Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgxa

Dziewictwo - aż tak ważne?

Polecane posty

Gość Olgxa

Witam wszystkich Czytam tu sobie i czytam te wszyskie topiki i jestem dość zdziwiona tym że coraz częsciej faceci zrywają z dziewczynami bo one nie są dziewicami. A czy to tak naprawde jest ważne jeśli sie naprawdę kocha? Sama miałam taki przypadek otóż byłam z facetem dość długo (wydawało mi sie że to miłość) ale sie pomyliłam niestety już mu sie oddałam. Mimo to gdy poznałam mojego obecnego męża nie było to dla niego kłopotem. Teraz jesteśmy szczęsliwą rodzinką i mamy córeczkę. W moim przypadku zwycięzyła miłość a nie : "Jesteś dziewicą to będe z Tobą jak nie to spadaj" nietety coraz częściej zwycięża to drugie:( szkoda bo niszczy sie związki które mogły być naprawdę udane....

Gość Misiakaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zgadam sie każdy może miec jakąś przeszłość ale to nie powód żeby niszczyć przyszłość...

Gość bo widzisz...
niedziewice sa dla desperatow, łebkow ktorym wszystko jedno co, gdzie i jak, byle bylo cieple :O A prawdziwi niezakompleksieni mezczyzni prowadzeni honorem beda szukac dziewicy 🖐️

Gość hjgg
ja tez myslalam, ze spotkalam wlasciwego faceta i stracilam z nim dziewictwo ( a i tak dlugo czekalam bo mialam wtedy 22 lata), a po jakims czasie sie okazalo, ze to jednak nie ten...

Gość Jak jej to powiedzieć
Ja uważam, że jedną dziewicę facet powinien rozdziewiczyć, a czy to będzie ta docelowa wybranka, czy nie, to już inna sprawa. Oczywiście przeszłość jest bardzo ważna, bo dziewczyna, która uprawiała przygodny sex, zdradziła, pracowała w burdelu, miała w łóżku wielu facetów z miejsca odpada u mnie

serio????? oj coś nie wierze moim zdaniem autorka ma rację bo to ze dziewczyna nie jest dziewicą to nie znaczy że naprzykład uprawiała przygodnz seks a np:(a czasem sie tak zdarza) zostanie zgwałcona i co skreślacie ją z nie jej winy?

Gość bo widzisz...
nie no, gwalt sie nie liczy, dziewictwo to bardziej stan psychiczny niz fizyczny 🖐️

Gwałt się nie liczy akurat, bo to z niej jej winy. Dla mnie dziewictwo liczy się tylko teraz, bo jeszcze nie miałem nigdy dziewicy i chcę ją mieć. Ale przygodny sex, częste zmiany partnerów to makabra u współczesnych kobiet

Kiedyś myślałam że was rozumiem drodzy faceci ale sie pomyliłam

Jak już będę miał dziewicę i się z nią rozstane jeśli tak wyjdzie, to wtedy nie będę już szukał kolejnej i będę się kierował tylko tym, żeby dziewczyna nie miała więcej partnerów na sumieniu, niż ja partnerek i nie miała przygodnego sexu na koncie

Gość Jula z fanua
Aha dla mnie to pojebana głupota bo jak wy idziecie na dziwki to potem laski nie wymagają prawiczków

Gość Jula z fanua
Ja jestem dziewicą i może dlatego tego nie rozumiem

Gość .maxim.
No wiesz, jak kobieta nie jest dziewica to znaczy, ze miala jakies doswiadczenia seksualne. Nie wiadomo czy stracila dziewictwo z kims z kim byla dlugo czy jest po prostu rozrywkowa dziewczyna i goscila w sobie i w swoich ustach wiele czlonkow. Nie wiadomo czy byly to kontakty przypadkowe jak np. dyskoteka czy impreza. A to z kolei swiadczy o jej swiadomosci co do szacunku do samej siebie i swojego ciala. Dzis ta swiadomosc jest znikoma i seks jest traktowany jak sport, a czy temu ma on sluzyc?

Mi starczy tylko jedna dziewica w życiu. Ale przygodny sex to urąga kobietom. Przecież taka kobieta, która miała wielu partnerów i uprawiała przygodny sex to jakaś brudna i wybrakowana, niekobieca jest

Gość Jula z fanua
Jedna dziewica w życiu....a mnie jeden prawiczek heh.!

Gość Jula z fanua
A potem zostawie tego co mu sie w życiu nie udało i poszukam prawdziwego faceta......

Gość jesli laski nie wymagaja
prawiczkow to ich sprawa, inne plci - inne wymagania, ja tez nie wymagam by laska byla silna i dawala mi oparcie...

Gość Jula z fanua
dzięki podszywaczowi ale troche masz racje hehe

Gość Jula z fanua
Ja też nie wymagam tego do faceta równie dobrze poradze sobie bez niego....

Gość GOŚC Z WENOSANUT
OSTRA babka z ciebie Jula jesteś chyba Julka?

Gość Jula z fanua
No jestem a co?????????????????????????????????????????????

Gość GOŚC Z WENOSANUT
Marzę o takiej laseczce

Gość Jula z fanua
A co taki stary jesteś że laski do chodzenia potrzebujesz? Albo moze cie niestać? Poszukaj w innym sklepie ja nie na sprzedaż

Ale nie piszczie, że teraz dziewictwo się zrobiło tak ważne. Bo teraz już aż tak ważne nie jest. A kiedyś kobieta, która nie była dziewicą nie miała szansy złapać męża

Gość potem kabaret potem
No ten topik wyjaśnia wiele spraw