Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomo o co chodzi

nie wiadomomo co

Polecane posty

może ktoś tak miał brałam tabletki 3 mc.po ostatnim opakowaniu miałam okres.a po nim juz nie wzięłam następnego opakowania.od 5 dni powinnam miec okres a go nie mam .robiłam 2 testy i nic.a okresy zawsze miałam b.regularne 28-29 dni?więc o co chodzi?

jak sie przestaje brac tabletki to organizm musi dojsc do siebie i w tym czasie (u kazdej inaczej) moga dziac sie rozne rzeczy, wszytsko moze byc rozreguowane. jak nie jestes w ciazy o pozostaje cierpliwie czekac na okres

Gość Vellla
Jest pełno możliwości. Nie wiem jakie brałaś tabletki i w jakim celu.antykoncepcja raczej odpada skoro tylko 3miesiące brałaś, a potem przerwałaś i boisz ciązy. ja biore regulon- ma mało hormonów i nie wplywa na organizm, zreszta jak juz, to raczej pomógł mi wyregulować cykl. W każdym razie wyjechałam na wakacje,akurat miałam miesiącze, niestety zapomniałam zabrać tabletek. Samoistnie przerwałam na miesiąc- ale nie miałam żadny skutków ubocznych, normalnie dotałam okresu i wszystko bylo ok. Poczekaj, jak nic sie dłużej nie pojawi to najlepiej skonsultuj się z lekarzem

:) testy wskazują, ze nie jestem. dzięki za odpowiedź

brałam novynette, ale żle się czułam więc odstawiłam...niby też ma mało hormonów.po 3 mc takie problemy....