Gość mysiaaa2384 Napisano Lipiec 30, 2007 Wpisujcie najlepsze wg was żele do mycia twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oj Wy baby 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Dla mnie Avon \"Liiv Botanicals\" , co prawda srednio sie pieni ale ładnie oczyszcza i odświeża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl 0 Napisano Lipiec 30, 2007 w swoim życiu wypróbowałam już wiele żeli do mycia tważy majlepiej wspominam: peelingujący żel Lirene Perfecta Dax Cosmetic - dla kobiet arbuzowy -rewelacyjnie pachnie ale i tak najlepsze na codzień są pianki do mycia twarzy i czasami żel lub peeling Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna_87 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Garnier - Czysta skóra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl 0 Napisano Lipiec 30, 2007 nivea też ma fajne kosmetyki do mycia twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franky 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Jak dla mnie(cera mieszana) Garnier Czysta Skóra jest naj naj naj od dawna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witammmmmmmmmmmmmm Napisano Sierpień 3, 2007 Jakie składniki ma ten nowy żel avonu? Jeśli można... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rtjhtdyj Napisano Sierpień 3, 2007 moja skóra przyzwyczaiła sie do garniera chwalonego powyżej i po pół roku stosowania przestał na mnie działać.Teraz mam pianke oligo z vichy różową i to chyba najlepszy kosmetyk do mycia buzi jaki miałam.Jest bardzo wydajna i starcza na 1,5 miesiaca przy myciu buzi nią 2 razy dziennie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eliza Eliza Napisano Sierpień 3, 2007 Garnier - czysta skóra- super! Avon- żel do mycia twarzy- to dziadostwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witammmmmmmmmmmmmmmm Napisano Sierpień 5, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i coooo ja mam zrobic Napisano Sierpień 5, 2007 w zyciu bym świństwa z awonu nie kupiła :O a nanjnaj lepszy i bezkonkurencyny to apteczny --CETAPHIL- ale nie na każda kieszeń /ok 30 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 5, 2007 z firmy ziaja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika-lol Napisano Marzec 31, 2013 Wypróbujcie kremową piankę do mycia twarzy z serii emosie body HB kosmetik. Zmywa makijaż nawet bardzo mocy i dobrze pielęgnuje skórę. Ja ją kupiłam przez internet. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość padalantan Napisano Wrzesień 2, 2014 Używam żelu do mycia HB. Pod skórę mającą wieczne problemy z zanieczyszczeniami, rozwiązanie idealne. U mnie po prostu skóra wygląda znacznie lepiej, jest ładna, zdrowa, miła w dotyku, nie pojawiają się zanieczyszczenia, a właśnie o taki efekt chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Editta van K Napisano Wrzesień 2, 2014 clinique - ten z systemu 3 krokow jest dosc drogi ale baaardzo wydajny wazne zeby byl dobrany do typu cery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość flaraa Napisano Czerwiec 28, 2017 ja teraz mam żel effacalir duo z la roche posay i jest to jeden z lepszych zeli jakie miałam, bardzo fajnie oczyszcza moją twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka9113 0 Napisano Czerwiec 28, 2017 jeśli chodzi o dobre oczyszczanie twarzy to moja koleżanka używa https://www.sferis.pl/urzadzenie-do-oczyszczania-twarzy-rio-beauty-deep-pore-cleanser-ceso2-p493993 i jest mega zadowolona :) wiadomo troszkę kosztuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poleniaxxyy Napisano Grudzień 21, 2017 Polecam żel marki Whamisa Oczyszczająco - nawilżający żel 2w1. Oczyszczanie twarzy wieczorem po calym dniu jest najwazniejsze. Ja stostuje tylko ten zel i widze poprawe, oczywiscie cos mi tam wyskoczy ale rzadziej. Warto potem przemyc twarz tonikiem nawilzajacym lub nalozyc lekki krem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alf543 Napisano Grudzień 31, 2017 Ja mam żel głęboko oczyszczający z eveline Facemed + warto zwrócić uwagę na tą serię, jak szukacie niedrogich kosmetyków do cery z niedoskonałościami, u mnie zarówno żele jak i peelingi bardzo dobrze się sprawdziły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czay123 Napisano Marzec 7, 2018 Ja stosuję żel micelarny od Bielendy, CARBO DETOX BIAŁY WĘGIEL - ma niedrażniący zapach i przyjemną konsystencję. Skóra po jego użyciu jest oczyszczona i gładka. Na chwilę obecną jest bezkonkurencyjny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 23, 2018 U mnie jest bardzo twarda wysuszająca woda i miałam duże problemy z cerą dopóki nie zaczęłam stosować żelu z kwasem hialuronowym hadalabo http://www.hadalabotokyo.pl/pl/product/1341/kremowy-zel-oczyszczajacy-do-mycia-twarzy/ jest fajny bo taki piankowy się robi jak się go rozprowadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelina991 Napisano Sierpień 3, 2018 ja uzywałam takiego zestawu http://www.yoskine.com/pl/product/1051/krem-max-reduktor-zmarszczek-krem-na-dzien-50-do-cery-normalnej-i-suchej/ - fajna opcja, koniecznie sprawdź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalqaa Napisano Wrzesień 13, 2018 Ostatnio odkryłam taki z doz pl enilome, bardzo delikatny, nawet do wrażliwej skóry. Używam dwa razy dziennie i zero podrażnień czy ściągnięcia skóry, a wczesniej różnie bywało po innych produktach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika001 0 Napisano Wrzesień 13, 2018 U mnie sprawdzają się kosmetyki do twarzy z firmy bioderma albo ave. nie wywołują podrażnień i dobrze oczyszczają twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 13, 2018 Mi najbardziej odpowiadają żele do mycia z Unikalnych Kosmetyków. Skóra dokładnie oczyszczona i nawilżona :) tutaj podsyłam Wam stronę może się Wam coś spodoba https://unikalnekosmetyki.pl/twarz/oczyszczanie-twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2018 Używam tylko naturalnych kosmetyków i ta pisanka skradła moje serce od pierwszego użycia :) http://skarbiec-natury.pl/pl/p/Arganowa-pianka-do-mycia-twarzy/7510 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beata Napisano Grudzień 27, 2018 Ostatnio tylko tego używam https://www.doz.pl/apteka/p125540-Enilome_Healthy_Beauty_Dermosensilo_zel_do_mycia_twarzy_100_ml Każdy inny predzej czy później zaczynał mnie uczulać i podrażniać skórę. Ten póki co od roku mi służy i nic złego się nie dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orchidea31 0 Napisano Grudzień 30, 2018 Silcare ma w trzech wariantach bardzo fajny żel dla skóry suchej, normalnej i mieszanej. Polecam gorąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoptak36 0 Napisano Styczeń 2, 2019 gorąco polecam żel złuszczający naskórek sunewmed kupiłam na stronie hedoni.pl i jestem strasznie zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łucja Napisano Luty 23, 2019 Ulubiony przeze mnie żel zakupiłam przez przypadek, ponieważ była na niego promocja. Manuka Honey Nutri Elixir to moja nowa miłość Świetnie oczyszcza, nawilża i koi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach