Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bananowy_song

Niedzielny dołek

Polecane posty

Gość Bananowy_song

Czy Wy też macie w niedzielę doła?Jak pomyślę sobie,że jutro mam iść do pracy to czuję się fatalnie

Mam podobnie......tym bardziej, że nie znosze swojej pracy i jak sobie o tym pomyślę to też mnie mdli...

Gość w ciszy...
no to witam w klubie :( prace moze i bym jakos zniosla, ale jak mam szefa ogladac, to jestem chora. Caly czas szukam innej pracy i jak tylko cos znajde, to sie zmywam ;)

też mam dzisiaj dołek :( dlatego niebawem na rower... ech. trzymajcie się zdołowani.

Gość Bananowy_song
nie wiem jak nastawić się pozytywnie,już zaczynam się denerwować i boję się ,że doprowadzi mnie to do depresji

Gość Bananowy_song
Okazuje się ,że jest nas całkiem sporo,to smutne :(

Gość waklata
a idziecie dzisiaj do kosciola

Gość Bananowy_song
Myślisz,że poprawi mi to humor?

Gość w ciszy...
co do kosciola, to pewnie skocze wieczorkiem, chociaz nie bywam regularnie, to jakos ostatnio mi zaczelo brakowac. Co do pracy, to najchetniej bym sie zwolnila z dnia na dzien, ale szukanie nowej polaczone z bezczynny, siedzeniem w domu by mnie dobijalo jeszcze bardziej

Najgorsze w tym wszystkim jest dla mnie to iż to nie sama praca mnie dołuje, ale ludzie którym w niej spotykam. Jak widzę szefa to mi ziemniaki w piwnicy gniją....Mogę tyrać, wypełniać papiery non stop, ale w innym towarzystwie:(

Myśl,że jutro znowu trzeba iść do pracy i zaczynać cały ten kierat od początku powoduje,że całą niedziele mam zepsutą. I jak widze dużo osób też tak ma. A szkoda bo przecież niedziela to CAŁY WOLNY dzień, który można wykorzystać jak np. zrobi to nauzykaa bo wybiera się na rower :)

Gość Bananowy_song
A ja ostatnio zmieniłam pracę,wydawało mi się,że będzie lepsza.No i trafiłam z deszczu pod rynnę. 😠

Gość Bananowy_song
Tez chciałabym niedzielę wykorzystać na relax,ale te myśli wracają,problemy spiętrzają się.Załamka

ja idę \"na rower się wykrzyczeć ze wszystkich dołków itp\" ;) tak to nazywam.

Gość Bananowy_song
Dajcie jakieś sposoby na pozbycie się,nawet chwilowe ,tego okropnego uczucia

może wysiłek fizyczny ? albo jakaś bardzo interesująca książka żeby ucieć od tych dręczących myśli....

nauzykaa masz racje rower to dobry sposób na odstresowanie się, a przy okazji kondycja i figura lepsza :) Dla mnie sposób na odstresowanie się - to dobra książka. Działa w 100%!!!! :)

Gość w ciszy...
ja tez sie wybieram na rower ;) jak sie zapuszcze na godzinke w las, to moze bedzie lepiej. Dla mnie i tak najlepszy sposobem sa spotkania ze znajomymi, wtedy czas szybko mija, a ja mysle o wszystkim, tylko nie o pracy

Gość Bananowy_song
a ja zmykam obiad robić.I będę cały czas patrzyła błagalnie na zegarek ,by ten czas wolniej płynął :(