Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwaczka 22

ginekolog-endokrynolog LUBLIN pilnie poszukiwany!

Polecane posty

Gość poszukiwaczka 22

Dziewczyny szukam na google i znalazłam dwóch!!!lekarzy, w dodatku tych u których już byłam.Szukam dobrego lekarza z taką specjalnością lub gienkologa, który zechce mnie leczyć z zaburzen hormonalnych.Pomóżcie prosze.

Gość a u kogo byłaś
ja się lecze u Radomyskiego

Gość poszukiwaczka 22
Leczyłam się u Kamińskiej, potem byłam dwa razy u Radomyskiego ale mam troche mieszane uczucia co do niego...on jest jakimś dziwakiem troche nie wydaje ci się?Ciale ma jakies problemy z komputerem, raz nie chcial mnie przyjac bo mu sie komputer zawiesil.Dla mnie on jest dziwny i ta jego panna z recepcji wchodzi bez pukania i prowadzi z nim glupie rozmowy.jakos zle sie tam czulam.

Gość a u kogo byłaś
fakt, że jest trochę dziwny, co prawda chodzę raz na pół roku ale ostatnio pozytywnie mnie zaskoczył robiąc szereg badań - których wcale nie musiał robić. Niestety nie znam innego endokrynologa dobrego w Lublinie, postaram się popytać znajomych.

Gość Anulka86
uppp czy ktoś zna jakiegoś innego ginekologa endokrynologa?

Gość sisi86
Ja tez mam nie najlepsze zdanie o Radomyskim, faszerował mnie tabletkami i po roku odesłał do poradni przy ul. Jaczewskiego, nigdy tez nie powiedział mi jasno diagnozy a jak pytalam to zbywał mnie ogólnikami... teraz lecze sie w poliklinice na Jaczewskiego u dr Kozickiego, robi mi narazie badanie, zobaczymy co on wymysli, a moze wiecie cos na jego temat, jaka jest wasza opinia o nim ?