Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TUNEZJA

POGODA-TUNEZJA

Polecane posty

Gość TUNEZJA

Orientuje sie jaka jest pogoda w pzdzierniku w Tunezjii?? byl ktos w tym okresie?

Gość TUNEZJA
nikt nie byl w Tunezjii w pazdzierniku?

Gość w ciszy...
na stronach biur podrozy mam zazwyczaj info odnosnie temperatur panujacych w danym kraju. Zapewne w Tunezji bedzie ciepelko, i zapewne nie bedzie ono na poziomie 25 stopni, tylko wyzsze temp. ;)

Gość TUNEZJA
dzieki, na kapiele i opalanie niebarzdzo to szkoda.... :( zastanawiam sie nad wyjazdem wpadlam na pomysl z Tunezja ale chyba musze cos innego wymyslec

Też byłam na przełomie września (26) października (10) i nie polecam raczej. Pogoda w kratkę, padało kilka razy, a na lotnisku jak przyjechałam to po prostu lało a nie padało. Za to na Saharze pogoda akurat.

Gość urlopuj
Bzdury, bzdury, bzdury. Spokojnie wrzesień październik jedź i nie słuchaj głupot. Temperatura 26-35 stopni i na pewno się opalisz. Jest idealnie bo nie jest za duszno. Pozdrawiam www.urlopuj.home.pl

Dlaczego moiwsz, ze bzdury skoro bylam i to przezylam. Poza Tunezja to najbrudniejsze hotele z trzech najpopularniejszych destynacji czyli Turcji, Egiptu i Tunezji. O ile w Turcji i Egipcie mozna trafic na wiele fajnych 3* to w Tunezji nie ma czegos takiego. I nie mow ze bzdury, skoro to byl fakt. Druga polowa padziernika to temp. w granicach 23-28 C jak dobrze pojdzie. Zachmurzenie bardzo czesto. Co z tego ze cieplo jak slonca nie widac.

Gość Urlopuj
Niestety nie zgodzę się - pogoda jest wtedy idealna (przynajmniej jak dla mnie) nie ma upału. Nikt z osób które wysyłaliśmy do Tunezji w tym okresie nie wrócił niezadowolony albo nie opalony. Jeśli chodzi o hotele to jak najbardziej będzie inny standard w Polsce w hotelu *** a w Tunezji. Oczywiście można wziąć hotel **** lub ***** i nie narzekać na warunki - wszystko zależne od stanu portfela. Porównując ceny wakacji w Tunezji w wersji All Incusive w hotelu ***+ a w Polsce za taką samą cenę myślę że nie znajdziemy takiego standardu nie mówiąc o wyżywieniu. Sam np. byłem kilka lat temu w hotelu Thalassa Village w Hammamecie który miał *** i nie narzekałem na warunki. Pozdrawiam www.urlopuj.home.pl

Gość prawictwo pospolite161
tak jak w Lipcu w Polsce