Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrząśnięta

Magda nie żyje

Polecane posty

Gość zboczeniec z lubuska
z czego niby co ? że mam dzien zepsuty ? to cie smieszy ? i to przez takiego wypierdka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość draska
zboczeniec skad wiesz, ze on jest maly kurdupel, jak go nazywasz, moze ma 190 i wazy 100 kg?

i w ten sposób to zboczeniec zniszczył topik a nie ja... nerwowi Ci ludzie w ten deszczowy poniedziałkowy poranek ;)

znam tego liliputa 150cm. jest tu po to,żeby zniszczyć mi zycie ! ale ja sie nie dam :) co to = to kurna nie :) wiem jak postępować z takimi. Kroki wszystkie zostaly podjęte. Teraz wystarczy poczekać aż przyjdą go zamknąć :)

zamknij sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie waż sie odezwać więcej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TY chamulcu ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! twoje dni są policzone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zamykam komputer. nie moge na ciebie patrzeć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! choc 5 minut spokoju, przejde sie, ale nie zapomne o tej sprawie. dla mnie jesteś skończony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobra, skonczcie juz. Szukałam na wp i o2, ale jeszcze nic nie ma na temat tej magdy..