Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firesta

mam obsesje na punkcie niemców

Polecane posty

Gość welches
i co ?

Gość byydlak
mam 33 lata zaczynałem od tego ż e w swoim mieście jak miałem 14 sprzedawałem niemcom pocztówki i myłem samochody, póżniej jeździłem na handel, teraz mam swoja firmę robie meble kuchenne, często zagladja do mnie cie ss mani i zawsze mówie wek , bo to sa kurwy polaków maja zanic, uwieżcie a natargałem sie samochodów od nich mnóstwo ale mam teraz ten ubaw ze jak wchodzi do mnie szwab i myśli sobie że chuj wie kim on jest to ja mu wypierdalaj zawziety jestem. może to sa geny ale ogónie oni nas maja za smieci a ja ich też

tak trzymaj chlopie a dalej zajdziemy niz z tymi hujowiznami co niby pojednania szukaja !!!

Gość tak trzymac
szkopow trzeba krotko za morde

Gość tak trzymac
bo oni to skurwiele rozpetali wojne a teraz chca swoje dobytki spowrotem

Gość welches
no , niestety :o a ja mam swoj interes od 15 lat tutaj i ostatnio wypierdolilem niemca ze sklepu jak mi przerwal rozmowe i wtracil "jestesmy w niemczech i tutaj sie mowi po niemiecku" a nie za to ze jest niemcem ..... prawdopodobnie taki koles jak powyzej polecial by zaraz za nim , za chamstwo :o

Gość byydlak
wacek - niemiec zawsze polaka będzie miałza nic a ja mam ubaw teraz jak jade do berlina na zakupy i jebie te tepe szmaaty niemieckie. Ale niestety wiekszość polaków sie poniża ja to rozumiem robiąto dla kasy, ale to jest naród zdegenerowany, ja tego nie dozyje ale ta skórwiała rasa sie rozmyje z turami i z innymi brudasami

Gość byydlak
welchest ty cwelu ja mam interes w POlsce i wyjebane na niemców wolę sprzedać taniakuchnie naszemu niz kurwie niemcowi. ale ty tego nie zrozumiesz sługusie

Gość welches
Bydlak a ty to wiesz najlepiej bo pewnie znasz dziesiatki takich "mieszanych" malzenstw i pewno rowniez niemiecki jezyk by wszystko zrozumiec co jest mowione :O

Gość tak trzymac
Panowie,opanujcie sie

Gość welches
wiesz , klej i sprzedawaj sobie te deski tym z drobnica bo ci ktorzy kase maja i tak ida do miele,alno czy hecker calkiem przypadkowo jestem w temacie meble kuchenne i wiem juz dzisiaj kmiotku ze po wprowadzeniu euro w polsce zamkniesz swoja szope :p :D

Gość welches
a teraz milych snow zycze 🖐️ :o

Gość byydlak
Wiesz co zawsze byłem zawzęty chłopak i nigdy nie byłem u nich dłuzej niz dwa dni ale znam ich od podszewki to są barany ale barany grozne z przewodnikiem maja we łbie nkładzione że sz najlepsza rasą i tak jest uwierz mi i mają szacunek tylko przed silniejszym dlatego ja im mówię teraz wypierdalac

Gość welches
Wacek- pudlo nie mam nic naklejone :D

coraz bardziej mi sie podobaja twoje wypowiedzi no niestety ale brzydkie pseudo -bydlak

Gość byydlak
głupi ciołku ja sprzedaje take kuchnie u nas polakom o jakich ci sie nie sniło i powiem ci szczerze żę i szwaby wymiekaja jak słyszą ceny, kmiotku jak jesre s w intersie to wiesz jakie sa przebitki ja jade na drewpolu i włoszyznie a miele to se w buty wsadx teęż to sprzedaje ale cienka prowizja wole inne szwbskie firmy np bsv albo teke

Gość byydlak
albo gagenau tak tkich juz mamy klientów w polsce ja robie tylko na bluumie a ty cito tylko na chinszczyznie byle taniej byle szwabowi w dupe wejźc

Gość byydlak
spoko wacek pewnie teraz przykrywa kołdrą jakąś stara kurwę niemiecką

Gość welches
:D pozyjemy zobaczymy , jeszcze nie dzisiaj i jeszcze nie teraz ale niedlugo ;-) ale w zad sie niemcom pchales jak z tymi autkami jezdziles , przyznaj sie tutaj ;-) napewno takiego tonu nie miales co? a teraz panisko rzadzi 😠 :D

Gość welches
dobrej nocki wszystkim raz jeszcze :-) 🖐️

ale doszedl do czegos !!! i teraz tym hujom nie musi w dupe wchodzic i wybaczac !!! to ci skurwiele powinni nas jeszcze dlugo przepraszac a jest niestety odwrotnie bo wielu naszych rodaczkow pracuje jako byle kto za byle co tutaj w tym pierdolonym kraju.

a gdyby nie ameryka to tu tez by taki gnoj byl jak i wpolsce. ci huje tu niczego nie wypracowali ,tylko pomoc amerykanska i tania tuercka sila robocza.to sa leniwe skurwysyny !!!

Gość welches
tak mysle ze nie musza tam pracowac , niemcy by sie ucieszyli byloby wiecej roboty dla nich a i kasa by w kraju zostala , a sila ich tam nikt nie zaciagnol , znam takiego jednego przyjezdza rok w rok na 8 miesiecy i co roku mowi ze to juz ostatni raz bo i dom i pomieszczenia gospodarcze i ploty i auto juz wszystko jest i co ? marzec sie zaczyna i pan Jarek na starym miejscu , sam przyjechal :-)