Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lasilla

Moja facet to leń śmierdzący!

Polecane posty

Dam ci najlepszą rade, bądź sama. Ten skarpet nie wrzuca, tamten będzie lubil sobie wypić a inny będzie mial źle dobrany garnitur. Masz za dużo czasu najwidoczniej. Lepiej byś posprzątala w tym czasie.

Gość tanga
podaje przyklad: gdzie sie rozbierze tam i zostawi lazienka sypialnia i salon a czasami nawet kuchnia gdzie zje tam i nakruszy i slady po szklance zostawi mogla bym tak wymieniac i wymieniac i wymieniac

Gość a może po prostu
powiedz mu, Lasilla,ze nie dasz mu dupy :D dopoki nie zacznie Ci pomagac w domu, bo jestes za bardzo zmeczona po calym dniu sprzatania,zeby jeszcze w lozku szalec :) moze to pomoze ? :)

Gość tanga
nie jest chisteryczka poprostu ma juz po dziurki w nosie uslugiwac tez chce cos od zycia a nie tylko sprzatac prac i tylek podcierac

Gość tanga
to ja tak zrobilam to mnie potrafi o 3 nad ranem swym ogonkiem obudzic bo trawic nie moze zebym sie obrucila

Gość Lasilla2
Poszukujaca - bo jest to dla mnie duzy problem mogacy spowodowac rozpad zwiazku a Ty mi piszesz zebym skarpety po nim wyrzucala nawet jesli to zart to dosc nietrafiony

Gość Panna Roztropna
No to teraz coś z mego życia. Rano sniadanie + kanapeczki do pracy z pomidorkiem i sałatką (koniecznie do tego deser czyli jakiś batonik + cola w puszce). W ciągu dnia pranie, prasowanie, makijaż żeby być piękna jak wróci :) Obiad. Zmywanie. Kolacja. Zmywanie. (dwa, trzy razy w tygodniu kolacja na mieście) Podawanie napojów, robienie kanapek do piwa podczad oglądania telewizji. Wynoszenie papierków, popielniczki, skarpet zrzuconych gdzieś kolo lóżka. Malo tego wieczorna kąpiel wygląda tak,że pluska się troche sam, potem mnie wola i ja myje mu wlosy, czasem nawet golę, szoruje plecki. Potem sex :) Raz na tydzień robię mu manicure , raz na trzy tygodnie obcinam wlosy. Raz w miesiącu kupuje jakieś majtki, koszule itd. I wiecie co ? Lubie to :) Wiem jak ciężko fizycznie pracuje i wraca caly umorusany. Nie mialabym sumienia kazać mu robić cokolwiek kiedy siedze w domu...

Gość hehno
ja nie z męzem ale z bratem z którym mialam pokój tak robilam, ze wszystko co zostawial wlacznie z niedojedonymi slodkimi bulkami ukladalam mu na szafce, troche sie zdziwil jak znalazl kiedy pod gratami splesniała bułkę na półce, obiadu tez nie jadł bo mu sie nie chcialo samemu nałożyc, w koncu zgłodnial i sam zaczal sobie brać, to przez moja mame bo zawsze nad nim skakala a ja probowalam skorygowac jej błędy wychowawcze i troche mi sie udało

Gość Lasilla2
Jak najdziesz sobie meza Poszukujaca i bedziesz musiala za niego robic wszystko albo siedziec w syfie to zobaczymy. Ja naprawde jestem tolerancyjna osoba, ale jesli on np. zajebie stol swoimi rzeczami, ja nie mam gdzie usiasc zjesc wiec je przekladam na biurko to jeszcze pretensja ze sie spoznil do pracy przeze mnie bo nie mogl nic znalezc na stole bo mu przelozylam na biurko. Ja wlasnie nie mam w ogole czasu bo jak mam chwile wolna to musze doprowadzac mieszkanie do stanu uzywalnosci. Bo nie mam w czym herbaty sobie zrobic. A jak ty chcesz byc sluzaca i wyrzucac po kims skarpety to prosze Ciebie bardzo ale to juz nie ten topic...

Gość Panna Roztropna
Ps. Zarabiam w domu. Mam czasem chwile więc czemu nie. Czasem mam kilka razy tyle w miesiącu co on :)

Gość Lasilla2
Panno Roztropna - Twoj facet pracuje fizycznie a moj siedzi za biurkiem i ja tez pracuje. Wiec tez caly dzien mnie nie ma i jestem po pracy zmeczona. pO DRUGIE JESLI TObie to odpowiada to nie ma sprawy, a ja tak nie chce i on nie potrafi tego zakaceptowac

Gość pare slow od serca
MUSISZ BYĆ BARDZO ZDESPEROWANA, ŻE SIEDZISZ Z TAKIM FACETEM LENIEM SMIERDZĄCYM I OBIBOKIEM. WEŹ GO MOŻE RZUĆ, MOŻE WTEDY ZROZUMIE CO STRACIŁ I SIĘ ZMIENI. MIECJ SWOJĄ GODNOŚĆ, NIE POZWÓL SOBIE TAK JAKIEMUŚ ŚMIERDZIELOWI NA GŁOWE WCHODZIĆ. STAĆ CIE NA LEPSZEGO CHLOPA. POZDRAWIAM

Gość Panna Roztropna
A co Ciebie tak bardzo drażni ? Na pewno skoro Ty też pracujesz obowiązki powinny być podzielone. Może źle postępujesz ? Może RAZEM sprzątajcie, gotujcie ?

Gość Lasilla2
Dzieki za pare slow od serca. Ale ja go kocham. Oprocz balaganiarstwa jest naprawde wspanialym facetem. Nie chce go rzucac - chcialam nad nim popracowac zeby sie zmienil. Ale coraz bardziej sie przekonuje ze to niemozliwe. Mialam nadzieje ze jakies forumowiczki cos podpowiedza.

Gość tanga
kobietom za obowiazki domowe powinno sie placic pesje od 700 do 1300 polskich zlotych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!toby chociaz mialy na kosmetyczke lub inne widzimisie

Gość tanga
ja to udaje ze mnie brzuch boli to on posprzata po obiedzie i pozmywa ..........tak z 2 dni mam z glowy innego ratunku niema

Gość Lasilla2
Panno Roztropna - jak nie pracowalam tylko mialam szkole a on tylko zarabial na dom to ja wszystko robilam bez slowa. On sam nawet twierdzil ze jak pojde do pracy to sie zmieni i bedziemy robic wspolnie rzeczy w domu. Ale odkad pracuje nic sie nie zmienilo. Na poczatku to chociaz na zakupy ze mna jezdzil ale jak dostalam samochod sluzbowy to juz sie zwolnil z tego obowiazku bo uznal ze skoro mam auto to juz nie musi mmnie wozic. Po prostu jego dzien: wyglada tak ze przychodzi z pracy siada przed TV albo kompem i tylko czeka zeby obiad mu podac, sciaga z siebie ciuchy i rzuca je tam gdzie stoi. Naczynia jak zezre zostawia tam gdzie zarl bo do kuchni pofatygowac sie to juz za daleko. A ja naprawde jestem zmeczona po pracy i czesto nie mam juz na nic sily, a on jeszcze wymaga ze mam byc wygolona siweza wypoczeta. A to nie za bardzo mozliwe jaksie wstaje o 5 rano i caly dzien pracje a potem jeszcze w domu.

Gość pare slow od serca
ciekawe czy on cie kocha skoro jest taki. nie wydaje mi sie. to straszny egoista. ja bym jednak postawila mu ultimatum, albo zacznie sprzatac po sobie, albo koniec z nami.

Gość Lasilla2
A jak ja nie udaje ze mnie boli glowa tylko naprawde mnie boli to czeka z 2 dni az mnie przestanie bolec i pozmywam Skunks Bezlitosny!

Gość pare slow od serca
ale jak chcesz się męczyć z brudasem do końca zycia i zdrowie sobie niszczyć to twoja sprawa. ja ci tylko cche uswiadomic, ze taki facet raczej sie nie zmieni, jesli nie dostanie mocnego kopa w dupę. wszystko oczywiscie wina jego matki, nie da sie ukryc. a czym skorupka za mlodu nasiaknie tym na starosc trąci. taki len i brudas juz na zawsze taki pozostanie. choc cuda sie zdarzaja ale lepiej na nie nie licz.

Gość Lasilla2
Jak to wszystko czytam to sie sama zastanawiam , bo ja z milosci do niego sprzatam mu, prasuje koszule, gotuje,a jemu wcale mnie nie szkoda! Wiec sie zastanawiam - jak by bylo odwrotnie toby mi bylo go szkoda i chcialabym go odciazyc

Gość tanga
aj to niezaciekawie u ciebie moj jest milosierny i jednak mnie wyrecza :)

Gość Panna Roztropna
No to mój jak zje obiad zaraz się wyrywa,żeby zanieść talerze. To ja mu zabieram i zanoszę. Rzeczywiście tam u Ciebie coś jest nie tak.

Gość Lasilla2
Po prostu nic go nie obchodzi do chuja wafla. Jeszcze jak mu zwracam uwage to mowi zebym w takim razie nie robila. Zero wdziecznosci - totalna zlewka.

Gość Panna Roztropna
a próbowalaś powiedzieć "chodź razem coś ugotujemy" albo "ja prasuje ty odkurzasz" ???

Gość pare slow od serca
czas więc dać mu nauczkę i wyprowadzic sie od niego :) ewentualnie jego wyrzucić jak mieszka u Ciebie :)

Gość Panna Roztropna
Ja myślę,że to rozstanie to lekka przesada :( Nie zostawia się ludzi z takich powodów....... CHYBA .............. ? Trzeba jeszcze próbować.

Gość Lasilla2
Ja tez mysle ze powinnam jeszcze nad nim popracowac. Tak juz mu mowillam zebysmy cos razem zrobili ale on: juz ide kochanie albo juz robie kochanie" po czym odkurzacz lezy caly dzien

Gość pare slow od serca
to sobie probujcie. i tak ja innej metody na tego lenia nie widzę, ale to juz nie moj problem, ja bym takiego lenia na pewno nie tolerowala, a jak z was takie matki polki służace to wasza sprawa, męczcie sie dalej z ćmokiem🖐️

Lasilla2 najlepiej by bylo jak bys wyjechala na tydzien badz 2 tyg,Ciekawe czy by sobie sam poradzil,ale z drugiej strony jak bys wrocila do domciu to pewnie same robaki by lazily,chociaz kto wie?:) takie male duze dziecko, :/