Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dldoodooo

grube, sztywne wlosy

Polecane posty

Gość dldoodooo

prosze poradzcie mi jak je pielegnowac.. mam z natury bardzo grube, geste wlosy. dodatkowo sa matowe i ciezkie. lekko mi sie faluja. obecnie sa lekko za ramiona, wracam do naturalnego koloru (sredni blond), bo jasne pasemka (choc mi w nich do twarzy), jakie miewalam, jeszcze bardziej 'poglebialy' problem wlosy sa zdrowe, taka ich natura. problemw tym, ze... wygladaja troche jak siano :/ nie marze o pieknych blyszczacych gladkich wlosach - jedynie chcialabym, zeby byly mniej 'niesforne', ladniej sie ukladaly. nie jestem zwolenniczka chemii, nadmiaru kosmetykow. wiec moze jakies naturalne metody? oklady, maseczki? plukanki? nie wiem..... bede bardzo wdzieczna za pomoc

Gość dldoodooo
nikt nie ma takich wlosow jak ja, beznadziejnych..... eh... nikt nie pomoze??? :(

Gość 1231234
ja mam prostuje namietnie wtedy sie nie pusza :) no i mieszcza sie w spince :P

Gość dghghgg
co zrobic, zeby byly bardziej miekkie? gladkie? nie zamierzam stosowac prostownicy :/

Gość 4et443
tyle bzdurnych pytan na forum, a tu nikt nic nie doradzi.....

Gość punia_punia
niestety obawiam się że jedyna metoda to prostownica....... zostaje jeszcze prostowanie na stałe u fryzjera ale podobno niszczy włosy 10000 razy bardziej niż prostownica a dodatkowo może sz stosować jakieś odżywki do włosów puszących się (kiedyś jakieś reklamowali w TV) powodzenia :)

Gość sufyueghfrrfg
nic naturalnego? jakies oklady, plukanki? nie bede uzywac prostownicy :/ w zyciu...

Gość punia_punia
niestety raczej nie znajdziesz nic naturalnego, trzeba się pogodzić z tymi chemikaliami i z prostownicą :) ja sobie nie wyobrażam życia bez tego cudu techniki hihih :P

Gość sufyueghfrrfg
w zyciu... to wole juz swoje 'druty' :( ale nie wierzez, ze nie ma jakiejs metody, zeby choc troszke je wygladzic. zeby choc troche zaczely sie blyszczec...