Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uupppp

czy pokochałbyś kobietę z zezem?

Polecane posty

Gość uupppp

Gość uuuuuuuuuuuppppppppp

Gość KaryKoń
No jasne, jeśliby była fajna to tak. Zrób sobie lepiej operację w Witkowicach.

Gość uuupppp
mialam kilka operacji ale nadal mam zeza bo mam niedowidzenie na to oko i zez powraca

Gość mam sąsiadkę
która ma strasznego zeza, to młoda kobieta, ma kochającego męża i dziecko

Gość aleee
co rozumiesz przez straszny zez?

Gość mam sąsiadkę
może głupio to zabrzmiało, przepraszam jeśli kogoś uraziłam, po prostu nie jest to delikatny zez

Gość aleee
nie nie urazilo mnie to tylko pytam z ciekawosci bo nieraz jak ktos ma zeza jednostopniowego i robi z tego tragedie to mnie krew zalewa albo jak np ludzie komentuja jakies fotki w necie i pisza teksty " ale zez" albo cos w tym stylu a ta osoba wcale nie ma zeza

Gość aleee
no bo skoro jakies lekkie odchylenie 1-3 stopniowe ktroe przeciez tak naprawde jest norma fizjologiczna nazywaja zezem to co dopiero ma powiedziec osoba naprawde z zezem i jak onio ja odbieraja

Gość uuppppppppppp

Gość kurcze to zalezy jaki
bylby ten zez - mam kolezanke, ktorej ucieka oko kiedy np sie zamysli ale to calkiem OK wyglada, ma swoj urok :-) natomiat brat mojej kolezanki ma takiego zeza, ze nie wiem gdzie sie patrzy jak ze mna rozmawia, to mnie troche przeraza, nie chcialabym miec takiego faceta - chyba, ze leczylby to jakos i mial szanse na skorygowanie tego

Gość no ciekawe
Czyli, że kocha się za wygląd????

Gość wiadomo ze wyglad nie jest
najwazniejszy i nie kocha sie za wyglad ale nie mowice ze wyglad nie ma zadnego ale to naprawde zadnego znaczenia bo w to po prostu nie wierze

Gość nie nie pokochalbym
zazdrosny byl bym o brata blizniaka !

nie, nie kocha sie za wyglad - kocham rodzicow, brata, przyjaciolke, ale z moim facetem laczy mnie oprocz milosci jeszcze pozadanie fizyczne i nie ma sie co oszukiwac, ze pociagajaca bedzie osoba, ktora mnie odraza fizycznie... mozesz nazwac mnie plytka czy powierzchowna osoba - po prostu wyglad, w zyciu seksualnym, ma dla mnie znaczenie

Gość co na 2-3 baty
ilu sie widzi kochankow przy zezie ?

Gość co na 2-3 baty
ilu sie widzi kochankow przy zezie ?

Gość jestem tego samego zdania co
poprzedniczka to jest inny rodzaj milosci niz np do dziecka do rodzica. tu w gre wchodzi tez pociag fizyczny

mam pytanie - czy ludzie z zezem widza "normalnie", tak jak ludzie ze zdrowymi oczami?

Gość jestem tego samego zdania co
do zartownisia- przy zezie widzi sie normalnie ale np znam osoby ktore po operacji zeza widza podwojnie nie zawsze ale maja takie wstawki i to im utrudnia troche zycie np jak patrza w jedna strone to troszke im sie obraz dwoi i rozmywa

Gość bojcie sie...
faceta z zezem.... trafia we wszystkie dziurki

ej no nie badzcie chamscy - choroba jak kazda inna

Gość Danielll
moja żona ma zeza i co z tego? Dla mnie jest najpiękniejsza kobietą na świecie a jej zez wcale mnie nie razi. Poza tym zakochałem się w niej świadomie. Fakt, że zez zwraca na siebie uwagę. Ale przy okazji można dojrzeć piekne rzęsy, zgrabne brwi albo niesamowity kolor tęczówki. Pozatym czy mozna pokochać kobietę z duzym nosem? Można tak samo jak z zezem lub bez

Gość hbhgbhg
ja mam tzw zeza zmęczeniowego i bardzo mi to przeszkadzało do momentu aż poszłam do liceum. Zobaczyłam że w mojej klasie na 20 osób 4 ma tę samą wadę co ja i nawet o tym nie wie:) Podbudowało mnie to tylko czasem jak jestem zmęczona unikam "patrzenie się w oczy" bo mi się wydaje że ktoś zobaczy moją wadę

Gość no ciekawe
kurcze to zalezy jaki ---->>>> nie nazywam Cię płytką i nie mam zamiaru Kiedy poznałam swojego narzeczonego miał zeza, rozbieżnego :-( Nie skreśliłam go za tę wadę, dostrzeglam w nim wiele pociągających jeśli idzie o fizyczność cech. Pomogłam mu pokonać kompleks swojego zeza, pokonać strach przed operacją i uwierzyć w siebie :-) Zmobilizował się, uwierzył w sukces operacji i rok później ją miał. Dziś nie ma już zeza, jego oczy są "normalne", a operacja wcale nie spowodowała, że pokochałam go bardziej :-) Nawiasem mówiąc, jesteśmy razem 4 lata. Pozdrawiam wszystkich :-)

Gość uppppp
no u mnie okulary troszeczke prostuja oko ale bez okularow to nie wyglada to za ciekawie

Gość ja84
ja też mam zeza (duzego) i zarowno w okularach jak i bez jest taki sam Na lewe oko praktycznie nic nie widze Myślalam o operacji ale ona przy moim niedowidzeniu niewiele by dala mam cudownego narzeczonego, za rok ślub i jestem szczesliwa :) A wiec mozna pokochac osobe z zezem

Gość to sie troche pocieszylam

Gość tak mnie wzielo na ciekawosc
i dobrze zrobi i interesu przypilnuje :D:D:D