Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrząśnięta

Magda nie żyje

Polecane posty

Gość wstrząśnięta

jedenastolatka poszukiwana od 3 lipca...

tylko dlaczego ktos to zrobił może to ten instruktor?

może on by cos wiedział bo on ostatnio ja widział nie mam pojęcia mieszkam niedaleko od miejsca gdzie znaleziono zwłoki Magdy wyobrażam sobie co czuje rodzina, a szczegolnie matka

Gość kot killer
taa i zaraz bedzie zaloba narodowa pewnie. przesada ciagle ktos umiera, czy to w w szpitalach czy na drogach. ludzie morduja sie a u nas na pokaz zaraz zrobia szum medialny, szkoda tylko ze nie zamordowali jej gdzies za granica bo prezydent moglby pojechac i sie pomodlic. w kraju w ktorym ksaiadz mowi ze zona prezydenta to wiedzma i nie spotykaja go zadne sankcje nic mnie juz nie zdziwi

kott kiler nie porównój smierci niewinego dziecka z wypadkiem z tym wypadkiem to rzeczywsicie szum i lekka przesada bo ludzie co dziennie na drogach giną ale nie jest jednak codzienneoscią ze dziecko wychodzi z domu i nie wraca i zostaje zamordowane postaw sie na miejscu jej matki

Dowiedziałam się o 2 w nocy, że Magda nie żyje. Smutne. Pytania są dwa: -czy ktoś ją zamordował -czy zmarła na skutek tego,że nie miała ze sobą leków

a Magda chorowała na cos? podejrzewam ze ktos sie przyczynił do jej smierci bo zakopał jak psa kurde i mozna go nazwać człowiekiem>

Gość zbyniu kon
jakich leków ? chyba ją zgwalcili i zabili.

jakis zboczeniec jeden zamorodwał dziecko ciekawe czy on ma dzieci jesli ma zycze mu aby czuł to co teraz czuje matak magdy

Gość jaka Magda

Gość kot killer
wkurza mnie po prostu to panstwo. udaje takich wrazliwych pomocnych. rodzinom ofiar we francji daja jakies odszkodowania. jak ktos w polsce zginie to jego rodzina nie dostaje nic od panstwa. ofiary traby powietrznej nie moga sie doprosic o pomoc od panstwa. moze troche nie na temat ale denerwuje mnie to tak samo media ktore tyle czasu poswiecily tej sprawie. co do tej dziewczynki to codziennie duzo dieci ginie na drogach i nikt o tym nie mowi czym.

Strasznie mi szkoda tej dziewczyny :( tylko że nie rozumiem co 11-letnia dziewczynka robiła o 20:40 na dworcu, sama, dlaczego rodzice nie odebrali jej z tych zajęć?

Gość zboczeniec z lubuska
ale masz dlugi podpis, nie przesada ?

Gość jaka Magda
hej mozecie mi powieziec co to za Mgada ????????????????????????????????????????????????????????????????

pol strony zajęte tymi bredniami !!! możesz wejść laskawie do swojego profilu i skasować ten stek bzdur ?!!!!!!!!!! wkurzyleś mnie z rana. Caly dzień bedzie zmarnowany przez twój zafajdany podpis ! A ty drugi nie chrzań mi o jakiejś magdzie o.k bo nie o tym gadamy jasne to ?

Gość jaka Magda
no chyba sie nie dowiem :(:(:(

mówią w tv jak cie tak kręci ta magda. Zamordowana, cialo znaleźli kolo zalewu chańcza.

Gość jaka Magda
spoko luzik , chcicalam tylko wiedziec - ja nie w temacie :D

ale mnie ten imbecylowaty wyprowadzil z równowagi. Caly chodze normalnie. Niech spróbuje jeszcze się tu pokazać z tym podpisem.

Gość draska
z takiego powodu caly chodzisz?? to u mnie w pracy chyba musialbys odrazu skoczyc z okna. WYLUZUJ z rana bo do wieczora jeszcze dalekooooo

masz jakiś problem :D ? To miał być temat o Magdzie więc już się zamknij bo stopki nie zmienię a na pewno nie pod wpływem kogoś kto sam nie ma czarnego nicka albo wstydzi się go używać ;)

ty degeneracie, ty zlośliwy krasnalu, kurduplu!!!. Natychmiast wejdź w profil i usuń to gówno które nosisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie widzisz co robisz ? Pól strony zniszczone !!!!!!!!!!!!!!!!!! same brednie. Wszystko zamazane. Nie moge normalnie. Pale juz drugiego tylko przez ciebie ! cieszysz sie,że zniszczyleś mi caly dzień ?

nie wspolczuj mi tylko nie psuj dalej zycia. wchodze na innych temat i co ku****** widze ? znowu ty z tym swoim podpisem. Zmarnowaleś kolejny temat. wiesz co teraz zrobie ? dzwonie na numer 398 10 22. Do samego moderatora. mam cie dość !

Gość kurde.............
hehe... widze ze jednak b. dobry humor z rana masz :D:D:D

zatluke cie jak cie dorwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty maly niski kurduplu ! co dzień straszysz mnie w tv krasnalu !!! Nie daruje ci tego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość draska
ale sie ubawilam

Gość zajebisty gość
zboczeniec z lubuska---> Ale się uśmiałam.:P