Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Wiecie, że jak oglądam film, na którym się całują albo uprawiają seks

Polecane posty

To wydaje mi się, że po prostu nie może być na świecie większego szczęścia niż posiadanie dziewczyny, całowanie się, uprawianie seksu, dotykanie tej nagiej skóry. Ale pewnie mi się wydaje. Pewnie wszystko powszednieje, skoro dla was to nie jest już największe szczęście. Macie to a marzycie o czymś innym, np o pieniądzach.

Gość cale szczescie
co facio kosmita jetes :):):)

Gość cale szczescie
bo jakos tak dziwnie,ze jeszcze nie miales dziewczyny ...itd :):):)

Gość krysia-misia
Wrazliwy jestes a topozytywna cecha:)) Moj maz nie lubi ogladac romantycznych filmow ze mna bo nie lubi tego rodzaju kina, tak wiec jak ogladam sceny milosne to musze sie sama nad nimi wzruszac.

Gość jeszcze znajdziesz dziewczynę
:D życzę Ci tego:D

Ja właśnie niedawo stwierdziłem, że najbardziej lubię filmy o miłości. Pożyczyłem od kolegi pełno filmów i przeglądałęm je. Horrory mnie nudzą, filmy wojenne też, te wszystkie akcji też a o miłości i seksie.. No wiem, że w sumie to też będzie tylko taka ułuda i strata czasu ale lubię je oglądać. :( Jestem romantykiem

Gość krysia-misia
Moze jak widzisz jak w omantycznych filmach faceci podrywja dziewczyny to wcielaj to potem w zycie te metody poznawania. Moj maz nie jest romantykiem. Z jednej strony moglby troche bardziej byc romantyczny alez drugie ma inne cechy o wiele bardziej pozyteczne i dzieki ktorym jest wlasnie miloscia mego zycia:)))

To plus dla Ciebie (mam na myśli romantyzm:) ) A dlaczego właściwie jesteś sam i nie wierzysz, że to się kiedyś zmieni?

Rzadko wychodze z domu. Ale nawet jak jestem na jakiejs imprezie i podoba mi sie jakas dziewczyna. To sobie mysle: co ja mam jej do zaoferowania? Czym ja jej zaimponuje? Ani umięśniony, nie pracuje, na studiach same tróje. Nudziaż ze mnie, leń i tchórz. Myśle sobie teraz zeby pojsc do jakiejs pracy. Moze jak bede mial swiadomosc, ze sam zarobilem pieniadze to bede sie lepiej czuł. Może tez pocwicze troche na silowni.

Gość Diabeł mówi dobranoc
Idź do pracy w Polskim Gazie Tam popracujesz i wyrobisz sobie mięśnie http://www.polskigaz.pl/pl/partner/img/bg_main.jpg Takie beczki byś układał i ładował na samochód Bez gazu ważą 9 kg z gazem 20 A nie ma czasu żeby brać sobie po jednej

Gość krysia-misia
nie trzeba byc miesniakiem by miec dziewczyne. musisz sie tylko stac bardziej smialy i odwazny.

Nad swoim charakterem można popracować:) a lenistwo... no cóż, to raczej nikogo nie pociąga...

Gość Staszek z centrum
zapomniałem, co miałem napisac....

Gość krysia-misia
Przede wszystkim zmien nastawienie. Im dluzej bedziesz mowil o sobie "nudziarz, tchorz, beznadziejny" tym bardziej bedziesz sam siebie utwiedzal w takim przekonaniu i tym bardziej inni zaczna rzeczywiscie cieza takiego uwazac. Ja w mlodosci bylam chorobliwie niesmiala do tego mialam tradzik. Powiedzenie dzien dobry sprawialo mi klopot, uciekalam przed jakimkolwiek kontaktem. Moja mama zauwazyla ze sie izoluje i sila wypchnela mnie do ludzi. Chcac nie chcac wzielam sie za siebie. Tradzik wyleczylam powoli, zaczelam sie zmuszac do rozmow z innymi, zaczelam chodzic na rozne kursy tam gdzie byli inni. Efekt: dzis juz niesmiala nie jestem, meza sobie sama poderwalam, udalo mi sie dokonac pewnych rzeczy o ktorych myslalam ze nie sa do wykonania. To wszystko jednak zostalo okupione ciezka praca nad soba. I ty tez to musisz zrobic. Chyba ze naprawde chcesz byc sam. W przeciwnym razie nie rozczulj sie nad sobba tylko pokaz ze masz te "jaja".

Gość Diabeł mówi dobranoc
Do pracy idź. Na budowę albo coś

NNMD23 czy ciebie calkiem nie dawno nie przeleciala jakas taka jedna panna? Bylam świadkiem forumowym jak po nocy z nia zmieniales nick na Przystojniak 23 albo cos w tym stylu.

no to szkoda... :( a już niałam nadzieje ze porządnie cie ktos wy****a i w koncu bedziesz zadowolony z zycia

Gość krysia-misia
pocalunki, objecia, sex sacudowne szczegolnie z ukochana osoba....warto popracowac nad soba by moc sie potem tym rozkoszowac.

Gość jklk
jak jestes tchorzem to musi smierdziec od ciebie .Skunks (tchorz ) nie nalezy to pachnacych zwierzat

Gość elkakonskie
no nie wiem czy tak wszystkim zalezy na pieniadzach wiadomo kasa w zyciu kazdego człowieka odgrywa bardzo wazna role i nie mow ze w twoim nie bo ci nikt nie uwierzy!! nie ma ideałow , człowiek jest tylko człowiekiem kazdy z nas popełnia błedy a nie wierze ze chodz przez chwilke nie pomyslisz o kasie czy duzym domu , w przyszłosci wiadomo szczescie to podstawa i dziewczyna kochajaca kolesia nad zycie lub odwrotnie niezamieniłaby jego/jej za kase itp bo go /ja kocha i to sie w zyciu najbardziej liczy pozdro

do autora topicu, tak czytam twoje posty i az nadziwic sie nie moge ze taki ulozony chlopak nie ma jeszcze dziewczyny...wydajesz sie wartosciowym chlopakiem.

Gość zajebisty temat
juz lubie goscia

Gość lola haze
nidy nie miałem..., podaj swoje gg ;]