murb 578 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Tylko nie kurdupel! Ja mam 164. Spokojnie - tu są inne standardy wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: To raczej od płci nie zależy tylko od wrodzonej przyzwoitości i szacunku do pacjenta. Nie bardzo rozumiem co masz na myśli mówiąc przyzwoitości. Większość badań gdzie się coś wkłada w ciało do przyjemnych nie należy i szczerze wątpię by lekarz robił ci krzywdę specjalnie. Chyba że jest psycholem ale to rzadkość. Edytowano 4 godziny temu przez BabkaBunioBoża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1823 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Nie chodziło o bogactwo lecz: mają wszyscy. Nie wszyscy, ja mam meble kuchnne nienormalne i na wyraźną prośbę górne szafki wiszą niżej niż u wszystkich Takie życie kurdupla 165 cm wzrostu. 2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Tylko nie kurdupel! Ja mam 164. Jestem jeszcze większym/mniejszym korduplem 158 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: A czemu? Jestem wielka baba, ale Edytowano 4 godziny temu przez BabkaBunioBoża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 4 godziny temu A dobra jesteś kulka potwierdzasz ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Nie bardzo rozumiem co masz na myśli mówiąc przyzwoitości. Większość badań gdzie się coś wkłada w ciało do przyjemnych nie należy i szczerze wątpię by lekarz robił ci krzywdę specjalnie. Chyba że jest psycholem ale to rzadkość. Jeśli byłam w życiu u kilku ginekologów, to chyba mam doświadczenie i prawo widzieć między nimi różnicę. Dziwne, że muszę to tłumaczyć posiadaczce pochwy. Po badaniu u starej baby w szpitalu, po którym szyjka mnie bolała jak cholera, zaczęłam rodzić po kilku godzinach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Jeśli byłam w życiu u kilku ginekologów, to chyba mam doświadczenie i prawo widzieć między nimi różnicę. Dziwne, że muszę to tłumaczyć posiadaczce pochwy. Po badaniu u starej baby w szpitalu, po którym szyjka mnie bolała jak cholera, zaczęłam rodzić po kilku godzinach. Widocznie dobrze trafiłam skoro mam dobre wspomnienia. Toć nie każda chodzi do 10 różnych rzeznikow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: No owszem ale trzeba dojrzeć umysłowo i wiedzieć że nie wszystko w życiu musi być przyjemnoscio a robić to trzeba. Tak jak u dentysty Dentysta akurat mi cycki wymacał. Zły przykład. I podkreślam raz jeszcze. Gdyby mi nachalnie brafitterka pchała się do kabiny, to opuszczam z hukiem sklep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 4 godziny temu A stare baby często się zatrzymały w prlu i taka jest prawda dlatego nie chodzę chyba że prywatnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Bambo napisał: Prawaki tak juz majom Lewaki mają bardziej, chcom gwаłcic dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Dentysta akurat mi cycki wymacał. Zły przykład. I podkreślam raz jeszcze. Gdyby mi nachalnie brafitterka pchała się do kabiny, to opuszczam z hukiem sklep. Tyle ze jej zawód na tym polega żeby cie chcąc nie chcąc macała bo musi ci dobrze dobrać stanik huh. Albo ja się starzeje i nic nie kumam albo nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Dentysta akurat mi cycki wymacał. Zły przykład. I podkreślam raz jeszcze. Gdyby mi nachalnie brafitterka pchała się do kabiny, to opuszczam z hukiem sklep. Wymagał Ci służbowo czy to zbok jakiś był? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 4 godziny temu No właśnie jak cycki wymacał. Jakim cudem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 64 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Caryca w garsonce napisał: A czemu? Jestem wielka baba, ale kulka. Łatwiej przeskoczyć niż obejść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Widocznie dobrze trafiłam skoro mam dobre wspomnienia. Toć nie każda chodzi do 10 różnych rzeznikow. W sumie też dobrze trafiam, tylko ta jedna star.ucha była beznadziejna pod każdym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Jestem jeszcze większym/mniejszym korduplem 158 Serio? Uffff Mąż już mnie straszy, że chce kupić wyższą lodówkę i na najwyższej półce będą ciasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: W sumie też dobrze trafiam, tylko ta jedna star.ucha była beznadziejna pod każdym względem. Moja 1 wizyta polegała na tym że zezowata baba spojrzała ja mnie z 2 metrów. I to był koniec wizyty. Za zycia płodowego u niej byłam też. I na maszynie pisała haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Serio? Uffff Mąż już mnie straszy, że chce kupić wyższą lodówkę i na najwyższej półce będą ciasta Przechytrz go i zamów stołeczek w ikele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Tyle ze jej zawód na tym polega żeby cie chcąc nie chcąc macała bo musi ci dobrze dobrać stanik huh. Albo ja się starzeje i nic nie kumam albo nie wiem Ale to jest jakiś obowiązek, żeby skorzystać z brafiterki? Jeśli tak, to powinni to napisać na drzwiach sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 515 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, Baba napisał: Kilka osób mi dogryzało, że jestem dzika, wręcz nienormalna. Irytuje mnie to, bo nie rozumieją co czuję w środku. Skąd ja to znam. Każda wizyta lekarska wywołuje u mnie stres, sama rozmowa o tym potrafi mnie naprawdę zestresować dlatego zwykle nawet nie biorę udziału w dyskusjach o lekarzach etc. bo dla mnie to już za bardzo niekomfortowe. Ludzie kompletnie nie rozumieją, jak to naprawdę wygląda od środka i jak bardzo może być męczące, a komentują głupkowato. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Tyle ze jej zawód na tym polega żeby cie chcąc nie chcąc macała bo musi ci dobrze dobrać stanik huh. Albo ja się starzeje i nic nie kumam albo nie wiem Dlatego kupuję gotowce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Ale to jest jakiś obowiązek, żeby skorzystać z brafiterki? Jeśli tak, to powinni to napisać na drzwiach sklepu. Wiadomo ze nie. Nie czytam całej dyskusji dlatego mnie dziwi że ktoś poszedł i się dziwi że go macajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Łatwiej przeskoczyć niż obejść? Kula z definicji ma wszędzie takie same wymiary więc to już zależy od indywidualnych talentów skoczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 3 godziny temu Pamiętam takie kule z rogami do skakania. W ogole jak se przypominam to w szkole było dużo takich przedmiotów ciekawych dla dziecka ale nigdy nie można było ich dotykać xD to jest kùrwa chore i te kule też były takim artefaktem a mnie bardzo kusily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Moja 1 wizyta polegała na tym że zezowata baba spojrzała ja mnie z 2 metrów. I to był koniec wizyty. Za zycia płodowego u niej byłam też. I na maszynie pisała haha Ooo, ja też zaliczyłam wizytę od pani co mnie płodem poznała Ale ona była nowoczesna, nawet w reklamie tv wystąpiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Skąd ja to znam. Każda wizyta lekarska wywołuje u mnie stres, sama rozmowa o tym potrafi mnie naprawdę zestresować dlatego zwykle nawet nie biorę udziału w dyskusjach o lekarzach etc. bo dla mnie to już za bardzo niekomfortowe. Ludzie kompletnie nie rozumieją, jak to naprawdę wygląda od środka i jak bardzo może być męczące, a komentują głupkowato. Ja tam lubię chodzić po lekarzach. Dają zwolnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Ooo, ja też zaliczyłam wizytę od pani co mnie płodem poznała Ale ona była nowoczesna, nawet w reklamie tv wystąpiła Może to była wislocka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 64 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Kula z definicji ma wszędzie takie same wymiary więc to już zależy od indywidualnych talentów skoczności. Takiej odpowiedzi się nie spodziewałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Może to była wislocka A może ta aktorka co ją w filmie grała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Może to była wislocka Blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach