Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys K.N

Kiedy Wasze dzieci zaczely chwytac zabawki?

Polecane posty

Gość kiedys K.N

Czy znacie dokladny okres? Moja skonczyla 3 miesiace i nie interesuje sie zabawkami. Nawet nie wyciaga raczek do chwytania. Jedyne co robi to wklada je notorycznie do buzki. Martwie sie bo w podrecznikach i poradnikach napisane jest ze dziecko gdy skonczy 3 miesiace powinno juz chwytac przedmioty:(

Gość kiedys K.N
ufff:) dzieki dziewczyny:) juz sie martwilam:) moja jak jej wloze do reki grzechotke to bierze do buzi albo wali sie nia po glowie:O:) ale sama wziac do reki nie umie poza tym wli obserwowac ludzi, mnie meza jak cos robimy albo wystroj wnetrza niz zabawki:)

Moja Maja za 5 dni skonczy 4 miesiace i nie wyciaga jeszcze raczek zeby chwycic sama zabawke. Jak jej dam to chwile sie nia pobawi, wlozy do buzi itd.

Gość dziumdziulaczek
moje dziecko ma 4,5 miesiacai nie wyciaga jeszcze raczek do zabawek. jak mu cos podam to chwile potrzyma i upuszcza. czy to normalne? wedlug jego lekarki tak, ale ja sie martwie

Wiesz co?-mojego synka nie interesowały zabawki. ,,Zawieszał" oko na chwilkę i już. Dobrze się rozwijał,po prostu taki jego urok był i juz :) Dopiero jak zaczął raczkować/siadać to miał z nich frajdę.

Gość babay
moj mial 4 msc

Gość dziumdziulaczek
uff... to jestem troche pocieszona. wszystko inne co powinien to juz robi tylko te zabawki go nie interesuja