Gość Patilos Napisano Lipiec 29, 2007 WAL JE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 29, 2007 czy można być ze sobą nie mieszkając ze sobą...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11111111111111111 Napisano Lipiec 29, 2007 Lusesita de Milagros Dolore--------> To pytanie do ciebie " czy mozna żyć kafe normalnie zyjąc?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 29, 2007 Cóż, wielkie wyzwania i przygody przede mną, jeśli oczywiście zdecyduję się wreszcie zacząć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 29, 2007 Wielka adrenalina. Nie wiem, wy tak silnie tego nie przeżywaliście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a_dusia Napisano Lipiec 29, 2007 Lusesita de Milagros Dolores - można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 29, 2007 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 29, 2007 :) i całe szczęście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kle3ks Napisano Lipiec 29, 2007 Z tego co widzie "Nigdy nie miałem dziewczyny" to nie jako poprzez swoja nieśmiałość stwarzasz aurę niedostępnosci, dziewczyny same się garną do ciebie skoro robią kolejny krok, korzystaj zamiast się bać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach