Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaall

Opowiem wam, jak wczoraj stracilam cnote!

Polecane posty

Gość magdaall

Poznałam faceta na dyskotece to było. No i zaczelismy sie calowac na parkiecie i on wlozyl mi reke pod bluzke, na poczatku sie bronilam, ale potem uleglam. Poszlismy do boksu. On mnie macał, ssał sutki, i mnie tak mnie podniecił, ze poszlismy na zamkniety balkon. Usiadlam. A on obok. Zsunał bluzke i rozsunał mi stanik, bo mialam gore od stroju. Znowu zaczal mi ssac sutki i gryzc. A ja lizałam go po ramieniu i gryzłam. Po czym włożył mi reke w spodnie, zaczal mnie tam piesic. Zaczelam jeczec. Jezu, nigdy bym nie przypuszczala ze ja tak umiem, a facetow tak to kreci!! Zaczelam dotykac jego spodni i poczulam, ze cos mu sie twarde zrobilo :) No to powiedzialam, zeby we mnie wszedł. Wstałam,. zdjelam spodnie, odsunęłam majtrki i na nim usiadlam. Na poczatku tylko troche bolalo, a potem juz nic. Zawsze bylam pewna ze pierwszy raz bedzie bardzo bolal i bede krwawic, a tu nic. Poczym ubrtalam sie i poszlam na dol. Musialam go zabrac do siebie do domu, jego koledzy pojechali bez niego. No i mi bylo malo. Chcialam jeszcze. Probowalismy ale nie chcial wejsc... I mi powiedzial, ze nie wierzyl, ze jestem dziewicą cnotka, bo one sie tak nie zachowuja. Raczej leza przerazone jak kloda. A ja caly czas bylam w akcji, chcial zebym mu loda zrobila, ale ja sie nie zgodzilam. Nigdy nie zrobie!! Uwierzyl w moje dziewictwo, dopiero jak poczul ze ciasno... A teraz siedzie i mi sie chce. Mało mi. Czy tak jestr zawsze?

Gość magdaall
Ale było przyjemnie. Naprawde ajjj :D ja chce jeszcze raz :P

Gość magdaall
Ale teraz mnie wszystko boli poczawszy od cipki po sutki ałć :p

Gość Albatro_Biały
za 9 miesięcy będzie jeszcze bardziej boleć :):):)

za moich czasow to sie chodzilo z chlopakiem po 2-3 czasem 4 lata.. planowalo sie wspolny wyjazd do paryza lub gdzies nad morze , rezerwowalo sie piekny pokoj w pieknym hotelu aby stracic swoj najwiekszy skarb z kochajaca osoba w najpiekniejszym miejscu na swiecie.. a tu prosze .. box, dyskoteka, reka w majtakch i juz po dziewictwie :) rachu ciachu i po strachu hahah ach ta mlodziez

Gość a ile masz lat
?

no ja na disco zadnemu sie nawet nie dalam obmacywac ani nawet calowac.. chyba ze to moj staly partner był to sie calowalismy w klubie :) ale zeby jakies obmacywania? to dobre dla puszczalskich

Gość heh nie
autorka:P

Gość asiula27.
palcowe se zrob..

Do Autorki! Żebyś nie płakała za parę dni tu na forum,że ci się okres spóźnia... Tak się właśnie rodzą dramaty. Najpierw się robicie na laleczki na taką dyskotekę.Wszystko musi grać w stroju i makijażu, a potem dajecie dupy obcemu kolesiowi gdzieś w bramie, który tylko na to czeka.... Jak można tak nie szanować siebie samej, A tak na marginesie.... Myślę,że to marna prowokacja

ja to mysle,ze za pare dni bedziesz zalowala tego co zrobilas, \"puscilas\" sie z pierwszym lepszym. Nie piszesz nic o zabezpieczeniu wiec piwnie go nawet nie bylo,nawet nie pomyslalas o tym. A teraz pomysl i zastanow sie moze ten chlopak robi to z kazda napotkana panienka???hmm... Wiesz nie chce cie straszyc,ale juz ktos wspomnial tu pare razy o ciazy,ale lepiej zrob sobie test na nosicielstwo. Mogl ci zostawic po sobie pamiatke...

Gość pikuś
jestes głupia dupodajka która dopiero zaczeła ten fach

to jakieś dziecko pisało....:O ZWRACAM SIE Z OFICJALNA PROŚBĄ: DRODZY RODZICE MAŁOLETNICH- KONTROLUJCIE SWOJE DZIECI BUSZUJACE W SIECI:O

Gość magdaall
Najlepiej kogos pojechac. Mam 17 lat i nie mow ze dziecko jestem. Nie wierze ze zadna z was nie miala przygodnego sexu! Pozatym on przyjezdza do mnie w srode. Zreszta to bylo silniejsze ode mnie. Lepiej przypomnijcie sobie ile mialyscie lat jak stracilyscie dziewictwo!

magdaall - Twoja ostatnia wypowiedz jeszcze bardziej utwierdza nas w tym że jesteś jeszcze dzieckiem...

Gość dojrzewanie
Bylam naprawde zbulwersowana. Wczoraj sie nawet z moim mezem o to poklocilam, ze jego znajomi na prywatkach "to wszyscy ze wszystkimi".I wiecie co mu powiedzialam? To jest typowo niemieckie,tylko niemki to takie k.... A tutaj cos takiego! WSTYDZ SIE!

Gość magdaall
Nie mam czego. I wcale tego nie zaluje. Ja mam swoje zdanie wy swoje.:)

Gość dojrzewanie
moze myslisz tak teraz ale mam nadzieje ze nie przyjdzie taki czas ze oddalabys wszystko by tylko to odmienic.miej przynajmniej na tyle przyzwoitosci i zachowaj takie sprawy dla siebie

Gość magdaall
A to przeciez forum erotyczne tak? Każdy się z czegoś zwierze. Więc i ja chciałam, bo fajnie móc się komuś wygadać, ale nie spodziewałam się, że tak mnie pojedziecie. Jeśli dla Ciebie to obrzydliwe, to przykro mi. Ale sex to ludzka rzecz, tak nas stworzył Bóg. I to normalne, że ciągnie do tych spraw. Założe się, że należych do tych, co co noc udają ból głowy:)

Gość sweet blondi P
TO bylo noca gdy ksiezyc jasno swiecil wiesz juz napewno niebedzie z tego dzieci tak to bolalo choc sama niewiesz czemu jak to sie stalo oddalas sie rudemu .;) stracilas cnote bo co? bo sama tego chcialas stracilas cnote i co? i juz niebedzieszz miala stracilas cnote-bo co? bo on nalegal wciaz choc cos stracilas to tez zyskalas wiele i niezalujesz bo przeciez wartobylo ,pamietasz dobrze jak bardzo chcialas wiedziec co bedzie potem dzis jestes juz kobieta .

Eeeeeee,jak Ci było dobrze to wporządku,ale zabezpieczyłaś sie chociaż!

Gość magdaall
Najlepsze jest to, że większość moich "koleżanek" starciło dziewictwo w wieku 13lat. A ja nie. I z tego jestem dumna. Wkońcu chyba i tak nadszedł by ten dzień. Nigdy nie wiadomo, kiedy przyjdzie po mnie śmierć, miałam zostać cnotką do czterdziestki? Zresztą, mało się naczytałam tu na forum, że 22 letnie dziewice teraz się wstydzą swojej cnoty? To jest dla mnie śmieszne.

Gość magdaall
Jasne, mam trochę w głowie poukładane. Była gumka:)