Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaall

Opowiem wam, jak wczoraj stracilam cnote!

Polecane posty

Gość =0=
oby ten koles Cie nie zranil;/ a jak po tym wszystkim sie zachowuje? odzywa sie?

Gość magdaall
Zreszta to nie było tak ze poznalam go i odrazu do gory. Troche czasu minęło zanim to zrobilam!

Gość magdaall
Dzwoni, pisze. Wszystko jest ok.

Gość =0=
no to dobrze:) nic sie nie martw. ale co z zabezpieczeniem;/ zeby nie bylo ze Ty nagle w ciazy jetses?

Gość nic dodać
Aha, nie tak od razu. Czyli jednak się szanujesz! Brawo!

Gość magdaall
Nie martw sie. Była gumka. Zreszta, nie dawno przestalam tabl. anty i mama mi mowila ze nie bede miala owulacji wiec sie nie martwie. Mama jest pielegniarką:)

Gość pewnie liczy na
następny szybki numerek!!:P

Gość kamelia.....
A po co brałaś tabletki skoro byłaś dziewicą??? I jak się przestanie je brać to można mieć owulcję i to mnogą....

Gość =0=
a jak sie czuje laska ktora starcila cnote? mowicie ze boli?

Gość magdaall
Brałam bo mialam problemy z miesiaczka. 4 miechy. Taa... mam ciotkle i wujka ginekologa wiec jakos wierze im.

Gość magdaall
Wszystko :P Mnie przynajmniej:P

\"prawdopodobnie z nim jestem..\" zadaj sobie pytanie dziecino, dlaczego mialby być z tobą?

Gość =0=
lunaa12-- a Ciebei bolalo jak tracilas cnote?

Gość Hey =0=
kazdy jest inaczej zbudowany.Jedne kobiety odczuwaja wielki bol inne prawie nic.Ale jesli zadajesz sobie ciagle to pytanie to pewnie jeszcze nie jestes na to gotowa...

Gość jolka2
kazda z nas marzy zeby uprawiac sex choc rz w zyciu w jakims extremalnym miejscu... tyko brakuje nam odwagi;/ fakt ze nasz kolezanka starcila dziewicwo w nieodpowiednim miejscu,ale jak jak by bylo to jej ktorys z kolei raz to dlaczgo nie?

Gość =0=
czasem zastanawiam sie czy jetem gotowa czy poprostu mam juz dosyc tego ze wszyscy w okol sie ochaja, moj facet ma zajebiste cialo a ja musze byc nadal dziewica;/

Gość =0= MUSISZ

Gość ale mu się udało....
Znalazł laskę wcześniej nie dymaną napaloną jak dziwka na urlopie i pieprzy za darmo... Ważne,że nie dymana bo nic nie złapie... byle tylko benkarta mu nie zrobiła... Jest z tobą bo gdzie znajdzie taki sex za darmochę-przecież nie jest z tobą bo jesteś mądra czy fajna...

do =O= jeśli tego chcesz to mu to powiedz. Myślę że będzie skakał z radości wiedząc że ma dziewczyne dziewice bo na pewno chciałby być Twoim pierwszym kochankiem.przecież to facetów strasznie kręci.a poza tym oni nie znoszą krytycyzmu:) a jeśli to Twoja prawdziwa miłość i odwrotnie to jeszcze lepiej bo będzie szczęśliwy że nikt wcześniej nie tknął jego ukochanej

Gość Hmm...,,100%
Ja mam 15 lat i nie wiem sama czy jestem gotowa.Moj chlopak namawial mnie wiele razy,ale nie wiem czy sie zgodzic,ku*wa pomuzcie? Co byscie zrobily na moim miejscu??

Gość gość
Moj brat ma 19 a ja 17 lat .Jedynym chlopakiem ktorego widzialam nago to wlasnie moj brat.Rodzice wracaja z pracy ok 23.00 ,popoludniami jestesmy w domu sami.brat po prysznicu z lazienki do swojego pokoju zawsze idzie nago,moje drzwi sa naprzeciwko lazienki (celowo ich nie zamykam) to zawsze go widze a musze wam powiedziec ,ze jest na co patrzec.Ma ladna sylwetke ,wydepilowany,zostawia tylko pasek od pepka i trojkacik nad penisem,nie paraduje nago tylko idzie do pokoju i sie ubiera.Wczoraj jak bral prysznic weszlam do jago pokoju rozebralam sie i polozylam na jego lozku z rozchylonymi nogami,czekalam na niego.Wszedl i jak mnie zobaczyl byl mile zaskoczony.Zapytal co ja wyprawiam a ja do niego zeby podszedl.Wzielam penisa do reki i zaczelam go ogladac z kazdej strony ,jak juz mocno zesztywnial wzielam go do ust i zaczelam robic mu laske,on polozyl mnie na lozku i zacza lizac moja szparke.Glosno jeczalam z rozkoszy.Pozniej zapytal czy napewno tego chce,powiedzialam ze tak .ze wlasnie z nim chce stracic dziweictwo.Rozchylil szeroko moje nogi i wszedl.Troche zabolalo ale jak wchodzil gleboko bylam w 7 niebie.Pozniej polozyl sie na plecach i powiedzial zebym dokonczyla.Do ust nie wzielam bo byl troche zakrwiawiony i dokonczylam rekami.Jak dochodzil jeczal z rozkoszy tak jak ja.Sperma trysnela mi na twarz i piersi.To byl cudowny wieczor dotykalam penisa, widzialam jak twardnieje.wzielam do ust,mialam wylizana szparke , stracilam dziewictwo, widzialam jak przezywa orgazm brat,widzialam wytrysk nasienia i wiem jaki ma smak.Dzisiaj zrobilismy to tez tylko w innych pozycjach.Powiedzialam bratu ze jego penis jest cudowny tylko czegos mu brakuje- kolczyka. powiedzial ze jezeli ja to zrobie to jutro kupi ,zgodzilam sie.