Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość condy

Amerykanka o penisach

Polecane posty

Gość condy

Od kilku miesiecy jestem w Polsce. Chociaz pochodze z polskiej rodziny cale dotyczchczasowe zycie spedzilam w Stanach. Mimo mlodego wieku 21 mam spore doswiadczenie seksualne. Ogromnym zaskoczeniem niemilym w Polsce byla dla mnie wielka ilosc chlopakow z napletkami na penisach. Slyszalam w Stanach o tym, ze w Europie stosunkowo rzadkie sa obrzezania, ale nie mialal dotad kontaktu z nieobrzezanym facetem. U nas trzeba sie niezle naszuklac zeby takiego zobaczyc. Prawde mowiac napletek mnie wrecz obrzydza. Tesknie za moimi partnerami z odslonieta zoledzia. Druga sprawa jaka mnie tym razem pozytywnie zaskoczyla w Polsce to duzo penisow z krotkim napletkiem zaslaniajacym czesc zoledzi lub zsunietym ponizej. To jest i higieniczne i ladne. WStanach preferuje sie pelne obrzezanie (high and tight). Efekt jest super, ale u dziecka, bo dorosly przyzwyczajony do okreslonych technik masturbacjnych ma wielki problem ze stymulacja. Takie czesciowe obrzezanie daje mozliwosc masturbacji a pieknie odkrywa zoladz. Chcialam sie z wami dziewczyny podzielic kilkoma spostrzezeniami na wazne dla nas wszystkich tematy.

Gość zieeeeew
idź precz zboku

Gość AMI GO HOME
:o:o:o nikt ci tu nie kazal przyjezdzac dziwko jak sie nie podoba to wypierdalaj do swoich zydkow

Gość condy
U nas, w Ameryce, modne wśród kobiet jest przeszczepianie sutków na policzki. Jest to ładne i estetyczne. Nie wiem dlaczego, tu w Polsce, wszyscy się ze mnie śmieją. Przecież taki przeszczep sprzyja utrzymaniu w hibienie sutka i zapewnia matkom bliższy kontakt z dzieckie. :)

Gość condy
po co te inwektywy. Moje odczucia to wynik roznic kulturowych i tyle. Nie kazdemu musi sie podobac to samo. Wyobrazcie sobie widziec cale zycie dotychczasowe obrzezane penisy i to wcale nie tylko u Zydow, a potem takiego ze skorka. Roznica zasadnicza. Inna sprawa, ze wzgledy higieny promuja obrzezanie lub przynajmniej skrocenie napletka. Opowiadal mi kiedys znajomy chlopak ktory sluzyl w wojsku amerykanskim gdzies w Afryce, ze po kilku tygodniach beznadziejnej walki z piaskiem wciskajacym sie pod napletek zdecydowal sie na obrzezanie i odzyl!

Gość pierdoły opowiadasz

Gość hehehehheheheh
"Chcialam sie z wami dziewczyny podzielic kilkoma spostrzezeniami na wazne dla nas wszystkich tematy." hehehehehe lol

Gość condy
Ponadto, niemile zaskoczył mnie to, iż polskie kobiety nie używają do masturbacji kaloryfera. My, w Ameryce, potrafimy zasadzić sobie do pochwy siedem żeberek żeliwnego grzejnika :)

Gość niestety jest to problem
Niestety roznice w wygladzie penisow bywaja zrodlem prawdziwej udreki. Studiowalem w Stanach kilka lat i mialem mozliwosc zobaczyc tamtejszych rowiesnikow jak i wejsc w blizsze kontakty z dziewczynami. Nie jestem obrzezany. Gdy dochodzilo do seksu wyglad mojego penisa byl odbierany bardzo roznie. Zwykle niestety z obrzydzeniem jak pisze Condy i to wcale nie jest zboczenie ale wielopokoleniowe doswiadczenia obrzezania malych chlopcow. Po prostu nie widzi sie prawie napletkow. Ich posiadanie jest prawie synonimem braku higieny, podobnie jak wlosow lonowych. Nie jestem zwolennikiem obrzezania, przynajmniej pelniego, ale chyba i to do nas dojdzie

Gość condy
Palca? Przecież to barbarzyństwo :( Taki palec jest za mały, no i jak później jeść takim zaśluzowionym palcem frytki?

Gość condy
witam to znowu ja.. ATENSZON PLIS mam nowe bardzo wazne spostrzezenie - wlasnie zaliczylam kolejnego polaczka. Niestety musze przyzanc ze polaczki sa kiepskie w lozku, biedak sie zasapal i ledwo co swoja malutka pała zdziałał. Malutkie fiutki maja wsi faceci. dziewczyny jak chcecie poczuc co to sex to zapraszam do ameryki Fenkju end aj wejt for as in USA

Gość ZNOWU JAKAS PROWOKACJA

Gość po wojnie w Niemczech
po wojnie w Niemczech w ogole nie znano wsrod miejscowej ludnosci zwyczaju obrzezania. Obecnie z powodu wplywu Amerykanow i Arabow coraz wiecej Niemcow poddaje sie obrzezaniu. Inna sprawa dlaczego? Chyba jest poprostu wygodniej bez napletka. Tez sadze, ze ilosc chlopakow bez napletkow bedzie u nas rosla

Gość rzeczywiscie
rzeczywiscie najczesciej zglaszaja sie do zabiegu obrzezania chlopcy ktorzy chca wygladac jak koledzy (rowniez obrzezani), czesto z namowy dziewczyny, jeszcze inni byli gdzies w cieplych krajach i mieli tam klopoty (piasek pod napletkiem, odparzenie itp.). czasem tez po przykrych doswiadczeniach seksualnych np. naderwanie wedzidelka. Obrzeazanie ulatwia z jednej strony higiene i ponoc kobiety wola gole glowki, z drugiej jednak strony stwarza inne problemy jak suchosc zoledzi, pomarszzona skora, powiekszenie sie zoledzi i na poczatku nieprzyjemne ocieranie o bielizne

Gość do_condy
twój iloraz inteligencji najwyrażniej odpowiada średniej krajowej w stanach a jak wiadomo to kraj ignorantów, na poziomie musisz być skoro jedyne co porównujesz to fujary, pewnie uwielbiasz paris hilton....

Gość ta która wie wszystko najlepie
i masz opryszczke na odbycie ;]

Gość dobry polski jezyk
czyni mnie podejzliwym , pewno "nasza" amigirl byla na "robocie" i z tad jej doswiadczenia:o pare miesiecy i sie w tym czasie przenarodowila :D mysle tez ze jej angielski wystarcza w zupelnosci do zakupow w sklepie samoobslugowym . "mila" panno daj nam zyc tak jak my tego chcemy takie jak ty przynosza nam wiecej wstydu niz nieobrzezane peny naszych facetow

Gość osoby w takim wieku
mialam i takiego i takiego. Efekt? precz z pozbawionymi tkliwości penisami bez napletków. Ten z napletkiem jest wrażliwszy a ten drugi może penisem o sciane walić i nic nie poczuje. Poza tym nie wszyscy w stanach są obrzezani. mam braci których mama urodzila w Stanach i ani oni ani moi polscy kuzyni nie sa obrzezani. w szpitalu o takie rzeczy pytają . jesteśmy polakami i nie robimy tego. a co do kwestii higieny-zdania lekarzy sa podzielone i w niektórych szpitalach niechętnie -niestandardowo wykonuja ten zabieg

Gość oczywiscie ze nie wszyscy
oczywiscie ze nie wszyscy w stanach sa obrzezani, tak jak w Polsce nie wszyscy maja dlugie napletki. Niemniej z moich obserwacji w srodowisku "starych" Amerykanow, nie nowszej emigracji, wynika rzeczywiscie bardzo wysoki procent obrzezanych. W niektorych lepszych szkolach czy klubach [bynajmniej nie zydowskich] poprostu nie widzi sie penisa z napletkiem. Dlatego Condy ma racje. Niestety dla nas, sam mam napletek, jego posiadanie jest utozsamiane z brakiem higieny. Przykre ale prawdziwe. Dziwi mnie natomiast poziom emocji w dyskusji nad obrzezaniem. Zabiegiem tak powszechnym na swiecie i u nas coraz czestszym. Mozna pisac o stronie estetycznej, seksualnej, technicznej, higienicznej i nie wiem na ile innych sposobow to rozpatrywac, ale zaraz z krzykiem i inwektywami/ Penis jest dla kazdego mezczyzny bardzo wazny i jego odbior u kobiet nie do przecenienia. warto dowiedziec sie co nasze panie o tym mysla. Zachecam do spokojnej rozmowy.

Gość przypuszczam
ze ten niekiedy ostry ton wypowiedzi jest spowodowany prowokujacym tonem autorki w pierwszym poscie . wiadomo ze wszyscy faceci rodza sie z napletkiem i ze to jest naturalne. cos musialo byc powodem tego ze ta skorke mamy inyczej by jej nam mama natura nie dala. napewno w niektorych krajach jest obrzezany penis praktyczny jak ktos juz wyzej wymienil piasek pustynny czy szesc dni jazdy na wielbladzie od oazy do oazy bez mozliwosci umycia genitalii. na szczescie u nas wody i mydla nie brakowalo i nie brakuje a aspekt estetyczny jest kwestia gustu jednym podoba sie taka moda drugim inna . nie jestem zwolennikiem mod zza oceanu jestem zawsze czysty i swiezy i nie mam potrzeby obrzezania z powodow higienicznych. a jesli ktorejs mojej partnerce taki look nie odpowiada to prosze bardzo drzwi zawsze otwortem przed nia stoja . .....prosze nie opowiadajcie wiec tutaj co jest dobre a co nie o obrzezaniu wie kazdy facet i jest to kazdego faceta wlasna decyzja zostac nornalnym czy nie wiec nie starajcie sie tutaj robic z nas brudasow bo to trafia predzej na obrzezancow i nie starajcie sie nas zmieniac czy naciskac ...... kazdy z nas jest soba i tak jest dobrze.

Gość nieobrzezany
deportowac sie suko do izraela....polska to nie izrael....obrzezani sa oblesni

Gość peneloppe
A Amerykanie to mają jedne z mniejszych poza czarnymi

Gość parę słów na ten żałosny teman
"Niestety roznice w wygladzie penisow bywaja zrodlem prawdziwej udreki" - ktoś kto to pisze, powinien bezzwłocznie skierować się do psychiatry. Podobnie zresztą jak autorka tematu. Nie sądzę ponadto, żeby Polacy byli źli w łóżku w porównaniu do Amerykanów. Czy tamci w ogóle wiedzą, gdzie się wsadza. Przecież oni w życiu widzieli tylko hamburgery i coca-colę. A co do obrzezania, to k...a racja, nie jest to nasza kultura. Może to i pomaga w utrzymaniu higieny, ale jak się myję pałę dwa-trzy razy dziennie, to nie widzę problemu, żeby jej nie utrzymać. A na samą myśl o obrzezaniu jakoś czuję się nieswojo.

Gość dla mnie najwazniejsze jest
żeby penis miał wzwód:p

zdecydowanie lepsze, ładniejsze, sprawniejsze, bo sprawiające mega więcej przyjemności kobiecie są penisy z napletkiem. apeluję o nie wycinanie sobie części ciała, tylko dlatego, że komuś ze stanów tak się podoba. straszna głupota i okaleczenie. pozdrawiam posiadaczy zdrowych naturalnych i niemodyfikowanych okazów.