Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham zycie

Naprawde warto zyc!!! - dla pesymistow

Polecane posty

Gość ja ci streszcze
oj Tomciu, Tomciu, nie udawaj ze nie wiesz kto :classic_cool:

Sssilly maggot haha! Jesteś boska. :D Buehehehe... Nie mam pojęcia gdzie się wszyscy podziali. :o Ja mimo że tam mam jakieś spięcia w swoim życiu, zaglądam tutaj codziennie i nawet od czasu do czasu napiszę jakąś bzdurę. :( A wy gdzie jesteście? 😭 Nawet Dobrze to znam mnie olał... 😭

O, Angolek, przyjemna niespodzianka. Już myślałam, że tylko ja mam tyle czasu, żeby zaglądać na topic, a wszyscy inni to szczęśliwi, wiecznie zająci ludzie. Zaraz idę kupić sobie nowe słuchawy. (które to już będą??) Ostatnie zdeptałam (jak wiele innych). Zawsze tak malowniczo zwisają mi z kieszeni i los chce, że wpadają pod buty...

Haha ja mam to samo. :D Ło masakra, ale czego się nie robi, żeby odciąć się od reszty świata i pobyć troszkę w swoim świecie. :p

Witam wszystkich :) 🌻 caly czas tu jestem, tylko mam chwilowa przerwe :) staram sie jak najlepiej rozdysponowac czas :D ale tu zagladam, tylko sie nie wpisuje, bo brak tego czasu na opowiesci - to z jednej strony, a z drugiej - obecnie nie ma u mnie wiekszych porazek ktore moglbym opisac. Inne rzeczy sa, ale ich nie opisze bo nie chcialem tu robic swojego pamietnika tylko wysmiewac swoje zalosne zycie. Jednak ostatnio moje zycie jest hmmm...... z punktu widzenia ogolu - normalne, z mojego punktu widzenia - inne, dziwne, wyjatkowe ale przede wszystkim zatracilo swoja zalosnosc. Dzieja sie u mnie takie rzeczy ze az nie wierze ze biore w nich udzial. Duzo sie u mnie zmienilo, nie ukrywam. Oto okazalo sie ze dziewczyny to niekoniecznie takie istoty ktore za wszelka cene chca mnie wysmiac. Ktore nie rodzą sie z mysla i postanowieniem ze ich zyciowym zadaniem bedzie uswiadamiane mi jakim jestem zerem. Otworzylem sie, osmieliłem. Jakkolwiek by sie moje zycie w przyszlosci nie potoczylo, to okres kafeteryjny bede zawsze wspominał jako przełom. a jak bedzie po egzaminie to znow tu zagoszcze na dluzej :D

I to Cię tak cieszy ? No w sumie o to chodziło. Ale od przyjaźni ze strony dziewczyn a miłości daleka droga. Ja tam też wiem że są miłe i fajne dziewczyny. Ale nie jestem przesadnym optymistą Zresztą wszystko będzie jasne do 30 września 2010 roku

Uwaga uwaga ja idę jutro na imprezę. :p Haha! Dziewczyny mnie wyciągnęły, bo podobno już dawno mnie nie widziały. :D Zrobimy sobie babski wieczór w dyskotece, do której chodziłyśmy będąc w liceum. :D O jaaa... Nie mogę się doczekać, kiedy je zobaczę. Kurcze one to zawsze zarywają do jakiś kolesi i się nie krępują. Czemu ja tak nie potrafię? :p W każdym razie i tak nie mam zamiaru tego robić. To nie w moim stylu. Yh... Zaraz powiecie, że sztywniak ze mnie, ale ja tego zmienić nie potrafię. Haha! Kocham Was!!! 🌼 😘

Gość ****ellie
alez tu pusto ostatnio...

Hmm... W sumie to nic nie chcę. :p No może tylko przypomnieć o sobie. :p Heheh! ****ellie 🌼 jestem z Tobą :p

Gość ****ellie
wiecie co , moja starsza siostra dzis urodzi(wsumie to juz rodzi> bejbe małe, a ja mam takiego stresa, ze masakra,

Wow ale się masz fajnie. Ja też bym już chciała być ciotką... Grr mój brat chyba normalnie tego nie rozumie. :p Hihi! Gratulacje ellie. 🌼 A ja zmykam na imprezę... Tak wiem- ja też w to nie wierzę. :p Buziaczki dla Was. 🌼 😘

Angolku :D🌻 HIP HIP HURRA :D sobotnia noc na imprezie :D Gratuluje, od razu poczujesz ze zyjesz... cos nie wierze ze nie potrafisz \"zarywac\" - po prostu nie chcesz a to co innego :P Pisz jak bylo :D i czy spotkalas tam moze tego swojego? :d dobranoc wszystkim....

Haha! To była po prostu masakra. :p Wiecie dla kogoś kto słucha reggae, hip hop i r\'n\'b przebywanie w takim miejscu jak dyskoteka jest dość wielkim wyzwaniem. :p Puszczali samo \"ciężkie\" techno. :o No ale co... Potańczyłam, pobawiłam się. :P Jeden koleś jak zaczął koło mnie wywijać to prawie mi zęby wybił. Haha! Jakiś jeden coś tam próbował zagadać, ale ja tam nie jestem chętna na tego typu znajomości (koleś był leciutko wstawiony :p). W każdym razie póki co nie mam zamiaru tego powtórzyć. :p Wolę iść na koncert Habakuk\'a albo Jamala. :D A z tego co wiem, to takie odbędą się już niedługo, więc... :p No i to tyle. Było fajnie aczkolwiek to nie do końca było to co lubię najbardziej. :D

Ja mam jutro spotkanie klasowe z liceum. :o W dodatku zaczynam też jutro szkołę. Haha! Moje weekendy będą teraz obfitować w dobrą zabawą. :D Heheh ale jaja... :p Pąponik 🌼 Kocham Życie 😘 P.S. A gdzie się znowu podział dobrze to znam? :(

Ejjj, godzie są wszyscy?? Czaicie, ostatnio laska z mojego byłego gimnazjum dostała tętniaka i umarła. Jej największym marzeniem było... mieć 100 komwntarzy na photoblogu. Boże, zniszcz ten świat, bo to nie ma sensu. Gdzie sie podziały prawdziwe marzenia???

Gość guizk prawda
wcale nie warto!

Jutro mam 'randkę' z takim frajerem. Umowiłam się z nim bo mi go żal. Mało się nie posikał ze szczęścia. Oczywiście wszystko Wam później opiszę. Zwały to nasze dobro narodowe i trzeba sie nimi dzielić! :-) Do adm wiecej nie idę, bo sie czaiłam w oblechnym męskim kiblu przez pół godziny, a i tak sie nie dobrałam do komputera! Głupia menda!

witam wszystkich :D Angolek - 👄 zazdroszcze Ci, ja czekam i czekam az sie zaczna studia, wtedy wprowadze zmiany do swojego zycia :D Sssilly maggot - szkoda chłopaka z jednej strony, ale z drugiej dajesz mu mozliwosc podwyzszenia samooceny... Koniecznie napisz jak bylo :P a tak w ogole to juz po egzaminie, wyniki w czwartek, oby pozytywne!

Może z Tobą K-Z-P Sssilly maggot by się umówiła (w nawiązaniu do wypowiedzi z 19:19) A poważnie rzecz ujmując to wypowiedź iście infantylna

halo jest tu ktos???????...kocham zycie co tam słychac czemu nas zosawiłes:)

u mnie slychac bardzo dobrze - jak juz wspomnialem duzo sie u mnie zmienilo. Nie robie juz spacerow po piotrkowskiej, po ulotki. Moze to z powodu pogody - jest coraz chlodniej, mniej slonca i nawet sie nie opalę. Poza tym juz mi sie nie chce tak chodzic. Zrobiłem sie juz bardziej smialy. Nie wiem czy wobec wszystkich dziewczyn czy tylko wobec Zwyklej Dziewuchy - sprawdze gdy sie zaczna studia, oczywiscie na tyle na ile to mozliwe :P Zwykla Dziewucha ---> 👄🌻 :P W kazdym razie dzieje sie duzo. Poruszamy z coraz mniejszym skrepowaniem najrozniejsze tematy, stajemy sie sobie bliscy, to jest cos co myslalem ze tak naprawde nie istnieje :D Poznałem także przyjaciolke ZwyklejDziewuchy - słuchajac ich jak rozmawiaja czuje ze podgladam kobiecy świat. Swiat ktory do tej pory wydawal mi sie rownie prawdziwy jak smoki, elfy i czarodzieje :D a tutaj mam mozliwosc byc i sluchac dwoch osob z ktorych obie mówia przy mnie, uzywajać zenskich koncowek.... dziwne to wszystko, takie inne i niesamowicie ciekawe....

Nie ma co robić. Poszedłem do pracy na godziny (pomagam przygotować sklep do otwarcia w centrum handlowym które jest na ukończeniu) W sumie mógłbym sobie leżeć w łóżku i oglądać TV. Ale tam pojadę na 6 godzin i mam 39 zł za ten dzień. I na tym się to kończy. Szkoda że w moim wypadku to nie chodzi tylko o psychikę. Ale co mi tam. Nie każdy może mieć wszystko.

no to sie cieszymy ze jakos wysedłes na prosta:Ptrzymam kciuki za dalsze postępy pozdrawiam

Gość pliniusz młodszy
noo Tomciu zwany The Quiet Manem, Relentless'em i (najnowszse)cartoon network... Jesteś pocieszny