Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katia_20

nie dostałam okresu..................................

Polecane posty

Gość katia_20

jutro mam wziąśc z nowego op. tabletke i nie mam okresu, co jest, tabletki biorę już 6 miesiąc.........zaczynam szaleć:(

Gość katia_20
a zawsze dostaję 4 dnia... pzrerwa minęła i nic- to niesprawiedliwe

Gość katia_20
owieczka ale śmieszne ciekawe co byś powiedziała jakbyś ty nie dostała, nieżyczę ci tego

Gość katia_20
ktoś tak miał?

Gość jasne jak to
prawdopodobnie jest takie coś ze moż na nie dostać okresu w czasie przerwy, ale to chyba na początku brania tabletek. jakieś to dziwne ale czy ty regularnie brałaś je????

który dzień ci dzisiaj mija .......albo może kupisz test ciążowy to moja propozycja głowa do góry:D

Gość katia_20
ale ja codziennie brałam te tabletki, żadnej nie ominęłam, dodatkowo mój chłopak nie kończył w środku.... czasami nawet gumki były więc jak to możliwe:(

Gość poczytaj ulotke
tam na pewno jest napisane ,ze jak nie dostaniesz okresu/plamienia podczas "przerwy" , to zanim wezmiesz kolejna MUSISZ wyjasnic przyczyne ... czyli isc do lekarza . Idz jutro do jakiegos gina i wyjasnij o co chodzi.

Gość katia_20
Ewula dziś mija 7 dzień.. aż mi ciary przechodzą jak o tym myśle, bo jak to możliwe? i nie wiem co mam robić, aż się boję robić test, ale to dopiero jutro... zawsze 4 dnia dostawałam może raz mi sie opóźniło 2 dni.... może jutro dostanę...

Gość katia_20
wole zrobić najpierw test... mieszkam w małym miasteczku, zaraz informacja się rozejdzie....:(

zrob koniecznie test. ja zawsze dostawalam co do dnia przez kilka lat dopiero nie dawno przesunal mi sie chyba o dwa dni, ale mimo wszystko sie pojawil.

Gość maniok
A wcale nie musi iść do lekarza, moze się zdarzyć że nie dostaniesz krwawienia w czasie przerwy, zacznij brać i potem pójdź do lekarza. To dziwne biorąc tabsy codziennie i prawidłowo wpaść.

jutro wejdziesz na topik i krzykniesz huraaaaaaaaaaaaa dostałam prześpij jeszcze spokojnie nocke:D

Gość izzzzzzzzz
Zawsze moga to być zaburzenia hormonalne

Gość katia_20
Ewula chciałabym aby tak było. maniok- no właśnie biorę tabletki prawidłowo, dodatkowo stosunek przerywany... czasem gumka, uważamy na maksa, niektóży tylko na przerywanym pozostają i nic im nie grozi, mają zabezpieczenia w d... a ja o tym myślałam, zawsze myślę... nie chce mi się wierzyć że to ciąża...

Gość katia_20
zaburzenia hormonalne? jakieś tabletki ostatnio brałam przeciwbólowe... może one są powodem?

Idz spać nie martw się, a rano poprostu zrób sobie test. Nie ma się co martwić na zapas.

Ja brałam tabletki i wpadłam. Bo tak naprawdę nic nie daje 100% pewności. Natomiast prawda taka, ze nie łatwo jest tak naprawdę zajśc w ciązę.

Gość poczytaj ulotke
tylko ze jak bedziesz w ciazy i wezmiesz kolejne tabletki , to moga uszkodzic one plod chcesz tego ?

Gość katia_20
whisper-a brałaś regularnie? to chyba jestem.... ja dziś nie zasnę:( już rodzice coś wyczaili że chodzę przygnębiona...

tak brałam regularnie tabletki. Czasami do tego jeszcze stosunek przerywany. Jak sie dowiedziałm byłam normalnie w szoku. A lekarz tylko powiedział, ze zdarza się.

Gość katia_20
nie chcę mieć dziecka chorego... nie będe już brała tabletek, jak będę... to cóż załamka, ale mam nadzieję że będzie potem wszystko dobrze:(

Gość katia_20
to ja nie wiem jak to jest. ale ułożyło się wszystko? bo ja to się boję co będzie potem..

Zrób test i będziesz mieć jasność. Na okres wpływ mają naprawde rózne rzeczy. Zmiana klimatu, jakiś stres. Opóźnienie może mieć związek z pogodą nawet. Naprawdę różnie bywa. Natomiast ciąża to nie tylko brak okresu. Są charakterystyczne objawy.

Ja zaczęłam podejrzewać gdzieś około 2 tygodnia. Choć też wydawało mi sie to całkowicie abstrakcyjne. Zrobiłąm test i wszystko było jasne. I też byłam cholernie pzrerazona tym wszystkim, ale chyba tylko pzrez pierwsze dni, później to sama radość.

Gość katia_20
ja nie mam żadnych objawów.... nawet na okres... niektóre kobiety kilka lat biorąc tabletki i kończąc w srodku nie zachodzą... moja siostra bierze 2 lata i nic... a jest już mężatką i co ona nie mogła wpaść? bierze te tabletki bo bierze, ale jakby wpadła to by wcale nie płakała...

Gość katia_20
a na tabletki to sama pani ginekolog mnie namówiła, żebym się nie martwiła... :( cholera!! chłopak też jakiś niezbyt uradowany......:(

Gość katia_20
ja nie wiem, idę spać.... dziewczyny proszę trzymajcie za mnie kciuki, proszę.... ja chcę mieć dziecko ale jeszcze nie teraz...

Gość boja_
Trzymamy kciuki 🖐️