nawet do kierowcy doturlalo :D to ze sie wychodzilo w pizamach na stacje benzynowa to chyba nic specjalnego...

- sikanie w knajpie na podłoge, - pierogi z gównem dla \"miłego kolegi\" - zużyty tampon lecacy wprost na tanczących ludzi w klubie - mocz w kuflu zamiast piwa

Gość Bosshhhhh
kociaczku....urocze :-0

najdziwniejsza jak dotad sytuacja , chociaz bylo ich troche to tak jak facet ktory zatrzymal mnie w drodze do szkoly (7rano) zawolal na chwile do samochodu zeby mu wytlumaczyc cos na mapie naszego miasta, byl przejazdem, grom ludzi przechodzilo z rana a on mi cos takiego wystrzelil, no wiec wlazl do samochodu, niby szukac mamy ja stanelam przy drzwiach od kierowcy i patrzylam przez uchulone szybe i czekalam, zeby mu ewentualnie pomoc, jezeli chodzi o mapę. a on zdjal spodnie, gacie wyjal fiuta i zaczal się na szybkiego doprowadzac , co wiecej chwalo to chwile a ciagnal mnie za reke zeby weszla itd a ja nie moglam się uwolnic na poczatku, ale udalo mi się nawiac........................od tej pory mnie wiecej i tym incydencie nie ma za grosz zaufania do straszych panow potrzebujacych pomocy, wogole mam ograniczone aufanie do mezczyzn..

byłam w auchan, stalam w kolejce do kasy i przede mna stala taka kobitka starsza... i tak sie patrzy na mnie nonstop. mysle sobie- co jest? pewnie jestem bryudna albo cos innego jest we mnie nie tak... wkoncu ona mowi \" przepraszam ze sie tak na ppania patrze, ale bardzo przypomina mi pania moja córke\" ja -\" tak?\" ona \" naprawde jest pani bardzo podobna do mojej córki, ale on nie zyje, zginela dw tygodnie w wypadku samochodowym\" . ja soie mysle- ostro, kobita ma jakies schizy ale jest tam dalej przytakuje, mowie ze mi przykro itp. Kobitka stala juz przy kasie, i wyskakuje mi z taka propozycja\" moglaby mi pani powiedziec , dawno tego słowa nie słyszalam? ja-\" no dobrze, oczywiscie\". ona juz opuscila kase, i mowi mi \" to do widzenia córciu\", ja \" do widzenia mamo\".... no i nadeszla moja pora przy kasie, mialam tylko 3 płyty... kasjkerka nabija mi na kase i mowi 120 zł. ja zdziwiona i mowie, ze chyba cos sie pani pomylilo, bo ja tylko 3 płyty kupilam, a ona-\" tamta pani powiedziala, ze córka za wszystko zapłaci\". ja juz taka wkurzona, ze baba mnie tak zalatwila, i biegne do niej i zaczepiam i mowwie, o tym incydencie przy kasie, a ona jak sie odwrocila, jak mnie walnela w brzucho to do tej pory mi taka mała dziurka została!!! :D

Gość aniaczek
kiedyś na ulicy widziałam parę, która idąc onanizowała się tak obleśnie, że do tej pory mam niesmak albo będąc na wczasach nad morzem z mężem i moją trójką dzieci, podchodzi do mnie kobitka całkiem przyjemnie wyglądająca i z uśmiechem pyta mnie, czy moja trójka jest planowana, czy to kwestia wpady? na moment odjęło mi mowe, bo musiałam podnieść dolną szczękę z chodnika

Gość moze nie dziwne ale smieszne
w stolecznym autobusie w zime jak co rano tlum jeszcze potegowany grubymi okryciami bo wtedy akurat byly jedne z nielicznych chlodnych dni. siedzi sobie metal na krzesle, muzyka na full, ksiazka w reku. na przystanku wsiadla do autobusu mila staruszka, stanela nad metalem i stoi. musze nadmienic, ze nie byla to jedna z autobusiwych bab, ktore stoja nad czlowiekiem i sapia zeby im miejsca ustapic. po prostu tak wyszlo, ze nad nim stanela bo musiala sie przesunac, ja z reszta tez, zeby inni weszli. po ok 2-3 minutach po tym, jak autobus ruszyl metal podnosi glowe i sie rozglada. patrzy sie ponurym wzrokiem na babcie, nagle wstaje, lapie babcie za ramie i pcha ja na swoje siedzenie z tekstem "BABCIA SOBIE PIERDOLNIE". chyba nie musze pisac, ze wszyscy swiadkowie skrecali sie ze smiechu a babcia byla blada jak trup :D

U nas rzucają całymi starymi chlebami z balkonów,można nieżle oberwać,a kiedyś jak zamkneli wsypy to ludziska wywalali śmieci przez balkon,była niezła zadyma.No i jeszcze jest moda na rzucanie zużytymi podpaskami przez balkon,wiszą ci takie póżniej na drzewach i dyndają.