Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka2119866

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Anulka2119866

Podejrzewałam, że jestem w ciązy, zrobiłam test - wyszedł negatywny, żadnej tam drugiej bladej kreski - jedna w okienku C - brak ciązy. Zaczęły boleć mnie piersi, zrobiłam drugi test, który również wyszedł negatywny. Piersi dalej bolały, przyszła miesiączka. Nigdy mnie piersi nie bolały przed okresem - nigdy. Skończył się okres i zrobiłam kolejny test, który znów wyszedł negatywny. Czy mogę być w ciązy? skąd ból piersi? czy możliwe by test tyle razy się pomylił?

Gość Myslę że nie możesz.
Testy naprawdę bardzo rzadko się mylą, a żeby już się 3 pomyliły to naprawdę musiałby być "cud" ;) Nie jesteś w ciązy. Mnie piersi zawsze bolą przed okresem. Może to pogoda tak wpływa albo coś. Nie jesteś w ciązy. Głowa do góry :D

Gość testy
No wlasnie, mi sie spoznia okres 4 dni, dzisiaj zrobilam test, wyszedl negatywnie, ale miesiaczki nadal brak :( Jedna czerona krecha, nawet sienia drugiej, no ale co z okresem :(

Gość ktos 35
Dziewczyny mam pytanie robilam test po dwóch tygodniach a potem test trzy tygodnie po stosunku wyszedl nagetywny dostalam okres w terminie jednak mam watpliwosci czy moge byc w ciazy?? Jak jest się w ciąży to okres to raczej plamienie czy też czasem dużo leci?? Prosze odpowiedzcie mi Chcem dodać że przed okresem bolały mnie piersi jednak gdy dostałam okres odrazu przestały czy to może być ciąża proszę odpowiedzcie

Gość zzzzzzzzzz
Zadna z Was nie jest w ciazy!! jesli dostalyscie okres, testy negatywne o co jeszcze Wam biega?? przestancie panikowac i przesadzac!!