Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak czuje

Mam dopiero 18 Lat ......bardzo chce mieć dziecko...

Polecane posty

Gość czemu tak czuje

czuje to juz od bardzo dawna.....Nie wiem czemu....Ale po prostu ,gdy pomysle o dzieciaczku...to az dostaje gęsiej skórki i boli mnie brzuch:) Strasznie marze o maleństwie.....Chociaz wiem ze to jeszcze bardzo za wczesnie.....

Gość milo ze masz takie odczucia
wiele kobiet ,dziewczyn .....najchetniej ddałaby dziecko..albo nawet wyrzucilaby na smietnik;/

Gość zosia20
Hej kochana!!! wiem co czujesz... ja ja mialam niecale 18 lat poronilam... niewiedzilam ze jestem w ciaży!!! ale wczesniej zarzekalam sie ze jak zaje to usune.. ale jak sie dowiedzilam ze poronilam natychmiast zmienilam zdanie... do dzis mam do siebie pretensje ze moglam tak wczesniej myslec.. od tamtej poy staralismy sie z moim narzeczonym o babaska i dopiero teraz sie udalo .. za3 miesiace skoncze 20 lat... teraz jestesmy malzenstwem.. czulam taka potrzebe .. wiedzilam ze jeste gotowa na bycie matka i swiadmie sie tego podjelam..na koniec listopada urodze nasza cureczke... mam nadzieje ze pierwsze skonczysz szkole nim zaczniesz sie porzadnie starac i znajdziesz do tego odpowiedniego partnera... który bedzie pragna tego co ty a nie ze wykorzystasz go do spłodzenia malenstw:P pozdrawiam

Gość zupa pieczarkowa
ja od kad mialam 16 lat marzylam o dziecku , mialam wielkie problemy kobiece i operacje a szanse z miesiaca na miesiac byly mniejsze .Dzis mam 23 lata i jestem w ciazy i mimo ze tak bardzo tego pragnelam , w pierwszych kilku dniach bylam przerazona bym faktem , czy dam rade itp.Fajnie ze tak myslisz , bedziesz dobra mama :)

Gość czemu tak czuje
Tak najpierw chce skonczyc szkole:):) No i partnera musze znalesc odpowiedzialnego przede wszystkim:) Wiem ze to wszystko bedzie bardzo trudne....Jestem bardzo mloda.....Ale pragne dziecka...pragne najmocniej na swiecie:):):) Przykro mi z powodu utraty dziecka:( Ale i gratuluje narodzin przyszłej córeczki:):*:*:*:*

czasami chęć to nie wszystko , pomyśl o utrzymaniu jego i siebie.Ja ciie rozumiem że chcessz i nie potępiam tego ale za zwyczaj w tym wieku nie ma jak sie utrzymac z dzieckiem. Ja młodo ale nie aż tak zostałam mama ale miałam juz męża, który pracował a ja tez miałam odłożone sporo kasy bo kiedys pracowałam

Gość palnij się w łeb
przepraszam,że tak ostro ,ale wiem z autopsji .Ja też bardzo chciałąm mieć dziecko,męża .I tak właśnie było ,a teraz mam inne zdanie na ten temat.Dziewczyno pokosztuj trochę życia ,dlaczego chcesz miec to dziecko,czujesz się samotna czy jak. Może zatrudnij sie na początek jako opiekunka do dziecka i może najlepiej zarobione pieniążki za to przeznacz na jakas fundacje nawe dla dzieci.czy chcesz miec tylko dziecko czy meza?praktycznie sama jesteś dzieckiem ,prosze przemysl to bardzo.życzę ci jak najlepiej,ale dziecko to nie lalka ,której sie później pozbywasz.byc moze nalezysz do tych którym zawsze z górki ,jeszcze raz szczescia i przemyslenia.

Gość czemu tak czuje
Odkąd miałam 12 lat...kazdy z rodziny podrzucał mi swoje pociechy:) Ja wtedy byłam taka szczęsliwa...czułam sie tak droślej:) Wierzyli mi ,ufali...:) Od tamtej pory Kocham dzieci całym sercem:) Gdy urodze.....nie moge az pomyslec ,chyba umre z radosci:)

Gość czemu tak czuje
Wiem ze pieniedzy mi nie zabraknie....Co miesiąc od 5ciu lat dostaje pewną sume....zresztą mam kochających rodziców.:) Ale to nie o to chodzi Kochane:) Najpierw chce miec męża,który bedzie mnie wspierał:) Chce miec prace:)

Gość palnij się w łeb
ja też chciałam miec.tak czy owak powodzenia .życzę urodziwych i zdrowych bobasów:Dpa pa

Gość niemaglupich
a kto ciebie tak sposnsoruje od 5 lat - tj. mając już 13 lat, czyżbyś kogoś czymś szantażowała, powiedz, bo ja mam dołek finansowy to może i ja tak sprobuje. A co do cucia byćia matką to ja już jak miałam zaczęłam chodzić to chciałam mieć swojego dzidziusia, rodzice kupili mi wózek i lalkę i tak się ciągnie to już tyle lat. Także ja jestem lepsza od ciebie, ale nie będę głupia aby w wieku 17-19 lat pchać się w pieluchy,

Jedne kobiety dojrzewają do macierzyństwa w wieku 18 lat inne w wieku 40.Moim zdaniem nie wiek tu jest najważniejszy tylko psychika. Widzę, że jesteś odpowiedzialną i mądrą dziewuszką. szkoła, mąż potem Dzidzia. To dobrez , że nie przedkładasz kariery, zabawy , imprez nad macierzyństwo. trzymam za Ciebie kciki, tylko uważaj na siebie podczas poszukiwań odpowiedniego partnera, a najlepiej pozostaw tą sprawę losowi. Szukanie na siłę nic nie da. i nie daj się zwieżć pozorom. Poznaj dobrze faceta zanim postanowisz się z nim związać. A jeżeli kochasz dzieci to poki co możesz pracować jako wolontariszka albo poprostu jako opiekunka:) nabierzesz doświadczenia:)

Gość teściowaaa
a jak się urodzi i zacznie płakać, to wtedy będzie opisywać jaka to wredna teściowa i nie chce jej pomagac.

Tylko, że jak ona będzie starsza, to dzidzia tak samo będzie płakać, trzeba ją będzie karmić, pieluszki zmieniać - to nie zależy od wieku.

Gość naddaa
tylko, ze w tak młodym wieku to zostawi dzidzię i pójdzie pobalować, bo stwierdzi, ze się nie wyszumiała, tak jak moja była bratowa. Dzieci zostawały na noc same (1 rok i 3 lata) a ona chodziła na całą noc na dancingi , ponieważ brat byl w delegacji. No i zakończyło się rozwodem, gdyż gówniarz nie mógł się wyszumiec, a też krzyczała jak to ona chce być matką.

Gość SŁUCHAJ DZIEWUSZKO
NO RACJA... TO NIECH SOBIE ZROBI DZIECKO... ALE NAJPIERW NIECH POZBIERA KREDKI, BO ZOSTAWIŁA NA PODŁODZE, JAK RYSOWAŁA KOTKA I BOCIANA... TERAZ ZROBI SOBIE DZIECKO A POTEM BĘDZIE PŁAKAĆ ZE ONA WOGÓLE ZYCIA NIE MIAŁA PRZEZ BACHORA... JA TEŻ CHCIAŁAM MIEĆ DZIECKO W WIEKU 18 LAT... Z FACETEM KTÓREGO WTEDY KOCHAŁAM NAD ŻYCIE... BYŁAM GOTOWA NA CIĄŻĘ... ROZESZLIŚMY SIĘ PZREZ CHORĄ ZAZDROSĆ... A CO BY BYŁO GDYBYM BYŁA W CIĄŻY??? ZOSTAŁABYM SAMA Z DZIECKIEM... CO Z TEGO ZE RODZICE BY POMOGLI...DZIECKO NIE MIAŁOBY OJCA... I TAK MOZE BYĆ TUTAJ...

nie każdy odczuwa potrzebę tzw. wyszumienia się. Mnie np na imprezy i dyskoteki wcale nie ciągnie.Bywałam tam od czasu do czasu, ale jak widziałam co się tam dzieje to mi przeszło...poza tym niektóre kobitki potrzebowały się wyszumieć i tak szumią....jak np. moja kuzynka. Ma 30 lat i dalej włóczy się tylko po imprezach. A później może się okazać, że na dzidzi niestety za późno...

Gość czemu tak czuje
Nikt mnie nie sponsoruje...nikogo nie szantażuje ,ani nic w tym rodzaju.Dostaje co miesiąc dużą sumę od Mojego Ojca.Nie zyje z Moją Mamą..... Ja nie potrzebuje wyszumienia sie....nie ciągnie mnie na jakiekolwiek imprezy.... To nie w moim stylu...

Gość fajnie ze czujesz
w sobie instynkt:) bardzo dobrze!

ale jestes glupia myslisz ze bachor to zabawka ktora podrzucisz starym jak ci sie znudzi? a wy jestescie kretynkami zamiast odwlec ja od tego pomnyslu i mowic ze jest za smarkata to jeszcze ja dopingujecie do wpadki :o

Gość adass
po prostu ma dużo szmalu i głupota jej do głowy przychodzi. A czy ojciec jak byś miala dziecko dalej by pomagał. może by się wkurwił, że nie uczysz się tylko zakładasz rodzinę w tak młodym wieku i odciąłby ciebie od tej forsy, to co, bylo by skomlenie na innych forach jaka to ja biedna.

Gość czemu tak czuje
Ludzie...ja nie pisze ze będe miala to dziecko za 9 miesięcy!!!! Tylko że czuje.....w sobie instynkt.... Ja najpierw chce skończyć szkołe! I nie jestem głupia....Nie znasz mnie,takze mnie nie oceniaj...!

Gość acsddd
a ja mam w sobie instykt na wydawania pieniędzy, ale nie mam i co, mam iść kraść

Przecież dziewczyna jasno i wyraznie piszę abstra hu jąc .......!! Wybiega w przyszłośc ....widać ,że uwielbia dzieci ......... Ale czepialstwo ...!! Bedziesz kiedyś cuuuudowną mamą ! Bo posiadasz w sobie piękny instynkt charakteryzujący dojrzałą kobietę 🖐️