Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherrycoke

okresu brak, bolące sutki- jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość cherrycoke

okres powinnam dostać w piątek, strasznie bolą mnie sutki, któraś z Was może miała podobne objawy ciązy? dziekuje za odpwoiedzi, ps. okres mamregularnie co 29 dni.....jest poniedziałek a ja nadal nie mam miałam okropne bóle podbrzusza przez zeszły tydzień, ale takie, ze az nie mogłam wstawać

Gość SanSan
dokladnie, skad my mozemy to wiedziec :) jezeli nie jestes po odstaweiniu tabsow, to moze to sa objawy na ciaze test napewno pokaze juz dwie tluste kreski-jezeli jest oczywiscie ciaza

Gość jak to skąd możemy wiedzieć
bolą sutki? Bolą - no to ciąża jak nic

Gość cherrycoke
test i tak zrobię, jesli ie dostanę @, ale moze ktoras z was miala podobne objawy a tak na marginesie, starmy się o dziecko, wiec ta wiadomosc barzo by nas ucieszyla

no to kobieto zrób ten test, skoro powinnaś mieć okres w piątek i nie dostałaś to test ci już pokaże czy to ciąża. my tu usg nie mamy w oczach :D

ja miałam tak... okresu brak i okropnie bolące sutki... i to właśnie te sutki tak mi przykuły uwagę... zawsze bolały mnie całe piersi.. teraz jestem w 16 tygodniu i bolą mnie właśnie sutki.. napisz proszę co test wykazał :-)

Gość cherrycoke
dzięki za poradę. okres mi się spóxnia jak nigdy, powinnam co prawda dostac w zeszły piatek, moze za bardzo panikuje, ale nie zauwazylam zadnego stresu , zmiany klimatu czy jakichkolwiek innych czynnoków mogących spowodowac jego przesunięcie. jeśli nie dostanę do jutra, robię test. pozdrawiam. aha, sutki i w ogole piersi z przodu bolą tak, ze nie mogę spać ,a brzuchu nie mówiąc juz o jakimkolwiek ucisku czy pieszczotach