Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Czym się różni spotykanie od bycia ze sobą?

Polecane posty

Gość oprócz tego
do kina można iść nawet ze znajomym, co nie oznacza bycia z nim :-)

Gość Nigdy nie miałam chłopaka19
ja jestem Tobą zainteresowana, autorze, jestes nieśmiały?

Gość jest róznica
spotykasz sie to wychodzisz np do kina,pogadac, na piwo ale sie ne całujesz no nie "tak" :) uważasz że jak ludzie zaczynają być ze soba to powinno pasc jakies magiczne pytanie? czy jakis start? sama sie nad tym zastanawiałam ale chyba nie to tak czasami po prostu samo wychodzi..

ja nieśmiała, ale ładna , nawet bardzo. co z tego kiedy moja nieśmiałość mi przeszkadza.z jakiego jestes województwa?

Podkarpackie

spotykac sie mozna w wieloma chlopakami/ dziewczynami, a jest sie tylko z jedną osobą.. mozna wychodzic do kina z coraz to innym chlopakiem, bez zadncyh zobowiązan i deklaracji. Ale jesli pojawią sie juz jakies deklaracje to wtedy zaczyna sie bycie ze sobą..

Gość jest róznica
tez nie wiem co miała na myśli, przeciez jak sie z kims zaczyna byc to nie znaczy ze od razu trzeab mówic że sie kocha bo sie nie kocha wiec nie wiem...

Gość charakter to też nie wszystko
podejrzewam,że autorka miała na myśli tką deklarację: chłopak pyta: czy zechcesz być moją dziewczyną? dziewczę odpowiada :tak i po takie deklaracji są już parą :) żenujące to i takie dziecinnie infantylne :O:O

Gość jest róznica
dlaczego niby nie bedziesz miał?

No może nie to, że nigdy nie będę miał ale nie tak szybko jak myślałem. Myślałem, że jak się chodzi na randki to już jest chodzenie ze sobą czyli ma się dziewczynę. A tu się okazuje, że nie. Czyli to pewnie potrwa trochę czasu, bo ja np nie zamierzam mówić \"kocham\" zanim nie będę tego pewien. A całować też się będę na pewno długo bał.

Gość Patilos
Jak ona pozwala Ci dotykać swoich piersi to znaczy że jest Twoją dziewczyną Tylko pamietaj żebyś wybrał tylko najładniejszą

Gość jest róznica
gdzies Ty sie uchował? wszystkiego tak sie boisz to jak Ty chcesz żyć?! spotykaj się z nią, wyczujesz chyba ,zauwazysz czy tez jej sie podobasz i kiedy przy np odprowadzaniu do domu pocałuj proste;) przeciez Cie nie zje a potem bedzie z górki

Gość Patilos
Już całować ? Tak to sie robi ?

Co Ty mówisz, potem bedzie właśnie dopiero pod górkę. Kiedys właśnie jedną tak odprowadziłem do domu i ona sama mnie pocałowała. Tak się wystraszyłem, że już więcej się z nią nie spotkałem. Wystraszyłem się, że jak się będę z nią dalej spotykał to będę musiał ją całować i przytulać przy ludziach a ja się strasznie wstydzę. W samotności bym dał radę ale jak się jest ze sobą to trzeba i przy ludziach. Nie wiem czy by zrozumiała jak bym jej powiedział, że przy ludziach się wstydzę:( W każdym razie stchórzyłem. Potem trochę żałowałem:( Bo ona najwyraźniej chciała ze mną chodzić a była naprawdę ładna:( Teraz mówię sobie, że już nie stchórzę, choćby miało by mi być bardzo ciężko.

Gość ja wyjasnie ja
spotykanie jest mniej zobowiazujace - to wersja lajt

Gość jest róznica
omg czytam to co piszesz i jestem przerażona :o

To mnie w takim razie czeka wersja lajt, tyle że po jakimś czasie (jak dla mnie bardzo niedługim) dziewczyny same przechodzą do następnego etapu. A ja tego z jednej strony bardzo pragnę a z drugiej strony strasznie się boję. No wyobraźcie sobie jak byście się czuli jakby ktoś nagle postawił was przed mównicą przed wielotysięcznym tłumem? Z resztą, wy nie wstydziliście się jak pierwszy raz się całowaliście?