Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ann_

Sposoby na plaski brzuch - wpisujcie swoje sprawdzone sposoby- dyskusja

Polecane posty

Hej:) Chcialabym poznac wasze sposoby na plaski brzuch:) Od zawsze ta część ciala byla moja zmora:) Nie jestem \"gruba\" osoba;) Mam 160 i waze 55 kilo:) Lubie cwiczyc, jakis czas temu regularnie robilam brzuszki etc. Niestety moj brzuch bardzo czesto zmienia swoje rozmiary, rano jest plaski, potem gruby jak balon, potem znow plaski i tak na zmiane. Postanowilam od jutra robic znow brzuszki mam nadzieje ze pomoze. A moze wy drogie kobietki znacie jakies skuteczniejsze sposoby? Cwiczylam kiedys 6 Weidera ale to raczej nie dla mnie :P

Gość upupupupupupu
podnosze

Gość a po ile
tych brzuszków dziennie robicie i ile trzeba czekać na efekty

brzuszki są absolutnie bezsensownym ćwiczeniem - same brzuszki, bo ćwiczysz tylko jedną partię mięśni a6w - moim zdaniem strasznie nudne, zrezygnowałam po 3 tyg:) ja mam płaski brzuch (60cm) ale lubię ćwiczyć i ćwiczę abs na brzuch - nie codziennie, ale jeśli tobie zależy na efekcie, to codziennie 8 min (choć powinno się ćwiczyć z przerwami..) daje efekty po kilku tyg - powinno a to że masz na przemian płaski i uwypuklony brzuch - może wynikac ze słabych mięśni - jak zjesz coś i wypycha ci brzuszek do przodu - bo mięśnie nie trzymają - to jest opinia jakiegoś lekarza - nie moja osobista

Gość aaaaaaaaaaaa
moim sprawdzonym sposobem na plaski brzuch jest nie jesc nic po 14 a wieczorem wypic piwko. Rano mam plasciutki brzuszek!!

Gość jkkk
Brzuch ćwiczony na siłowni. To nie tylko brzuszki ławeczki, ale wiele innych ćwiczeń angażuje brzuch. Mój jest absolutnie płaski, a przez całe życie miałam z nim problem. Jak dla mnie całe to ćwiczenie w domu to jest tylko takie pitu pitu...

Gość jkkk
Zwlazcza to piwko będzie służyło na dłuższą metę w utrzymaniu płaskiego brzucha. Super patent.

Gość ehhhfdfdfdfd
ile razy ludziom można mówić że samo machanie a raczej odpieprzanie brzuszków nic im nie da? bez odpowiedniej diety i ćwiczeń każdej partii mięśni brzucha to możecie tylko się tym piwkiem zadowolić..

Gość kierowcazbombowca
mi cwiczenia w domu wystarczaja na ladny brzuch abs i jakies inne ktore pamietam i hula hop oczywiscie :)

Brzuszki coś tam dają moim zdaniem. Ręce skrzyzowane na piersiach i na podłoce na jakis dywaniku i idzie :)